Tivibu Spor 21-23 Mart Arasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

21.03.2023 - 13:19

Tivibu Spor 21-23 Mart Arasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

Başarılı spor kanalı Tivibu Spor, 21-23 Mart arasında yayınlayacağı şifresiz maçları açıkladı. Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi ve Basketbol Şampiyonlar Ligi’nden toplam 3 karşılaşma Tivibu Spor ekranlarında olacak. Karşılaşmaları, Tivibu Spor YouTube kanalından da izleyebilirsiniz.

Tivibu Spor, her hafta en az 1 karşılaşmayı şifresiz ekranlara getiriyor. 21-23 Mart arasındaki programı açıklayan kanal, bu tarihler arasında toplam 3 mücadeleyi şifresiz yayınlayacağını duyurdu. Basketbol Şampiyonlar Ligi ve CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nden toplam üç karşılaşmayı, Tivibu Spor ekranlarından şifresiz takip edebilirsiniz.

CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde İki Temsilcimiz Tivibu Spor’da Sahne Alıyor

Tivibu Spor, sezon başında CEV Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarını ekranlara getirme kararı almıştı. Vakıfbank ve Fenerbahçe Opet’in karşılaşmaları şifreli yayınlanıyordu. 21-23 Mart’ta iki temsilcimizin maçı da şifresiz yayınlanacak.

Bugün 22.00’de Milano ile Vakıfbank kozlarını paylaşacak. İlk maçta temsilcimiz rakibini 3-0 ile geçmeyi başarmıştı. Deplasmanda 2 set alınması durumunda Vakıfbank adını yarı finale yazdıracak. Bu keyifli mücadeleyi, şifresiz Tivibu Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Perşembe 22.30’da ise sahne Fenerbahçe Opet’in. Temsilcimiz ilk maçta turnuvanın şampiyonluk adaylarından Imoco’yu 3-0 geçmeyi başardı. Rövanşta alınacak en az 2 set, Fenerbahçe Opet’i yarı finalistlerden biri yapacak. Bu keyifli mücadelenin adresi de Tivibu Spor. Karşılaşmayı Tivibu Spor ekranlarından inceleyebilirsiniz.

1 tivibu 21.3.23.webp      

Bahçeşehir Koleji FIBA Şampiyonlar Ligi’ne Veda Ediyor

Bu sezon FIBA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Bahçeşehir Koleji, turnuvanın ikinci turunda galibiyet alamadı. Grup aşamasının son maçında rakip yenilgisiz Bonn. Bahçeşehir Koleji ile Bonn arasındaki mücadele, Çarşamba 20.30’dan itibaren şifresiz yayınla Tivibu Spor’da.

Bu sezon CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi, FA Cup, Bundesliga, Copa del Rey, FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi, Belçika Pro League ve daha birçok yayın hakkını elinde bulunduran Tivibu Spor, önümüzdeki dönemde de şifresiz maç yayınlarına devam edecek. Özellikle FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi ve CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nin kalan bölümünde de birçok mücadelenin şifresiz ekranlara gelmesi bekleniyor.