Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar 17-19 Mart

16.03.2023 - 17:39

Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar 17-19 Mart

Futbol, basketbol, dövüş sporları ve motor sporlarında birbirinden keyifli müsabakalar sporseverleri bekliyor. Spor Ekranı öne çıkanlar ve şifresiz maçlar 17-19 Mart listesinde futbola ağırlık verdik. Basketbol ve dövüş sporlarında da kritik mücadeleler listemizdeki yerini aldı.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma günü izlemeye değer maç sayısı az. Euroleague’in de fikstürü Perşembe’ye sıkıştırması sebebiyle Cuma gününden iki mücadeleyi sizler için seçtik.

20.00 Konyaspor-Galatasaray: Teknik direktör değişikliğinden bu yana gol dahi atamayan Konyaspor, üst üste kazanma rekorunu kıran Galatasaray’ı konuk ediyor. Bir taraf artık çıkışa geçmek, diğer tarafsa çıkışını sürdürmek istiyor. Bu kritik mücadelenin adresi, beIN Sports 1.

23.00 Lyon-Nantes: Blanc döneminin son haftalarında Lyon izlemeye değer bir takım görüntüsünde. Halen çok hata yapıyorlar ama hücumda daha efektif oynamayı başarıyorlar. Nantes de Lyon’un oyununa ayak uydurabilecek bir ekip. Bu keyifli mücadele, beIN Sports 5’te.

1 spor ekranı 16.3.23.jpg      

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi gününü Türkiye’den iki keyifli basketbol maçına ayırıyoruz. Kapanışta rotamız İtalya oluyor.

18.00 Tofaş-Galatasaray NEF: Basketbol Süper Ligi’nde küme düşmenin kalkacağına dair çok kuvvetli iddialar olsa da henüz resmi bir açıklama yok. Bu yüzden de her maçın önemi oldukça fazla. Tofaş ile Galatasaray NEF arasındaki mücadele de bu karşılaşmalardan biri. İki ekip de yükselişe geçmek istiyor. İki ekibin de kayıp yaşaması küme düşme hattına yaklaşması anlamına geliyor. Kritik karşılaşma, beIN Sports Haber ekranlarında basketbolseverlerle buluşuyor.

20.30 Fenerbahçe Beko-Beşiktaş Emlakjet: Sezon başında farklı bir strateji deneyen ama sonuç gelmeyince kriz anında fazlaca para harcayan Beşiktaş Emlakjet, çıkışa geçmeyi başardı. Küme düşme hattından çıkmak isteyen Beşiktaş Emlakjet, geçtiğimiz hafta Pınar Karşıyaka karşısında umduğunu bulamayan Fenerbahçe Beko’ya konuk oluyor. Bu kritik mücadele, beIN Sports 5’te.

22.45 Udinese-Milan: Son haftalarda iyi oynamayan ve ilk 4’teki yerini riske eden Milan, ligin iyi futbol oynayan ekiplerinden Udinese’ye konuk oluyor. Keyifli geçmesi beklenen bu mücadelenin adresi, S Sport 2 ve S Sport Plus.

2 spor ekranı 16.3.23.jpg      

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü listesi diğer iki güne nazaran oldukça dolu. Alanyaspor-Fenerbahçe, Inter-Juventus, F1 Cidde GP ve Feyenoord-Ajax karşılaşmalarını dışarıda bıraktığımız izleme listemiz şu şekilde:

01.30 Justin Gathje-Rafael Fiziev: “UFC hafif sıklette Azerbaycanlı Rafael Fiziev’in yükselişi devam edecek mi? Gaethje, Oliveira yenilgisinden nasıl dönecek?” gibi sorular bu maçta yanıt bulacak. İki tarafın da darbe almaktan kaçınmaması ve sert vuruşlar atmaları mücadelenin yılın maçlarından biri olabileceğini düşündürtüyor. Ayrıca bu karşılaşma sonrasında Edwards ile Usman kemer için karşı karşıya gelecek. UFC 286’yı S Sport Plus’tan takip edebilirsiniz.

20.00 Lazio-Roma: İtalya’da Roma Derbisi heyecanı yaşanıyor. Son dönemde daha iyi bir oyun oynayan Lazio, geçtiğimiz hafta iç sahada 4 gollü mağlubiyet yaşayan Roma ile karşılaşıyor. İlk 4 sıra için son derece kritik mücadelenin adresi, S Sport 2 ve S Sport Plus.

23.00 Barcelona-Real Madrid: Barcelona’nın mücadeleyi kazanması ligi tamamen bitiriyor. Hatta beraberlikte bile Barcelona, büyük ölçüde şampiyon olacak. Real Madrid’in maçı kazanması ise farkın 6 puana düşmesi anlamına gelecek. Milli maç arası öncesi bu kritik mücadele, S Sport ve S Sport Plus’ta.

3 spor ekranı 16.3.23.jpg      

Şifresiz Maçlar

TFF 1’inci Lig maçları TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarından naklen yayınlanacak.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden iki mücadele Sports TV ekranlarında olacak.

beIN Sports Haber Cuma 19.00’daki Merkezefendi Belediyesi-Konyaspor ve Cumartesi 18.00’deki Tofaş-Galatasaray NEF maçlarını şifresiz yayınlayacak.

Suudi Arabistan Ligi’nden bir karşılaşma TVNET ekranlarından şifresiz yayınlanacak.

Dijital platformlar ise basketbol ve voleybol ağırlıklı yayın yapıyor. İzlenebilecek şifresiz maçlar şu şekilde:

  • Gürcistan Erovnuli Liga: Gürcistan Erovnuli Liga YouTube
  • Hollanda Eredivisie: VOLE
  • Kadınlar Basketbol Süper Ligi: TBF TV YouTube
  • Türkiye Basketbol 1’inci Ligi: TBF TV YouTube
  • Basketbol 2’nci Ligi: TBF TV YouTube
  • TVF Kadınlar 2’nci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
  • TVF Kadınlar 1’inci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
  • TVF Erkekler 2’nci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
  • TVF Erkekler 1’inci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
  • Kadınlar Basketbol 1’inci Lig: TBF TV YouTube

Bu karşılaşmaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz yayınlarla sporseverlerle buluşacak.