BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Valencia-Fenerbahçe Beko 16 Mart S SPORT LİNK

16.03.2023 - 19:12

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Valencia-Fenerbahçe Beko 16 Mart S SPORT LİNK

Eurolig’de Fenerbahçe Beko, ilk 4 iddiasını korumayı sürdürüyor. Play-off potasına girmeyi büyük ölçüde garantileyen temsilcimiz, bu akşam İspanya’nın Valencia takımıyla deplasmanda karşılaşıyor. Maç öncesi trend olan aramalar genel olarak şöyle: Fenerbahçe Beko maçı izle, Valencia maçı izle, Valencia Fenerbahçe Beko canlı izle, Valencia Fenerbahçe Beko canlı maç izle, Valencia Fenerbahçe maç izle, Valencia Fenerbahçe Beko bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Spor Ekranı farkıyla güncel detayları okuyabilirsiniz.

VALENCIA-FENERBAHÇE BEKO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe eurolig

Valencia–Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Yayın Linki 

Valencia-Fenerbahçe Beko İzleme Linki Fenerbahçe Beko’nun Valencia deplasmanındaki zorlu karşılaşması S Sport ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Valencia-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Takip

Eurolig’de ülkemizi başarılı bir şekilde temsil eden Fenerbahçe Beko için artık her maç final havasında geçiyor. İlk 4’ü hedefleyen Fenerbahçe Beko’nun Valencia maçındaki istatistiklerini canlı takip etmek isteyenler aşağıdaki bağlantıya tıklayabilir.

VALENCİA-FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko Barcelona Engelini Aştı

dorsey açıklama

Fenerbahçe Beko, geçtiğimiz hafta Eurolig’de önce Maccabi deplasmanına çıktı ve bu müsabakadan 78-74 yenilgi ile ayrıldı. Bu maçta Hayes ve Pierre’nin çabaları galibiyet için yeterli olmadı. Bu maçtan sadece 2 gün sonra Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda rakip bu defa İspanya devi Barcelona’ydı. Barcelona maça çok hızlı başlamasına rağmen temsilcimiz oyunu kendi lehine çevirmeyi bildi ve salondan 81-73 galip ayrıldı. Takımımızda Motley 16, Guduric 15 sayı kaydetti. Sarı lacivertliler 27 maç sonunda 17 galibiyete ulaştı. Bir maçı eksik olan ekibimiz şu an itibarıyla 5. basamakta yer alıyor.

Sarı Lacivertliler Ligde Karşıyaka’ya Kaybetti

karşıyaka fenerbahçe

Fenerbahçe Beko Eurolig’de olduğu kadar Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig’inde de bu sezon başarılı bir performans sergiliyor. Türkiye Ligi’nde lider olan sarı lacivertliler bu hafta sürpriz bir yenilgi ile karşılaştı. İzmir’de Pınar Karşıyaka ile kozlarını paylaşan Fenerbahçe Beko sahadan 102-98 mağlup ayrıldı. Bu maçtaki savunma zaafları maçın kaybedilmesinde kaçınılmaz bir faktör olarak ön plana çıktı. Takım izmir’e ideale yakın bir kadro ile gitmesine rağmen müsabaka boyunca oyunu kontrol etmekte zorlandı. Bu yenilgi ile beraber Fenerbahçe Beko ligdeki 3. mağlubiyetini aldı. Bu arada Valencia maçı öncesinde Pierre ile Metecan Birsen’in sakatlık problemleri sürüyor.

Valencia Play-Off İddiasını Koruyor

valencia basket

Temsilcimiz Fenerbahçe Beko’nun yarın deplasmanda karşılaşacağı Valencia play-off iddiasını sürdüren takımlar içerisinde bulunuyor. Alex Mumbru’nun öğrencileri bu sezon Eurolig sahnesinde toplamda 13 galibiyete imza attılar. Valencia play-off yokunda Bologna, Efes, Zalgiris, Maccabi, Partizan ve Baskonia ile yoğun bir mücadele veriyor. Diğer takımlara kıyasla Valencia’ya pek şans tanınmasa da matematiksel olarak ilk 8 ihtimalleri sürüyor. Takım oynadığı son 4 Eurolig maçını da kaybederek puan durumunda aşağılara doğru sürüklendi. Şu anda Asvel ve Alba ile beraber ligin en formsuz takımları arasında yer alıyor. Çift maç haftasında Milano ve Real Madrid’e üst üste kaybettiler. Sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçı Fenerbahçe Beko’ya karşı 79-77 kaybetmişlerdi. Pazar günü kendi liginde Girona Basket’i 75-79’luk skorla geçmeyi bildi.