BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Anadolu Efes-Partizan 15 Mart S SPORT LİNK

16.03.2023 - 17:12

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Anadolu Efes-Partizan 15 Mart S SPORT LİNK

Eurolig’de geçtiğimiz hafta oynadığı 2 maçı da kaybeden Efes, erteleme maçında Real’i yenerek moral buldu. Efes şimdi asıl rakiplerinden biri olan Partizan’ı yenerek play-off iddiasını güçlendirmek istiyor. Bu akşam saat 20.30’da başlayacak maç öncesi dikkat çeken aramalar şu şekilde sıralanıyor: Anadolu Efes maçı izle, Partizan maçı izle, Anadolu Efes Partizan canlı izle, Anadolu Efes Partizan canlı maç izle, Anadolu Efes Partizan maç izle, Anadolu Efes Partizan bedava maç izle, Anadolu Efes maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Maça dair tüm güncel gelişmeler şimdi siz basketbol severlerle!

ANADOLU EFES-PARTİZAN MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

efes eurolig

Anadolu Efes-Partizan Maçı Canlı Yayın Linki 

Anadolu Efes-Partizan İzleme Linki Anadolu Efes ve Sırbistan ekibi Partizan’ın karşı karşıya geleceği Eurolig normal sezon maçı S Sport ekranlarında olacak.

Anadolu Efes-Partizan Maçı Canlı Takip

Anadolu Efes’in Partizan ile karşılaşacağı maç, Sinan Erdem Spor Salonu’nda olacak. Maçı Eurolig resmi sitesinden istatistiksel açıdan takip edebilirsiniz.

ANADOLU EFES PARTİZAN MAÇI CANLI TAKİP

Efes Real Karşısında Hata Yapmadı

efes taraftar

Eurolig’de takımlar artık son periyoda girmiş durumda. Takımların sıralamadaki yerleri bu periyotta gösterecekleri performansa bağlı. Bu nedenle birçok takım için şu aralar her maç deyim yerindeyse final havasında geçiyor. Bu maçlardan biri de hiç şüphesiz ki Anadolu Efes Partizan müsabakası olacaktır. Basketbol severlere çok şey vadeden maçta hata yapan taraf ilk 8 yolunda ciddi bir kayıp yaşayacak. Sinan Erdem Spor Salonu’nda önemli bir taraftar desteğini yanına alacak olan Efes, şu an Eurolig’de %50’lik bir galibiyet oranına sahip. Son iki sezonun şampiyonu ciddi anlamda play-off’a girememe tehlikesi ile karşı karşıya. Salı akşamı Real karşısında alınan 80-79’luk zafer bu umutları diri tuttu.

Larkin: Gücümüzü Gösterdik

larkin

Anadolu Efes erteleme maçında Real Madrid’i yenerek ne denli potansiyelli bir takım olduğunu yeniden hatırlattı. Temsilcimiz oyuna tutuk başlamasına rağmen özellikle oyunun ikinci çeyreğinde başlayan çıkışını ikinci yarıya yansıttı. Müsabakada Larkin 18 sayı ve 8 asistlik etkileyici bir performansa imza attı. Başarılı isim ayrıca maçın oyuncusu oldu. Real Madrid maçından sonra oyuna dair değerlendirmelerde bulunun Larkin, takımın gerçek gücünü ve kimliğini liderlik için yarışan bir takıma karşı gösterdiklerini vurguladı. Ergin Ataman ise maçın üçüncü çeyreğinde gerçek bir şampiyon gibi oynayıp harika bir savunma örneği sergilediklerini belirtti. Efes’in bu maçı en az 4 sayı ile kazanması ikili averajda öne geçmesi açısından çok büyük bir önem teşkil ediyor.

Partizan İtalya’da Kaybetti

yam madar partizan

Obradovic’in çalıştırdığı Partizan Eurolig’de şu ana dek 28 müsabakaya çıktı. Bu müsabakalarda 15 galibiyet ve 13 yenilgi alan Sırp ekibi 7. basamakta konumlanıyor. Sezona kötü bir başlangıç yapmalarına rağmen sezon ortasında önemli bir seriye imza atarak ilk 8’e yerleşen Partizan konumunu korumak istiyor. Fakat bu sezon ilk 8 için son yıllarda görülmemiş bir mücadele yaşanıyor. Dolayısıyla Partizan’ın da tıpkı Efes gibi hata yapma kredisi düşük. Obradovic’in öğrencileri son 4 haftada 2 yenilgi aldı. Fenerbahçe Beko’ya kendi salonlarında kaybettikten sonra Alba ve Bologna maçlarında hata yapmadılar. Fakat Eurolig maçları olan Milano deplasmanında 14 sayılık farka engel olamadılar. Hafta içinde ise ezeli rakipleri Kızılyıldız ile ABA Ligi’nde karşılaştılar ve 92-81’’lik galibiyete imza attılar. Kulüp için çok önemli olan bu derbi maçında alınan galibiyet İstanbul yolculuğu öncesi takımın motivasyonunu olumlu yönde etkileyecektir.