BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Sevilla 16 Mart Exxen LİNK

16.03.2023 - 16:39

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Sevilla 16 Mart Exxen LİNK

UEFA Avrupa Ligi’nde temsilcimiz Fenerbahçe, ilk maçta 2-0 kaybettiği Sevilla’yı Kadıköy’de ağırlıyor. Büyük bir heyecanla beklenen maçtan önce dikkat çeken aramalar şu şekilde sıralanıyor: Fenerbahçe maçı izle, Sevilla maçı izle, Fenerbahçe Sevilla canlı izle, Fenerbahçe Sevilla canlı maç izle, Fenerbahçe Sevilla maç izle, Fenerbahçe Sevilla bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Exxen link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, UEFA Avrupa Ligi maçı izle, Exxen canlı. Maça dair tüm güncel gelişmeler şimdi sizlerle!

FENERBAHÇE-SEVİLLA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe sevilla

Fenerbahçe-Sevilla Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe-Sevilla Linki Fenerbahçe ve Sevilla’nın karşı karşıya geleceği maça ilgi müthiş. Siz de ekran başında bu heyecana ortak olmak istiyorsanız Exxen dijital platformuna yönelebilirsiniz.

Fenerbahçe-Sevilla Maçı Canlı Takip

Temsilcimiz Fenerbahçe ile Sevilla’nın kozlarını paylaşacağı kritik müsabakayı Michael Oliver yönetecek. Maça dair canlı istatistik takibi yapmak isteyenler FB TV yayınından faydalanabilir.

FENERBAHÇE-SEVİLLA MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Oyun Üstünlüğüne Rağmen Kaybetti

 jesus

Temsilcimiz Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında İspanya’nın Sevilla takımıyla deplasmanda karşılaştı. Jesus’un öğrencileri deplasmanda olmasına karşın maçta kontrolü eline almayı başardı. Özellikle maçın ilk yarısında birçok gol pozisyonu bulan temsilcimiz bu fırsatları değerlendiremedi. Maçta Jesus’un bazı oyuncu tercihleri de yoğun şekilde eleştirildi. Kötü bir performans sergileyen İrfan Can’ı oyunda tutması ve Arda’yı oyuna çok geç sokması bu eleştirilerden sadece birkaçıydı. Ofansif bir oyun oynamasına rağmen sarı lacivertliler maçı gol atamadan tamamladı. Deplasman gol kuralının kalkması nedeni ile Fenerbahçe’nin rövanş maçında hala ciddi bir şansı bulunuyor. Taraftarların Kadıköy’de agresif bir atmosfer yaratması bekleniyor.

Lincoln Henrique’den Kötü Haber

 henrique sakatlık

Rövanş maçı öncesinde Fenerbahçe’nin sahaya nasıl bir 11 ile çıkacağı merak konusu. Bilindiği üzere bu sezon Fenerbahçe, Avrupa özelinde hiçbir iç saha maçını kaybetmedi. Bu seriyi sürdürmek isteyen Jesus’un tempolu oyun için uygun bir kadro çıkarması bekleniyor. Bu arada maç öncesinde takımın önemli oyuncularından biri olan Lincoln Henrique’nin sağlık durumuna dair resmi bir post yayımlandı. Hatırlanacağı üzere oyuncu, ilk maçta ciddi bir sakatlık problemi ile karşı karşıya gelmişti. İstanbul’da yapılan tetkikler sonucunda Henrique’nin ne yazık ki sol diz ön çapraz bağlarında yırtık olduğu tespit edildi. Oyuncunun sahalara ne zaman döneceği ile ilgili bir bilgi verilmese de bu sürenin en az 7-8 haftayı bulması bekleniyor. Lincoln Henrique bu sezon 2 gol ve 8 asistlik bir performans sergiledi.

Son Yılların En Zayıf Sevilla’sı

 sevilla uefa

La Liga’nın güçlü temsilcisi Sevilla uzun yıllar boyunca UEFA Avrupa Ligi’nin en başarılı takımı olarak ön plana çıktı. Nitekim Sevilla’nın yakın tarihte Avrupa’nın 2 numaralı kupasında başardıkları ortada. Kendi ligini genellikle ilk 5 sıra içerisinde tamamlarken gördüğümüz Sevilla bu sezon çok dışı bir performans sergiliyor. Üst üste yaptıkları puan kayıplarıyla kendini bir anda küme düşme hattında bulan La Liga ekibi bu formsuz döneme rağmen temsilcimizi 2-0 gibi net bir skorla yendi. Sampaoli’nin talebeleri, bu maçı tek farkla kaybetse bile çeyrek finale adını yazdırmayı başaracak. Takım, hafta sonunda Almeria’yı 2-1 yenerek rahat bir nefes aldı. Fakat bu maçta ilk 11’in önemli oyuncularından Bono ve Nianzou sakatlandı.