BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Real Madrid-Liverpool 15 Mart Exxen LİNK

15.03.2023 - 18:57

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Real Madrid-Liverpool 15 Mart Exxen LİNK

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid ve Liverpool birbirlerine bir kez daha rakip oluyor. Turun kapısını ardına kadar açan Real Madrid, 5-2’nin rövanşında Liverpool’u sahasında ağırlıyor. Türkiye saatiyle 23.00’te başlayacak müsabaka öncesi trend aramalar şöyle: Liverpool maçı izle, Real Madrid maçı izle, Real Madrid Liverpool canlı izle, Real Madrid Liverpool canlı maç izle, Real Liverpool maç izle, Real Madrid Liverpool bedava maç izle, Real Madrid Liverpool maçı canlı izle, Exxen link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Şampiyonlar Ligi maçı izle, Exxen izle, TV8 izle. Spor Ekranı kalitesiyle canlı yayın detaylarını içeriğimizden öğrenebilirsiniz.

REAL MADRİD LİVERPOOL MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

madrid liverpool

Real Madrid Liverpool Maçı Canlı Yayın Linki 

Real Madrid Liverpool İzleme Linki Gollü geçmesi beklenen Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçını Exxen üzerinden izleyebilirsiniz.

Real Madrid Liverpool Maçı Canlı Takip

Real Madrid Liverpool karşılaşmasına dünya genelinde müthiş bir ilgi söz konusu. Siz de maça dair istatistikleri canlı olarak takip etmek istiyorsanız UEFA’nın resmi sitesine yönelebilirsiniz.

REAL LİVERPOOL MAÇI CANLI TAKİP

Liverpool için İlk Maç Kâbusa Döndü

 liverpool maç afişi

İngiltere temsilcisi Liverpool için ilk maçın ilk yarısı ve ikinci yarısı siyah ve beyaz gibi farklı geçti. Bir anlamda rüya gibi başlayan maç, bir anda kabusa döndü. Hatırlanacağı üzere bu iki takım geçen sezon Şampiyonlar Ligi final maçında da birbirlerine rakip olmuşlardı. Aralarında önemli bir rekabet oluşsa da Real Madrid’in net bir üstünlüğü söz konusu. Liverpool, son dönemde Real’i yalnızca 1 defa yenebildi. Üstelik ilk maçta 5 gol yemesi, bu maç öncesi psikolojik üstünlüğü Real tarafına kaptırmasına yol açtı. İşini mucizelere bırakan Kırmızılar, artık büyük ölçüde bir prestij maçına çıkacaktır. Rövanş maçından önce deplasman ekibinde Joe Gomez, Luis Diaz ve Thiago’nun sakatlık problemleri sürüyor.  

 

Madrid Tecrübesini Konuşturdu

 madrid maç saatleri

Real Madrid ilk maçın başlarında Nunez ve Salah’ın gollerine engel olamadı. O dakikalarda pek çok futbol sever Liverpool’un farkı artırıp turu cebine koyacağını düşünüyordu. Son derece etkisiz bir başlangıç yapan Real, daha sonraki dakikalarda bu seviyeleri ne kadar iyi oynayan bir takım olduğunu bir kez daha gösterdi. Bu ligin son şampiyonu ve en başarılı takımı olarak bilinen Real, skoru bir anda 5-2’ye getirdi. Klopp ve öğrencilerini çaresiz bırakan İspanya temsilcisi, İngiltere’de turu hemen hemen garantiledi. Geçen sezon takım Devler Ligi’ni kazanırken birçok maçta u tip geri dönüşlere imzasını atmıştı. Bu maçtan önce Real’de Alaba ve Mendy’nin sakatlık sorunları sürüyor.

Takımların Form Durumu Nasıl?

 liverpool premier lig

Real Madrid önümüzdeki hafta sonu lig yarışında en önemli rakibi olan Barcelona ile karşılaşacak. Liverpool maçı artık büyük oranda cepte olduğu için akıllar biraz da o maçta olacaktır. La Liga’da Barcelona’nın 9 puan gerisine düşen Madrid ekibi son hafta Espanyol’u 3-1 ile geçti. Maçta geriye düşmelerine rağmen çabuk toparlanarak 3 puanı elde etmeyi bildiler. Liverpool tarafı ise son dönemde Premier Lig’de çarpıcı sonuçlara imza atıyordu ancak hafta sonu aldıkları yenilgi ile bu serileri son buldu. Bournemouth’un konuğu olan Klopp’un öğrencileri kötü bir oyunla sahadan 1-0 yenik ayrıldılar.