BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Başakşehir-Gent 15 Mart Exxen LİNK

15.03.2023 - 15:32

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Başakşehir-Gent 15 Mart Exxen LİNK

UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçı kapsamında Başakşehir, kendi sahasında Gent’i ağırlıyor. Bu keyifli müsabaka bu akşam saat 20.00’de başlıyor. Başakşehir Gent maçını canlı olarak izlemek isteyen futbol severler genel olarak; “Başakşehir maçı izle, Gent maçı izle, Başakşehir Gent canlı izle, Başakşehir Gent canlı maç izle, Başakşehir Gent maç izle, Başakşehir Gent bedava maç izle, Başakşehir Gent maçı canlı izle, Exxen link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Konferans Ligi maçı izle, Exxen izle, TV8 izle” gibi aramalara yöneliyor. Canlı yayın bilgilerini içeriğimiz üzerinden takip edebilirsiniz.

BAŞAKŞEHİR-GENT MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

başakşehir gent

Başakşehir-Gent Maçı Canlı Yayın Linki 

Başakşehir Gent İzleme Linki Başakşehir ve Gent takımlarının kozlarını paylaşacağı maç Exxen dijital platformundan yayınlanacak. Ayrıca TV 8,5 üzerinden şifresiz olarak izlemek de mümkün.

Başakşehir-Gent Maçı Canlı Takip

Başakşehir Gent maçına dair 90 dakika boyunca canlı istatistik takibi yapmak adına aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

BAŞAKŞEHİR GENT MAÇI CANLI TAKİP

Başakşehir Avantajlı Skorla Döndü

 emre başakşehir

UEFA Konferans Ligi’nde Türkiye’yi temsil eden iki takımdan biri olan Başakşehir, Gent ile Belçika’da 1-1 berabere kaldı. Zorlu geçen maçtan avantajlı skorla dönen Emre Belözoğlu’nun ekibi, turun favorisi olarak gösteriliyor. Çeyrek final için yüksek bir konsantrasyona sahip olan Başakşehir’de ilk maç golü atan isim Okaka olmuştu. Takıma yeni transfer olan Caner Erkin ve  Figueiredo bu maçta kadroda yer alamayacak. Uzun zamandır sakatlığı olan Mesut Özil, bu maçı da kaçıracak. Ayrıca sakatlık problemi olan Karzev’in durumu maç saatine doğru netleşecek. Bu maç, Başakşehir takımının Avrupa arenasındaki 50’nci maçı olacak. Takım daha önce oynadığı 49 maçtan 17 galibiyet çıkarmıştı.

Başakşehir, Beşiktaş’a Sahasında Kaybetti

 başakşehir bjk

Emre Belözoğlu liderliğinde bu sezon başarılı sonuçlara imza atan Başakşehir, kimliğini şu ana dek 3 büyük takıma karşı oynanan maçlara pek yansıtamadı. Bu sezon Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile oynanan maçlarda hayal kırıklığı yaratan takım, rakiplerine gol dahi atmakta zorlandı. Final havasına geçen takımın hedefleri için oldukça kritik olan maçlarda genel olarak Başakşehir tutuk bir futbol sergiledi. Bu sezon Galatasaray’a 7-0, Fenerbahçe’ye 1-0 ve Beşiktaş’a 2-0 kaybeden İstanbul ekibi, büyük takımlara karşı tam anlamıyla sınıfta kaldı. Her şeye rağmen ligde ilk 3 sıra için hala en önemli adaylardan biri olan Başakşehir, Gent maçını kazanarak Beşiktaş yenilgisini unutturmak istiyor. Beşiktaş maçı kadar maçta Emre Belözoğlu’na edilen küfürler ve genç teknik adamın bu küfürlere maç sonunda verdiği tepki de gündem oldu.

Gent Deplasmanlarda Etkisiz

 gent

Belçika temsilcisi Gent, bu sezon iç sahada oldukça etkili performanslar sergilemesine rağmen aynı başarıyı deplasman maçlarına pek yansıtamadı. Maçtan önce gerçekleştirilen basın toplantısında da Gent teknik direktörü Hein Vanhaezebrouck bu konuya özel olarak vurgu yaptı. Vanhaezebrouck  aynı zamanda Başakşehir maçının kulüp tarihinin en önemli maçı olmadığını, ama rakiplerini yenmek adına yoğun bir mücadele vereceklerini belirtti. Daha önce Gent UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek finale yükselme başarısı göstermişti. İlk maçta zeminin de etkisiyle istediği baskıyı pek kuramayan Belçika ekibi, bu maça daha iddialı geliyor. Sırp oyuncu Lemajic ile diz sakatlığı olan Tissoudali takımlarının yanında olamayacaklar.