Fenerbahçe-Sevilla Karşılaşmasını Ertem Şener Anlatacak

15.03.2023 - 14:02

Fenerbahçe-Sevilla Karşılaşmasını Ertem Şener Anlatacak

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Sevilla ile kozlarını paylaşacak. Perşembe 20.45’teki Fenerbahçe-Sevilla karşılaşmasını Ertem Şener anlatacak. EXXEN’den naklen yayınlanacak mücadeleyi, Ertem Şener’in anlatımıyla takip edebilirsiniz.

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, son 16 turu rövanş maçında Sevilla ile kozlarını paylaşıyor. İlk maçı 2-0 kaybeden temsilcimiz, Kadıköy’de tur peşinde olacak. Bu keyifli mücadele, Perşembe 20.45’ten itibaren EXXEN’den naklen yayınlanacak. Karşılaşmanın anlatım koltuğunda ise Ertem Şener oturacak.

Fenerbahçe-Sevilla Maçında Mikrofondayım

Ertem Şener, Fenerbahçe ile Sevilla arasındaki mücadeleyi anlatacağını Twitter hesabından duyurdu. EXXEN’de yayınlanacak karşılaşmanın anlatım koltuğunda oturacak Ertem Şener’in paylaşımı şu şekildeydi:

Fenerbahçe bitti demeden bitmez. Fenerbahçe - Sevilla maçının anlatımında yarın akşam EXXEN ekranlarında mikrofondayım.


Fenerbahçe Sevilla’yı Elemezse Bir Daha Bu Sezon Maç Anlatmayacak

Ertem Şener, Beyaz TV ekranlarında Derin Futbol ve Beyaz Futbol programlarının sunuculuğunu yapıyor. Bu ekranlarda Fenerbahçe-Sevilla eşleşmesiyle ilgili çarpıcı bir iddiada bulunan Şener, Fenerbahçe’nin turu geçmemesi durumunda bu sezon bir daha maç anlatmayacağını açıkladı. Ertem Şener’in konuyla ilgili açıklaması şu şekildeydi:

Fenerbahçe Sevilla'ya ya 4 ya 5 atacak. Eğer Fenerbahçe Sevilla'ya 4 ya da 5 atmasın ben bu sezon bir daha maç anlatmayacağım. Eğer Fenerbahçe Sevilla'yı elemesin final dahil bir daha bu sezon maç anlatmayacağım. Sezon sonuna kadar maç anlatmayacağım. Ne Konferans ne UEFA ne Şampiyonlar Ligi... Söz uçmaz yazı da uçmaz. Fenerbahçe Sevilla'ya ya 4 ya 5 atacak.

     1 ertem şener 15.3.23.jfif      

Fenerbahçe-Sevilla Maçı EXXEN’de

Fenerbahçe taraftarı iki haftadır mücadelenin şifresiz yayınlanması için talepte bulunuyor. Sevilla’da oynanan ilk mücadele, EXXEN ekranlarından yayınlandı. Perşembe 20.45’teki rövanş mücadelesinin adresi de EXXEN oldu. 

2-0’ın rövanşında tur için sahaya çıkacak Fenerbahçe ile üst üste aldığı galibiyetlerle nefes almayı başaran Sevilla arasındaki UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçını, Perşembe 20.45’ten itibaren Ertem Şener’in anlatımıyla EXXEN’den izleyebilirsiniz.