2022/23 Basketbol Süper Ligi 21’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

15.03.2023 - 11:54

2022/23 Basketbol Süper Ligi 21’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 21’inci haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. Her hafta iki maçı şifresiz yayınlayan beIN Sports, 21’inci haftada da geleneği bozmadı. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 21’inci haftasından iki karşılaşmayı beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde heyecan hız kesmeden devam ediyor. Sezon başından beri rekabetin üst düzey olduğu ligde 21’inci haftanın programı açıklandı. Geçtiğimiz saatlerde açıklanan programa göre yine 2 karşılaşma beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz yayınlanacak. 

Konyaspor Galibiyeti Unuttu

Ligde üst sıralardaki dalgalanmadan yararlanan ve kendini play-off hattına atmayı başaran Merkezefendi Belediyesi, geçtiğimiz hafta Büyükçekmece deplasmanındaydı. Deplasmanlardaki kötü derecesini bu maçla sonlandırmak isteyen Merkezefendi Belediyesi, parkeden yine istediğini alamadı. Deplasmanlarda sorun yaşayan Merkezefendi Belediyesi, son dönemde iç saha sonuçlarıyla dikkat çekiyor. Son 7 iç saha maçını kazanan Denizli temsilcisi, seriyi Konyaspor önünde sürdürmeye çalışacak.

Konyaspor ise ligde galibiyeti unuttu. 6 haftadır galip gelemeyen Konyaspor, geçtiğimiz hafta ligin iddialı ekiplerinden Türk Telekom’u konuk etti. Mücadelenin hiçbir bölümünde rakibine direnç gösteremeyen Konyaspor, üst üste 6’ncı mağlubiyetini aldı. Konyaspor bu sonuçla ligde son sıraya geriledi.

İç saha serisiyle dikkat çeken Merkezefendi Belediyesi ile galibiyet hasretini sonlandırmaya çalışacak Konyaspor arasındaki mücadele, Cuma 19.00’dan itibaren beIN Sports Haber’de.

 1 bsl 15.3.23.jpeg      

İki Takım İçin Hedef Belirleme Maçı

Ligde istediği sonuçları bir türlü alamayan Tofaş, geçtiğimiz hafta Beşiktaş Emlakjet’e mağlup oldu. Son 10 resmi maçta yalnızca 1 kez kazanan Tofaş, alt sıralarda kendini buldu.

Galatasaray NEF ise geçtiğimiz hafta Darüşşafaka’yı mağlup ederek derin bir nefes aldı. Alt sıralardan kurtulan Galatasaray NEF, bu maçı da kazanarak play-off hattına girmek istiyor. Öte yandan Galatasaray NEF, ligde son 4 deplasman maçını da kaybetti. 

Bu sezon her kulvarda hayal kırıklığı yaratan Tofaş ile geçtiğimiz hafta kazanarak play-off hattına bir adım daha yaklaşan Galatasaray NEF arasındaki mücadele, Cumartesi 18.00’den itibaren beIN Sports Haber’de.