BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Manchester City-Leipzig 14 Mart Exxen LİNK

14.03.2023 - 19:32

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Manchester City-Leipzig 14 Mart Exxen LİNK

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Manchester City ve Leipzig bir kez daha karşı karşıya geliyor. Takımların çeyrek finale çıkmak adına kozlarını paylaşacağı müsabaka bu akşam saat 23.00’te başlıyor. Maçtan önce trend olan aramaları şu şekilde sıralayabiliriz: City maçı izle, Leipzig maçı izle, Manchester City Leipzig canlı izle, Manchester City Leipzig canlı maç izle, Manchester City Leipzig maç izle, Manchester City Leipzig bedava maç izle, City maçı canlı izle, Exxen link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Şampiyonlar Ligi maçı izle, Exxen izle, TV8 izle. Spor Ekranı kalitesiyle maça dair gelişmeleri okuyabilirsiniz.

MANCHESTER CİTY-LEİPZİG MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

city afiş

Manchester City-Leipzig Maçı Canlı Yayın Linki 

Manchester City-Leipzig İzleme Linki İngiltere temsilcisi Manchester City ve Leipzig arasındaki zorlu karşılaşmayı Exxen dijital platformlarından izleyebilirsiniz.

Manchester City-Leipzig Maçı Canlı Takip

Guardiola’nın öğrencileri Leipzig karşısında hata yapmak istemiyor. Etihad Stadium’da oynanacak maçı canlı olarak takip etmek isteyenler aşağıdaki bağlantıya tıklayabilir.

MANCHESTER CİTY-LEİPZİG MAÇI CANLI TAKİP

Manchester City Maçın Net Favorisi

 city foden

Manchester City, tahmin edileceği üzere bu eşleşmenin net favorisi durumunda. Almanya’da oynanan ilk karşılaşmada İngiliz devi eklentilere tam anlamıyla yanıt veremedi. Ancak hala turun net şekilde favorisi onlar. Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk ayağında City, Almanya’da 1-1’lik bir skorla döndü. Turu kendi sahasına bırakan ekipte ciddi bir sakatlık söz konusu değil. İsmi cinsel saldırı suçlamaları ile anılan Mendy, zaten sezon başından bu yana cezalı durumda olduğu için kadroda yer almıyor. Müsabakada City’nin taraftarıyla bütünleşerek baskılı bir oyun sergilemesi bekleniyor. Yapılan yüksek yatırımlara rağmen City, Avrupa’nın 1 numaralı kupasında henüz zafere ulaşamadı.

Leipzig İlk Maçta Direndi

 leipzig antrenman

Almanya temsilcisi Leipzig, daha önce kendi sahasında fark yediği City’e karşı bu defa direnmeyi başardı. Takım savunması konusunda başarılı bir performansa imza atan takımda Werner, Andre Silva ve Emil Forsberg önemli kozlar arasında olacaktır. City maçı öncesinde Abdou Diallo ve Peter Gulasci’nin sakatlık sorunları sürüyor. Leipzig adına ilk maçta golü Gvardiol kaydetti. Oyunda geriye düşmesine rağmen Alman ekibi 70’inci dakikada bulduğu golle tur umutlarını bu maça taşıdı. Takım, maç boyunca 0.84 gol beklentisine sahip oldu. Topa sahip olma yüzdeleri ise %38’e %62 şeklinde oluştu.

Takımlar Haftayı Nasıl Geçirdi?

 Haaland

Şampiyonlar Ligi’nin salı günü programı içerisinde Porto-İnter maçıyla beraber City-Leipzig maçı büyük bir heyecanla bekleniyor. Gelin Manchester City-Leipzig karşılaşması öncesinde takımların hafta sonunda nasıl bir performans sergilediğine göz atalım. Ev sahibi taraf olan City, Guardiola önderliğinde hafta sonu Crystal Palace takımına konuk oldu. City maçı 1-0 kazanarak Arsenal takibini sürdürdü. Takım Arsenal’in hala 5 puan gerisinde konumlanıyor. Deplasman ekibi Leipzig ise Bundesliga’da bu hafta Mönchengladbach ağırladı. Maçı 3-0 gibi net bir skorla kazanan takım, şampiyonluk iddiasını sürdürüyor.