BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Anadolu Efes- Real Madrid 14 Mart S SPORT LİNK

14.03.2023 - 16:55

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Anadolu Efes- Real Madrid 14 Mart S SPORT LİNK

Eurolig’deki çift maç haftasında 0 çeken Efes, play-off yolunda çok ciddi bir yara aldı. Buradan ayağa kalkmak adına önemli bir seriye imza atmak zorunda olan Efes, bu akşam Real Madrid’i Sinan Erdem’de ağırlıyor. Saat 20.30’da başlayacak kritik maç öncesi dikkat çeken aramalar şöyle: Anadolu Efes maçı izle, Real Madrid maçı izle, Anadolu Efes Real Madrid canlı izle, Anadolu Efes Real Madrid canlı maç izle, Anadolu Efes Real Madrid maç izle, Anadolu Efes Real Madrid bedava maç izle, Anadolu Efes maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Sizler için maçtan önce ön plana çıkan güncel haberleri ve canlı yayın bilgilerini derledik.

ANADOLU EFES-REAL MADRİD MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

efes madrid

Anadolu Efes-Real Madrid Maçı Canlı Yayın Linki 

Anadolu Efes-Real Madrid İzleme Linki Anadolu Efes ve İspanya devi Real Madrid’in karşı karşıya geleceği Eurolig normal sezon maçı S Sport ekranlarında olacak.

Anadolu Efes-Real Madrid Maçı Canlı Takip

Efes’in mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağı maça taraftarın ilgisi büyük. Canlı istatistik takibi yapmak isteyen basketbol tutkunları Eurolig resmi sitesinden yararlanabilir.

ANADOLU EFES REAL MAÇI CANLI TAKİP

Efes’te Tehlike Çanları

 sold out efes

Anadolu Efes, Eurolig’de son 2 sezonun şampiyonu olmasına rağmen bu sezon play-off potasına girmekte epey zorlanıyor. Gelinen noktada kaybetme kredisini büyük ölçüde tüketen temsilcimiz, her maçı artık final havasında oynamak zorunda. Çift maç haftasında oynadığı 2 maçı da kaybederek büyük bir hayal kırıklığı yaratan Efes, özellikle savunmasıyla soru işaretleri yarattı. Önce Kızılyıldız’a deplasmanda 94-75 kaybeden ekibimiz, sonrasında ise kendi salonunda doğrudan rakibi olan Maccabi’ye 64-86 kaybetti. Son 2 sezonun şampiyonuna yakışmayan bir basketbol oynayan Efes, tam anlamıyla bir krizin eşiğinde. Ergin Ataman’ın öğrencilerinin Real maçından sonra kolay bir fikstüre sahip olması, umutların artmasına yol açsa da işleri bundan sonra pek kolay olmayacaktır.

Beuabois’ın Oynama İhtimali Düşük

efes sakatlar

Efes, oldukça gergin bir dönemden geçiyor. Bu gerginlik maçlarda koç Ergin Ataman’ın ve oyuncuların vücut diline de yansıyor. Ergin Ataman Sırbistan’da oynanan maçta 2 defa teknik faul alıp oyundan atılmıştı. Bu durumun oyuncuları ateşlemesi bekleniyordu ancak Efes son çeyrek artan farka engel olamadı. Söz konusu maçın telafisi niteliğindeki Maccabi maçı ise tam anlamıyla bir hayal kırıklığı yarattı. Taraftarlarına kötü bir basketbol izleten Efes’te sakat isimler Larkin ve Micic’in maçta olması ise teselli oldu. Her iki oyuncunun bu maçta da kadroda kendilerine yer bulmaları bekleniyor. Fakat Fransız yıldız Beuabois’nın sakatlığından dolayı bu maçta kadroda olmayacağı biliniyor. Aynı şekilde kaptan Doğuş Balbay da sakatlığı nedeniyle bu maçı kaçıracak.

Real’de Ciddi Eksikler Var

 real madrid efes maç afişi

Efes’in İstanbul’da konuk edeceği Real Madrid, hiç şüphesiz ki Eurolig’in en önemli 4 favorisinden biri durumunda. Geçen sezon Efes ile Eurolig finalinde karşı karşıya gelen Real Madrid, o maçı 57-58 kaybederek ikinci olmuştu. Dolayısıyla Efes’e karşı oynanan her maç, onlar için apayrı bir motivasyon demek. Real’in İstanbul’a 4 eksikle gelmesi ibreyi bir nebze Anadolu Efes’e çeviriyor. İspanya temsilcisinde Sergio Llull, Nigel Williams-Goss,  Carlos Alocen ve Anthony Randolph kadroda yer alamayacak. Fakat hala Real’in çok güçlü ve potansiyelli bir kadroya sahip olduğunu biliyoruz. Real Madrid çift maç haftasında Baskonia’ya kaybettikten sonra salonunda Valencia’yı yendi. Hafta sonunda kendi liginde ise Bilbao’yu 21 sayılık farkla geçti. Real, sezonun ilk yarısında İspanya’da oynanan Efes maçını 94-85 ile geçmeyi bilmişti.