BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Arsenal-Manchester United 22 Ocak BEIN LİNK

22.01.2023 - 16:23

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Arsenal-Manchester United 22 Ocak BEIN LİNK

İngiltere Premier Lig’de Arsenal ve Manchester United arasındaki müsabaka bu akşam saat 19.00’da başlayacak. Daha şimdiden büyük ilgi gören maç, dünyanın pek çok ülkesinde canlı olarak yayınlanacak. Derbi maçı öncesinde trend olan aramalar şu şekilde sıralanıyor: Arsenal maçı izle, Manchester United maçı izle, Arsenal Manchester United canlı izle, Arsenal Manchester United canlı maç izle, Arsenal Manchester United maç izle, Arsenal Manchester United bedava maç izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Premier lig maçı izle, Bein Sports canlı. Spor Ekranı kalitesiyle en güncel gelişmeler şimdi sizlerle.

ARSENAL MANCHESTER UNITED MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

arsenal manchester maç afişi

Arsenal-Manchester United Maçı Canlı Yayın Linki 

Arsenal-Manchester United İzleme Linki Arsenal ve Manchester United’i karşı karşıya getiren maça Emirates Stadyumu ev sahipliği yapacak. Maç Türkiye’de beIN Sports 3 ekranlarından yayınlanacak.

Arsenal-Manchester United Maçı Canlı Takip

Liderliği korumak isteyen Arsenal, Manchester United karşısında bir adım önde gösteriliyor. Maçı istatistiksel açıdan takip etmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

ARSENAL-MANCHESTER UNITED MAÇI CANLI TAKİP

ARSENAL-MANCHESTER UNITED MAÇI BEIN SPORTS HABER İZLE

Arsenal Şampiyonluğa İnanıyor

 arsenal premier lig

Arsenal yıllardır devam eden şampiyonluk özlemini bu sezon artık dindirmek istiyor. Son zamanların en önemli sezon başlangıçlarından birini yapan takım, kabus gibi geçen sezonları arkasında bıraktı. Arsenal Premier Lig gibi zorlu bir ligde 18 haftanın sonunda sadece 1 kez yenildi. Londra ekibi son olarak Tottenham deplasmanından 2-0’lık galibiyetle döndü. Şimdi karşılarından çok daha formda bir takımla kozlarını paylaşacaklar. Muhteşem bir atmosferde oynanması beklenen maç öncesi ev sahibi ekipte, Gabriel Jesus’un sakatlığı sürüyor.

Manchester United 6 Haftadır Yenilmiyor

 rashford

Manchester United ve Arsenal eylül ayında Old Trafford’da karşılaşmışlardı. Arsenal sezonun tek yenilgisini işte o deplasmanda almıştı. Geçen sezon bu sahada oynanan maçı ise “Topçular” 3-1 ile geçmişti. Manchester United Premier Lig’de son 6 maçta da yenilgi yüzü görmedi. Özellikle Dünya Kupası sonrasında lige çok etkili bir şekilde girdiler. Ronaldo krizinin sona ermesi, takımda herkesi biraz olsun rahatlatmış görünüyor. Bu maçtan önce deplasman ekibinde Casemiro kart cezalısı olduğu için kadroda olmayacak. Ayrıca Dalot ve Sancho’nun da sakatlıkları sürüyor.

Weghorst İlk Maçına Çıktı

 weghorst

Beşiktaş taraftarının adeta sevgilisi olmasına rağmen Dünya Kupası’nda gösterdiği performansla bir anda Manchester United’a transferi gerçekleşen Weghorst, Premier Lig’de United formasıyla ilk maçına çıktı. Sahada 69 dakika kalan oyuncu, asist ya da gol katkısı yapmamasına rağmen genel olarak iyi bir görüntü sergiledi. Aynı şekilde bu maçta da teknik direktörünün kendisine süre vermesi bekleniyor. Bu arada geçtiğimiz hafta içinde Ismael’in eski yardımcısı olan Dean Whitehead, Ada basınına Weghorst ile alakalı övgü dolu açıklamalarda bulundu. Kendisi, Hollandalı yıldızın elit düzeyde bir oyun zekasına ve top kontrolüne sahip olduğunu aktardı.