BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor-İstanbulspor 22 Ocak BEIN LİNK

22.01.2023 - 14:41

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor-İstanbulspor 22 Ocak BEIN LİNK

Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor ve İstanbulspor, kozlarını Şenol Güneş Kompleksi’nde paylaşacak. Bu akşam saat 19.00’da başlayacak olan maçtan önce futbol severlerin gerçekleştirdiği aramalar şu şekilde: İstanbulspor maçı izle, Trabzonspor maçı izle, Trabzonspor İstanbulspor canlı izle, Trabzonspor İstanbulspor canlı maç izle, Trabzonspor İstanbulspor maç izle, Trabzonspor İstanbulspor bedava maç izle, İstanbulspor maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Spor Ekranı kalitesiyle canlı yayın detaylarını inceleyebilirsiniz.

TRABZONSPOR-İSTANBULSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

trabzonspor istanbulspor maç afişi

Trabzonspor-İstanbulspor Maçı Canlı Yayın Linki 

Trabzonspor İstanbulspor İzleme Linki Trabzonspor ve İstanbulspor arasındaki müsabakada Arda Kardeşler düdük çalacak. Maçı beIN Sports HD 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Trabzonspor-İstanbulspor Maçı Canlı Takip

Bordo mavili ekibin İstanbul temsilcisiyle yapacağı maçı aşağıdaki bağlantı üzerinden takip edebilirsiniz.

TRABZONSPOR İSTANBULSPOR MAÇI CANLI TAKİP

TRABZONSPOR İSTANBULSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Trabzonspor İç Sahada Bambaşka

 abdullah avcı

Geçen sezon Süper Lig’de şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, bu sezon zirve yarışından bir nebze uzak kalmasına rağmen iç sahada çok önemli galibiyetler almayı başardı. Önce Fenerbahçe’yi sonra da Başakşehir’i eli boş gönderen Trabzon, bu performansı deplasman maçlarına yansıtamıyor. Son 2 deplasmandan da farklı yenilgilerle ayrılan Trabzonspor, lider Galatasaray’ın tam 10 puan gerisine düşmüş durumda. Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak isteyen Karadeniz ekibi, zirve yarışında kalmak adına bu tip maçlarda kayıp yaşamamak zorunda. İstanbulspor maçına mutlak  favori çıkan bordo mavili ekipte Visca ve Dorukhan’ın sakatlıkları sürüyor.

Yusuf Yazıcı Ölü Toprağını Attı

 yusuf yazıcı

Trabzonspor’da Yusuf Yazıcı bu sezon eski takımına büyük umutlarla dönmüştü fakat şu ana dek beklentilerin epey uzağında kalmıştı. Yerel medyanın da ağır şekilde eleştirdiği yıldız isim, derbide gördüğü kırmızı kartla gözden iyice düşmüştü. Yusuf Yazıcı nihayet kendisinden beklenen patlamayı hafta arasındaki kupa maçında yaptı. Maçta 2 gol birden bulan Yusuf, ihtiyacı olan öz güveni yeniden yakalamış görünüyor. Abdullah Avcı da önümüzdeki dönemde önemli isme daha fazla şans vereceğinin sinyallerini verdi. Yusuf daha önce gösterdiği üstün performansla Lille takımına transfer olmuştu.

İstanbulspor Moral Buldu

 istanbulspor

Ligin yeni ekibi İstanbulspor, kendisi adına çok kilit bir galibiyete imza attı. Sezonun ilk yarısında pek de güven veren bir performans gösteremeyen sarı siyahlı takım, kümede kalma noktasında doğrudan rakibi olan Ümraniyespor ile deplasmanda karşılaştı. Bu maçta çok etkili bir futbol sergileyen Fatih Tekke’nin öğrencileri, toplamda 4. galibiyetini elde etti. Bu galibiyet sayesinde İstanbulspor kendini son sıradan atmış oldu. Fakat hala İstanbulspor’un işi çok da kolay değil. Kümede kalmak adına bu tip deplasman galibiyetlerine ihtiyaçları var. Trabzon deplasmanından en azından 1 puanla dönmek isteyen İstanbul temsilcisinde tek eksik Eslem Öztürk. Ligin açılış maçında hatırlanacağı üzere Trabzonspor İstanbulspor’u 2-0 yenmişti.