BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Kayserispor-Beşiktaş 22 Ocak BEIN LİNK

22.01.2023 - 11:55

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Kayserispor-Beşiktaş 22 Ocak BEIN LİNK

Kayserispor ve Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de bugün saat 16.00’da karşı karşıya geliyor. RGH Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak olan müsabaka öncesi dikkat çeken arama sonuçlarını şöyle sıralayabiliriz: Beşiktaş maçı izle, Kayserispor maçı izle, Kayserispor Beşiktaş canlı izle, Kayserispor Beşiktaş canlı maç izle, Kayserispor Beşiktaş maç izle, Kayserispor Beşiktaş bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Canlı yayın bilgileri ve güncel gelişmeler şimdi sizlerle.

KAYSERİSPOR BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

kayserispor beşiktaş maç afişir

Kayseripor-Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki

Kayseripor-Beşiktaş İzleme Linki Beşiktaş’ın Kayserispor deplasmanındaki mücadelesini beIN Sports HD 1 üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

Kayseripor-Beşiktaş Maçı Canlı Takip

Siyah beyazlı takım, Kayseri deplasmanına favori olarak çıkıyor. Maç istatistiklerini aşağıdaki bağlantı sayesinde takip edebilirsiniz.

KAYSERİSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI TAKİP

KAYSERİSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş Kupadan Elendi

 şenol güneş ankaragücü

Beşiktaş tam ligde durumları toparlamak üzereyken Ziraat Türkiye Kupası’ndaki şok elenme moralleri tekrar düşürdü. Bu sezonun önemli hedeflerinden biri de Avrupa’ya doğrudan gitme şansı sunan Türkiye Kupası’ydı. Beşiktaş henüz çeyrek finali dahi göremeden kupanın dışında kaldı. Hafta arasında Ankaragücü deplasmanında mücadele eden takım, geriye düştükten sonra beraberlik golünü bularak bir reaksiyon gösterdi. Uzatmalardan da gol sesi çıkmayınca çeyrek finale çıkan tarafı seri penaltı atışları belirledi. Şenol Güneş’in öğrencileri ligde ise oynadığı son 3 maçını da galibiyetle kapatarak önemli bir seri yakaladı. Sakat olan Ghezzal’ın bu maçı da kaçırması bekleniyor.

Aboubakar KAP’a Bildirildi

 aboubakar

Beşiktaş’ın Weghorst’un ani bir şekilde takımdan ayrılması ile beraber gözler yeniden takımın eski golcüsü Aboubakar’a çevrilmişti. Taraftarın da çok sevdiği forvet oyuncusu, Beşiktaş ile her konuda anlaştı. Transfer gelişmesi, bu hafta içinde resmi olarak KAP’a bildirildi. Al Nassr'la sözleşmesini fesheden oyuncu, özel bir uçakla İstanbul’a geldi. Yapıalcak sağlık kontrollerinden sonra Aboubakar ile sözleşme yapılması bekleniyor.

Kayserispor Sivasspor’a Patladı

 çağdaş atan

Ekonomik krizden kaynaklı olarak Spor Toto Süper Lig’de hem yönetimsel hem de saha içi anlamında ciddi bir karışıklığın yaşandığı Kayserispor, biraz olsun toparlanmış görünüyor. İyi futbol oynamasına rağmen bunu sonuca yansıtamayan sarı kırmızılı takımın şu sıralar bir takıma patlama yapması tahmin ediliyordu. Nitekim o patlamayı geçen hafta Sivasspor karşısında 4 golle yaptılar. Oyun kontrolünü baştan sona elinde tutan ev sahibi ekip, o maçtan sonra da kupada Antalyaspor’u elemeyi başardı. Çağdaş Atan’ın öğrencileri Beşiktaş maçı öncesinde oldukça moralli. Takımda Mario Gavranovic ve Mame Thiam’ın sakatlıkları sürüyor.