BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Antalyaspor 21 Ocak BEIN LİNK

21.01.2023 - 15:31

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Antalyaspor 21 Ocak BEIN LİNK

Spor Toto Süper Lig’in 20’nci haftasında lider Galatasaray, sahasında Antalyaspor’u ağırlıyor. Okan Buruk ve Nuri Şahin’in karşı karşıya geleceği maç bu akşam saat 19.00’da başlıyor. Maçtan önce trend olan aramaları şu şekilde aktarabiliriz: Galatasaray maçı izle, Antalyaspor maçı izle, Galatasaray Antalyaspor canlı izle, Galatasaray Antalyaspor canlı maç izle, Galatasaray Antalyaspor maç izle, Galatasaray Antalyaspor bedava maç izle, Galatasaray maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Spor Ekranı olarak canlı yayın detaylarını sizler için derledik.

GALATASARAY-ANTALYASPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Galatasaray Antalya Maç Afişi

Galatasaray-Antalyaspor Maçı Canlı Yayın Linki 

Galatasaray-Antalyaspor İzleme Linki Galatasaray ve Antalyaspor takımlarını karşı karşıya getirecek olan maçı beIN Sports HD 1 üzerinden izlemeniz mümkün.

Galatasaray-Antalyaspor Maçı Canlı Takip

Lider Galatasaray, Antalyaspor’u NEF Stadyumu’nda ağırlayacak. Maçı GS TV üzerinden istatistiksel açıdan takip edebilirsiniz.

GALATASARAY-ANTALYASPOR MAÇI CANLI TAKİP

GALATASARAY-ANTALYASPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray’ın Serisi Sürüyor

 galatasaray bilet

Galatasaray Spor Toto Süper Lig’in en formda takımı olarak ön plana çıkıyor. Takım üst üste elde ettiği galibiyetlerle liderliğini korumayı başarmış durumda. Oynadığı pozitif futbol, taraflı tarafsız herkes tarafından takdir edilen takım, müthiş bir öz güven yakalamış durumda. Okan Buruk şu anda sahaya sürdüğü her oyuncusundan yüksek düzeyde verim almayı başarıyor. Mata, Mertens ve Icardi gibi bu sezon transfer edilen isimlerin takıma artık iyice adapte olması, futbol kalitesini de artırmış durumda. Ligde oynadığı son 8 maçı da kazanan sarı kırmızılı ekip, en son hazırlık maçında Lazio’ya kaybetmişti. Son olarak kendi sahalarında Hatayspor’u 4 farkla geçen takımda tek eksik Kazımcan Karataş.

Sarı Kırmızılılarda Transfer Hareketliliği

 galatasaray maç afişi antalyaspor

Galatasaray ligdeki konumunu güçlendirmek adına transfer çalışmalarına hız kazandırmış durumda. Sarı kırmızılı ekipte takımdan ayrılacak ya da takıma dahil olacak oyuncular yavaş yavaş netleşiyor. Galatasaray’ın adı bu süreçte birçok isimle anılıyor. Takımda ilk hedef Konyaspor’da forma giyen Amir Hadziahmetovic’i bitirmek. Galatasaray bu konuda Beşiktaş ile bir rekabet içerisinde. Icardi’nin ise sezon sonunda sözleşmesi tamamlanıyor ancak satın alma opsiyonu bulunmuyor. Galatasaray şimdiden oyuncuyla görüşmelere başlamış durumda. Taraftarla iyi bir bağ kuran Icardi de takımda kalmaya sıcak bakıyor. Bu arada Galatasaray’da Yusuf Demir’e bazı Süper Lig takımlarının ilgisi olduğu biliniyor.

Antalyaspor Artık Kazanmak İstiyor

 antalyaspor maç hazırlıkları

Güney ekibi Antalyaspor, Nuri Şahin önderliğinde bir türlü istediği istikrarı yakalayamadı. Süper Lig’de son 5 haftadır galibiyete hasret kalan takım, 2 hafta önce Fenerbahçe’ye ç sahada 2-1 yenildi. Geçen hafta ise Giresunspor’la 2-2 berabere kalarak 2 puan daha kaybetti. Alınan sonuçlara rağmen yönetim şimdilik genç teknik direktörün arkasında durmayı sürdürüyor. Antalyaspor’un en azından Türkiye Kupası’nda bir tepki göstermesi bekleniyordu ancak takım o kulvarda da Kayserispor’a sahasında kaybetti. Bu deplasmanda çok ciddi eksikleri olması, kırmızı beyazlı takımın işini daha da zorlaştıracak gibi görünüyor. Özellikle Fernando’nun cezası ve Haji Wright’ın sakatlığı tüm oyun planını değiştirecektir.