Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar 30 Aralık-1 Ocak

30.12.2022 - 07:07

Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar 30 Aralık-1 Ocak

Yeni yılın hemen öncesinde spor izleyicileri İngiltere ve İspanya futbol liglerini takip edebilecek. Öte yandan Euroleague ve BSL’de de önemli maçlar oynanacak. Spor Ekranı öne çıkanlar ve şifresiz maçlar 30 Aralık-1 Ocak listesiyle karşınızdayız.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma gününü iki Euroleague maçına ayırıyoruz. Kapanışı ise Premier Lig ile yapıyoruz. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

22.00 Panathinaikos-Olympiakos: Yunan derbisi varsa izleyicilerin büyük bir bölümünün odak noktası buraya kayıyor. Panathinaikos, gününde olduğunda her takıma ters gelebilecek bir yapıda. Olympiakos ise F4 için iddialı bir ekip. Keyifli geçmeye aday bu mücadelenin adresi S Sport Plus.

22.30 Virtus Bologna-Fenerbahçe Beko: Virtus Bologna, sezonun bu noktasına kadar tam anlamıyla beklentileri karşılayamadı. Play-off iddialarını sürdürmek için bu maçı reaksiyon mücadelesi şeklinde görüyorlar. Fenerbahçe Beko ise Motley’nin dönüşüyle Pazartesi Anadolu Efes karşısında galip gelmeyi başardı. Bu maçta da Euroleague mağlubiyet serisini sonlandırmaya çalışacaklar. Bu keyifli mücadelenin adresi, S Sport 2 ve S Sport Plus.

23.00 Liverpool-Leicester City: Premier Lig’de geri dönüşün ardından en eğlenceli maçı oynayan Liverpool, Newcastle karşısında bir anda geri dönülmez bir noktada kendini bulan Leicester City’i konuk ediyor. Haftanın eğlenceli geçmeye aday mücadelesi, beIN Sports 3’te.

 1 spor ekranı 30.12.22.jpg      

Cumartesi Tavsiyeleri

2022 yılının son gününü spor izlemeye ayırmak isteyenler BSL, La Liga ve Premier Lig’den önemli karşılaşmaları izleyebilir. Günün öne çıkan mücadeleleri şu şekilde:

13.00 Konyaspor-Galatasaray NEF: Dört maçtır kaybeden Konyaspor ile dört maçtır kazanan Galatasaray NEF kozlarını paylaşıyor. Artık çıkışa geçmek isteyen Konyaspor ile çıkışını devam ettirmeye çalışacak Galatasaray NEF arasındaki mücadele, beIN Sports 5 ekranlarından sporseverlerle buluşuyor.

16.00 Barcelona-Espanyol: Yılın son gününde bir derbi maçıyla La Liga’ya veda ediyoruz. Bu sezon şampiyonluk hedefleyen Barcelona, Dünya Kupası arası öncesinde kazanmakta zorlanan Espanyol’u konuk ediyor. Bu keyifli mücadele, S Sport ve S Sport Plus’ta.

20.30 Brighton-Arsenal: Southampton deplasmanında rahat kazanan Brighton, geri düşmesine rağmen West Ham önünde galip gelmeyi başaran Arsenal’ı konuk ediyor. Bu sezon şampiyonluk hedefleyen Arsenal, bu hedefi sonuna kadar kovalayabileceğinin sinyallerini her hafta veriyor. Öte yandan Arsenal’a alan vermeyecek takımlar arasında Brighton başı çekiyor. Bu bakımdan eğlenceli geçmesi beklenen Brighton-Arsenal karşılaşmasını, beIN Sports 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

2 spor ekranı 30.12.22.jpg      

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü maç izleme listesi biraz sınırlı. Günü Türkiye’den pek de kitlesi bulunmayan bir sporla açıyoruz. Ardından İngiltere ve Fransa’ya uzanıyoruz.

15.30 PDC Dünya Dart Şampiyonası Çeyrek Finaller: Turnuvada çeyrek finallere kimin kalacağı henüz belli olmadı. Öte yandan şampiyona sürprizlerle devam ediyor. Birçok kişiye göre favori Peter Wright, turnuvaya veda etti. Gerwyn Price ve Dimitri Van den Bergh şu an için formda görünüyorlar ama dartta bir anlık konsantrasyon kaybı turnuvaya veda etmeye sebep olabiliyor. Londra’da inanılmaz bir atmosferde devam eden Dünya Dart Şampiyonası’na çeyrek finaller ilk iki maçı için bir şans verebilirsiniz. Turnuvanın atmosferiyle beraber düşünüldüğünde keyifli dakikalar geçireceğinizin garantisini de verebiliriz. Bu eğlenceli şampiyonanın ilk iki çeyrek final maçını, S Sport Plus’tan takip edebilirsiniz.

17.00 Tottenham-Aston Villa: Brentford karşısında 2-0’dan geri dönen Tottenham, Liverpool karşısında geri dönecek fırsatları bulmasına rağmen puansız ayrılan Aston Villa’yı konuk ediyor. İki ekibin Dünya Kupası arası sonrasında oynadığı maçlar bu maç için umutlanmamızı sağlıyor. Bu eğlenceli mücadelenin adresi, beIN Sports 3.

22.45 Lens-PSG: Ligue 1’de izleyiciyi asla hayal kırıklığına uğratmayan Lens, lider PSG’yi konuk ediyor. Her maçta aynı tempoyu sahaya yansıtan Lens’in güçlü PSG önünde nelere yapacağının yanıtı beIN Sports 4 ekranlarında verilecek.

3 spor ekranı 30.12.22.jpg      

Şifresiz Maçlar

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden iki mücadele Sports TV ekranlarında olacak.

beIN Sports Haber Cuma 20.30’daki Merkezefendi Belediyesi-Türk Telekom ve Cumartesi 15.30’daki Darüşşafaka-Tofaş maçlarını şifresiz yayınlayacak.

Dijital platformlar da yeni yıl öncesinde sessiz. Sadece basketbolda birkaç alt lig mücadelesi şifresiz yayınlanıyor.

  • Kadınlar Basketbol Süper Ligi: TBF TV YouTube
  • Türkiye Basketbol 1'inci Ligi: TBF TV YouTube
  • Kadınlar Basketbol 1'inci Ligi: TBF TV YouTube

Bu karşılaşmaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz yayınlarla sporseverlerle buluşacak.