Tivibu Spor 2023’e Yenilenerek Giriyor

30.12.2022 - 12:40

Tivibu Spor 2023’e Yenilenerek Giriyor

Türkiye’nin başarılı spor kanalı Tivibu Spor, 2023’e yenilenerek giriyor. Kanal logosunun değişiminin yanı sıra birçok yeni içerik Tivibu Spor ekranlarında olacak. Daha şık ve modern tasarıma sahip olması beklenen Tivibu Spor’un önümüzdeki dönemde yeni sürprizlere imza atması bekleniyor.

Türkiye’deki en fazla içeriğe sahip spor kanallarından Tivibu Spor, 2023 yılında logo ve tasarım değişikliğine gidiyor. Yeni logolarıyla sporseverlerin karşısına çıkacak Tivibu Spor, ayrıca birçok yeni içeriği de sporseverlerle buluşturacak. Daha şık ve modern görünüme sahip olacak Tivibu Spor’daki değişimin önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi bekleniyor.

Erkut Öztürk Duyuruyu Yaptı

Tivibu Spor yayın yönetimi müdürü Erkut Öztürk, Tivibu Spor’un yenilenen yüzüyle ilgili bir paylaşım yaptı. Twitter üzerinden yapılan paylaşımda yeni logolar da yer aldı. Erkut Öztürk’ün yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Tivibu Spor 2023’e yenilenerek giriyor! Main ID değişimiyle birlikte ekranımız artık daha şık ve modern olacak. Ülkemizin 100. yılında yine dopdolu spor içerikleri ve yayınlarımızla karşınızda olacağız…


Yeni İçeriklerin Sporseverlerle Buluşması Bekleniyor

Başarılı spor kanallarından Tivibu Spor, yeni yılda birçok spor içeriğini izleyicilerle buluşturacak. Geçtiğimiz sezon Bundesliga yayın haklarını alarak dikkat çeken Tivibu Spor, FA Cup ve İspanya Kral Kupası’nı da ekranlara getirecek. Ayrıca Belçika Pro League ve İskoçya Premiership de Tivibu Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Futbol içeriklerinin sayısını arttıran Tivibu Spor, iki sezondur Basketbol Şampiyonlar Ligi’ni de ekranlara getiriyor. Başta temsilcilerimizin karşılaşmaları olmak üzere Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde birçok mücadeleyi Tivibu Spor ekranlarından takip edebilirsiniz. 

Bu sezon Vakıfbank ve Fenerbahçe Opet’in CEV Şampiyonlar Ligi maçlarını da yayınlamaya başlayan Tivibu Spor’da EHF Şampiyonlar Ligi ve BLAST CS:GO karşılaşmalarını da izleyebiliyorsunuz. Ayrıca ATP Masters müsabakaları da Tivibu Spor ekranlarında olacak. Bunların yanı sıra Tivibu Spor’un 2023 yılında birçok yeni içerikle izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor. Yenilenen logosuyla daha modern bir görünüme kavuşan Tivibu Spor’da 2023 yılında da birçok spor müsabakasını kesintisiz izleyebilirsiniz.