BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Maccabi Tel Aviv-Anadolu Efes 29 Aralık S SPORT LİNK

29.12.2022 - 18:11

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Maccabi Tel Aviv-Anadolu Efes 29 Aralık S SPORT LİNK

Eurolig’deki iki temsilcimizden biri olan Efes, bu hafta İsrail deplasmanında galibiyet arayacak. Anadolu Efes’in zorlu Maccabi sınavı Türkiye saatiyle 22.05’te başlayacak. Maçtan önce dikkat çeken aramalar şu şekilde: Anadolu Efes maçı izle, Maccabi maçı izle, Maccabi Anadolu Efes canlı izle, Maccabi Anadolu Efes canlı maç izle, Maccabi Anadolu Efes maç izle, Maccabi Anadolu Efes bedava maç izle, Anadolu Efes maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Müsabakaya ilişkin canlı yayın bilgileri Spor Ekranı ayrıcalığıyla şimdi sizlerle!

MACCABİ TEL AVİV-ANADOLU EFES MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

maccabi efes

Maccabi Tel Aviv–Anadolu Efes Maçı Canlı Yayın Linki

Maccabi Tel Aviv-Anadolu Efes İzleme Linki Anadolu Efes ve Maccabi Tel Aviv takımlarının kozlarını paylaşacağı karşılaşma, bu akşam sadece S Sport ekranlarında yer alacak.

Maccabi Tel Aviv-Anadolu Efes- Maçı Canlı Takip

Ergin Atman önderliğindeki Anadolu Efes, İsrail’in güçlü ekibi Maccabi Tel Aviv karşısında kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyor. Bu önemli maçı Eurolig resmi sitesinden takip edebilirsiniz.

MACCABİ-ANADOLU EFES MAÇI CANLI TAKİP

Efes Derbide Kaybetti

 efes istatistik liderleri

Anadolu Efes, geçen sezon şampiyonluk serisinde, bu sezonun başında ise Cumhurbaşkanlığı Kupası kapsamında karşı karşıya geldiği ezeli rakibi Fenerbahçe Beko ile pazartesi kıyasıya bir müsabakaya çıktı. Maçı 93-90 kaybetmesine rağmen üçüncü çeyreğin son dakikasında başlayan çıkışı son çeyreğin tamamına yansıtan Efes, bir ara 22 sayı geriye düştüğü müsabakada galibiyeti tek bir pozisyonla kaçırdı diyebiliriz. Takımın inatçı kimliğini bu maça yansıtması ve pek çok oyuncudan verim alınması Efes adına ön plana çıkan detaylardı. Bu arada Efes, Eurolig’de oynadığı son maçta ise Yunanistan ekibi Panathinaikos’a karşı galip geldi. Oyunu baştan sona üstün götüren temsilcimiz, çok net bir galibiyetle 2 maçlık yenilgi serisine son verdi. Efes şu anda 15 haftada elde ettiği 8 galibiyetle beraber play-off potasının içerisine kendini atmayı başardı.

Larkin Etkili Döndü

 larkin

Pazartesi günün oynanan Fenerbahçe Beko maçının en önemli tarafı, takımın yıldız oyuncusu olan Shane Larkin’in parkelere tekrar dönmesiydi. Gerçi 2 hafta önce oynanan bir lig maçında da Ergin Ataman kendisini denemişti ancak sonrasında sakatlığın nüksetmemesi adına daha fazla riske edilmemişti. Larkin’in şu an gelinen noktada kendini tam anlamıyla iyi hissetmeye başladığını Fenerbahçe Beko maçında net şekilde gördük. Kendi standartlarında bir performans gösteren Larkin, takımın geri dönüşünde de önemli bir rol oynadı. Larkin bu maçta kenardan gelmesine rağmen 8 sayı, 6 asist ve 4 ribaund’luk bir performansa imzasını attı. Aynı maçta Clyburn attığı 39 sayı ile kariyer rekorunu kırdı. Bu arada Efes, hafta arasında Furkan Haltalı’yı kadrosuna kiralık olarak dahil etti.

Maccabi Almanya’da Kazandı

 maccabi efes maç paylaşımı

İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv, Eurolig’de 15. haftaya girilirken 7 yenilgi ve 8 galibiyetlik bir performans sergiledi. Bu anlamda Efes ile aynı çizgide ilerlediklerini ifade edebiliriz. Son haftada Alba Berlin ile deplasmanda karşılaşan Maccabi, karşılaşmayı 70-83 kazandı. Efes ve Maccabi şu ana dek Avrupa kupaları özelinde 33 defa karşılaştı. Efes’in bu maçlarda Maccabi’ye karşı galibiyet sayısında 20’ye 13’lük bir üstünlüğü söz konusu. Efes ayrıca geçen sezon İsrail’de oynanan maçı da kazanmıştı. İsrail takımında Lorenzo Brown, Jalen Adams, Jarell Martin gibi etkili skorerler bulunuyor.