PDC Dünya Dart Şampiyonası S Sport Plus’ta

29.12.2022 - 06:09

PDC Dünya Dart Şampiyonası S Sport Plus’ta

Geçtiğimiz hafta başlayan PDC Dünya Dart Şampiyonası, S Sport Plus’ta izleyicilerle buluşuyor. Yeni yılın ilk günü oynanacak çeyrek final maçlarından itibaren turnuvanın tüm karşılaşmalarını, S Sport Plus’tan takip edebilirsiniz. Yeni yılda S Sport Plus’ın birçok farklı sporu ekranlara getirmesi bekleniyor.

Son dönemde snooker yayınlarıyla dikkat çeken S Sport Plus, alternatif sporlara önem veren dijital platformlardan biri. MMA, boks ve daha birçok sporu izleyicilerle buluşturan S Sport Plus, PDC Dünya Dart Şampiyonası’nın yayın haklarını aldığını duyurdu. Turnuvanın 1 Ocak’taki çeyrek finallerinden itibaren karşılaşmalar S Sport Plus platformunda olacak.

Euroleague, NBA, La Liga, Serie A, UFC, NHL ve NFL gibi organizasyonları ekranlara getiren S Sport Plus’ta PDC Dünya Dart Şampiyonası’nı da izleyebilirsiniz. S Sport Plus’a üye olmak ve tüm bu organizasyonları kesintisiz izlemek için buraya tıklayın.

Şampiyona Sürprizlerle Devam Ediyor

Eğlenceli karşılaşmaların yanı sıra oynanan ortamın da keyifli olması dartta dikkat çeken unsurların başında geliyor. Geçtiğimiz haftalarda Londra’da başlayan PDC Dünya Dart Şampiyonası da muhteşem atmosferiyle dikkat çekiyor. Öte yandan turnuvada büyük sürprizler de yaşanıyor.

Sıra dışı bir karakter olmasının yanında turnuvanın iki numaralı seri başı olmasıyla dikkat çeken Peter Wright, turnuvaya 4’üncü turda veda etti. 1-0 önde olduğu maçı Kim Huybrechts’e 4-1 kaybeden Wright’ın elenmesinin ardından gözler Gerwyn Price’a çevrildi. Turnuvanın 1 numaralı seri başı Price, burada mutlu sona ulaşmaya çalışacak.

Wright’ın yanı sıra buraya formda gelen isimlerden Danny Noppert de 4’üncü turda turnuvaya veda etti. 1 Ocak’taki çeyrek finallere kadar yine birçok mücadelede sürprizlerin yaşanması bekleniyor.

1 pdc 29.12.22.jpg      

Dünyanın Sporu S Sport Plus’ta

Formula 1’den futbola, futboldan dövüş sporlarına birçok sporu izleyicilerle buluşturan S Sport Plus, PDC Dünya Dart Şampiyonası’nı da ekranlara getiriyor. Yeni yılda birçok sürprize imza atması beklenen S Sport Plus, kısa süreliğine yıllık üyeliklerde indirime gitti. ELVEDA2022 koduyla 6 Ocak’a kadar S Sport Plus’a üye olmanız durumunda 1 yıl boyunca dünyanın sporunu sadece 209,99 TL’ye izleyebileceksiniz.

Birçok özel içeriği izleyicilerle buluşturan S Sport Plus’a ELVEDA2022 koduyla üye olup indirim fırsatından yararlanmak için buraya tıklayın.