BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Sivasspor-Galatasaray 29 Aralık BEIN LİNK

29.12.2022 - 12:55

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Sivasspor-Galatasaray 29 Aralık BEIN LİNK

Liderliğini uzun bir aradan sonra ele geçiren Galatasaray, Sivasspor maçı öncesinde oldukça moralli. Ligin en zorlu deplasmanlarından birinde galibiyet arayacak olan Galatasaray, maçın favorisi durumunda. Bu akşam saat 17.00’de başlayacak olan maçtan önce dikkat çeken aramalar şöyle: Galatasaray maçı izle, Sivasspor maçı izle, Sivasspor Galatasaray canlı izle, Sivasspor Galatasaray canlı maç izle, Sivasspor Galatasaray maç izle, Sivasspor Galatasaray bedava maç izle, Galatasaray maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Canlı yayın detaylarını ve güncel gelişmeleri sizler için derledik.

SİVASSPOR-GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

sivasspor galatasaray maç afişi

Sivasspor-Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki

Sivasspor-Galatasaray İzleme Linki Sivasspor ve Galatasaray arasındaki lig maçını beIN Sports HD 1 üzerinden izleyebilirsiniz.

Sivasspor-Galatasaray Maçı Canlı Takip

Lider Galatasaray ve Sivasspor’un kozlarını paylaşacağı maça dair istatistikleri GS TV sayesinde anlık olarak takip edebilirsiniz.

SİVASSPOR GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

SİVASSPOR GALATASARAY MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray Liderliği Kaptı

 sivasspor galatasaray maç tanıtımı

Galatasaray, çok uzun bir aradan sonra gelen liderliğin keyfini sürüyor. Sarı kırmızılı ekip, Okan Buruk önderliğinde bu sezon ilk kez zirvede kendine yer buldu. Fakat zirve mücadelesi veren takımların fazlalığı nedeniyle Galatasaray’ın işi hiç de kolay olmayacaktır. Fenerbahçe’nin Trabzonspor’da kaybettiği haftada eline gelen fırsatı iyi kullanan Galatasaray, ligin zayıf ekiplerinden biri olan İstanbulspor’u 2-1 ile geçti. Oyunun son dakikalarında rakibe birkaç pozisyon veren Galatasaray, tam anlamıyla kabus dolu anlar yaşadı. Son 4 maçından 12 puan çıkaran ve arada da kupa maçlarını kazanan takım, ligin en formda ekiplerinden biri durumunda. Fakat kış koşullarındaki Sivasspor deplasmanlarının ne denli zor olduğu da malum. Galatasaray, 2 hafta sonra oynayacağı derbi öncesinde puan kaybı yaşamak istemeyecektir.

Torreira Kart Cezalısı

 galatasaray kadro

Galatasaray’ın İstanbulspor ile oynadığı lig maçında kart sınırında bulunan Torreira, tüm uyarılara rağmen sarı kart gördü ve çok önemli Sivasspor maçı öncesinde cezalı duruma düştü. Okan Buruk’un en önemli silahları arasında yer alan oyuncunun eksikliği bu maçta ciddi bir şekilde hissedilecek gibi görünüyor. Hatırlanacağı gibi Okan Buruk, oyundan çıkarken çok basit bir şekilde kart gören oyuncusuna epey tepki göstermişti. Bu arada Kazımcan ve Icardi’nin de bu maç öncesinde sakatlık problemleri sürüyor.

Sivasspor Tehlikeli Bölgede

 sivasspor maç afişi

Rıza Çalımbay önderliğindeki Sivasspor, ara sonrasında çok iyi bir başlangıç yaptı. Dünya Kupası nedeniyle verilen arayı oldukça iyi bir şekilde değerlendiren Yiğidolar, 4 haftadan sonra galibiyetle tanıştı. 15 maç sonunda sadece 3 galibiyet alan takım, iç sahada beklentilerin epey altında kaldı. Normal koşullarda iç sahada yüksek bir galibiyet oranına sahip olan takım, bu sezon içeride sadece Giresunspor’u devirdi. Bu maçtan önce Leke James haricinde Paluli ve Appindangoye’nin sakatlık problemleri sürüyor. Bu arada Sivasspor’un önemli oyuncularından biri olan Dia Sabia’nın devre arasında ailesel nedenlerle Sivasspor’dan ayrılacağı belirtildi.