BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Karagümrük-Trabzonspor 28 Aralık BEIN LİNK

28.12.2022 - 16:13

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Karagümrük-Trabzonspor 28 Aralık BEIN LİNK

Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor, hafta içi mesaisinde Fatih Karagümrük’e konuk oluyor. İstanbul’da oynanacak olan zorlu müsabaka, bu akşam saat 20.00’de başlayacak. Maç öncesi ön plana çıkan sorgulamaları şu şekilde aktarmak mümkün: Trabzonspor maçı izle, Karagümrük maçı izle, Karagümrük Trabzonspor canlı izle, Karagümrük Trabzonspor canlı maç izle, Karagümrük Trabzonspor maç izle, Karagümrük Trabzonspor bedava maç izle, Trabzonspor maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı, derbi maçı izle. Karşılaşmaya dair en güncel gelişmeler şimdi sizlerle!

FATİH KARAGÜMRÜK TRABZONSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

karagümrük trabzonspor

Karagümrük-Trabzonspor Maçı Canlı Yayın Linki 

Karagümrük-Trabzonspor İzleme Linki Fatih Karagümrük ve Trabzonspor takımlarını karşı karşıya getirecek olan müsabakayı ligin resmi yayıncısı olan beIN Sports HD 1 üzerinden izleyebilirsiniz.

Karagümrük-Trabzonspor Maçı Canlı Takip

Geçen sezonun şampiyonu olan Trabzonspor, Fenerbahçe maçındaki 3 puanı anlamlı kılmak adına Karagümrük karşısında kazanmak durumunda. Maçı aşağıda yer alan bağlantıdan takip edebilirsiniz.

KARAGÜMRÜK TRABZONSPOR MAÇI CANLI TAKİP

FATİH KARAGÜMRÜK TRABZONSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Trabzonspor Derbide Gülen Taraf Oldu

 trabzonspor'un karagümrük maç paylaşımı

Trabzonspor, yaklaşık 1 ay boyunca özel olarak hazırlandığı Fenerbahçe derbisinden istediği 3 puanı almayı başardı. Tıpkı geçen sezon olduğu gibi kendi sahasında lig lideri durumundaki rakibini yenen bordo mavili ekipte moraller bir hayli yerinde. Aldığı galibiyetle taraftarını da yeniden havaya sokan Karadeniz ekibi, şampiyonluk yarışında “ben de varım” dedi. Rakibinin bir kişi eksik kalmasını anında fırsata çeviren başarılı takım, böylelikle aradaki puan farkını 3’e düşürmeyi bildi. Zirve yarışına tutunan Trabzonspor, galibiyet coşkusuna kapılmadan Karagümrük karşısında da kazanmak istiyor. Bu maçta Trabzonspor taraftarlarının da takımlarının yanında olması bekleniyor.  

Trabzonspor’da 8 Eksik

 trabzonspor kadro karagümrük

Aldığı galibiyetle 5’inci basamağa yükselen Trabzonspor, Karagümrük deplasmanına toplamda 8 eksikle gitti. Fakat bu listede takımın ritmini olumsuz yönde etkileyecek bir eksiklikten söz etmek zor. İstanbul’a giden kafilede; Lahtimi, Emrehan, Kerem, Yusuf, Peres, Denswil, Serkan ve Dorukhan kendilerine yer bulamadılar. Bu arada U19 takımından dahil edilen genç oyuncu Arif Boşluk, bu deplasmanda kadroya dahi olmayı başardı. Visca, Maxi Gomez, Umut, Trezeguet, Bakasetas gibi yıldızlar, Trabzonspor’un yine en önemli gol ayakları arasında olacaktır. Geçtiğimiz sezonda bu sahada oynanan maçta Trabzonspor rakibini 2-0 ile geçmişti.

Karagümrük Ateş Hattında

karagümrük maç paylaşımı 

İstanbul temsilcisi Fatih Karagümrük, geçen sezon Volkan Demirel ile önemli bir çıkış yakalamıştı ancak sezon sonunda elde edilen başarıya rağmen genç teknik direktör ile yollar ayrılmıştı. Yaz döneminde İtalyan teknik direktör Pirlo, takımın başına getirilen isim oldu. Ara sonrasında Fatih Karagümrük takımı, Adana Demirspor’a deplasmanda 2-1 yenildi. Bu maçta bilhassa kaleci Batuhan Şen, kötü bir performansa imza attı. Son şampiyon önünde Karagümrük’ün işi şu aşamada oldukça zor görünüyor. Karagümrük gelinen noktada 13 puanla ateş hattının ortasında yer alıyor. Bu tip belirleyici maçlardan ekstra puanlar çıkaramazlarsa gelecek sezon onları bir alt ligde görebiliriz. Son 4 maçtan da 3 puan çıkaramayan ev sahibi ekipte Caner ile yollar ayrılmıştı. Bu arada Efe Tatlı’nın sakatlık problemi devam ediyor.