2022/23 Basketbol Süper Ligi 13’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

26.12.2022 - 14:35

2022/23 Basketbol Süper Ligi 13’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Basketbol Süper Ligi’nde 13’üncü hafta maçlarıyla heyecan devam ediyor. Her hafta iki karşılaşmayı ekranlara getiren beIN Sports Haber, 13’üncü haftada da yayınlarını sürdürüyor. İki karşılaşmayı şifresiz yayınla bu hafta da beIN Sports Haber ekranlarından takip edebilirsiniz.

Basketbol Süper Ligi’nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Son derece eğlenceli geçen 12’nci hafta maçlarının ardından 13’üncü hafta Cuma, Cumartesi ve Pazartesi oynanacak maçlarla basketbolseverlerin karşısına çıkacak. Bu mücadelelerden iki tanesi her hafta olduğu gibi beIN Sports Haber’den şifresiz yayınlanacak.

Türk Telekom Uzatmalarda Kaybetti

Ligin flaş ekiplerinden Türk Telekom, bu sezon ligdeki ikinci mağlubiyetini Galatasaray NEF karşısında aldı. Kötü başladığı maçta geri dönmeyi başaran Türk Telekom, uzatmalarda rakibine mağlup oldu. 

Merkezefendi Belediyesi ise alt sıraları yakından ilgilendiren mücadelede Gaziantep Basket ile karşılaştı. Mutlak galibiyet parolasıyla maça hazırlanan Gaziantep Basket, zor da olsa rakibini mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla 5 galibiyette kalan Merkezefendi Belediyesi, Türk Telekom’u mağlup ederek yeniden üst sıralara çıkmaya çalışacak.

Ligin orta sıralarında kalan ve play-off hattına çıkmak isteyen ekiplerinden Merkezefendi Belediyesi ile sezonun flaş ekiplerinden Türk Telekom arasındaki bu keyifli mücadele, Cuma 20.30’dan itibaren beIN Sports Haber’de.

1 bsl 26.12.22.jpg      

Darüşşafaka Mağlubiyet Serisinde 

Ligin iddialı ekiplerinden biri olması beklenen Darüşşafaka, galibiyet serisinin ardından mağlubiyet serisine yakalandı. Ligde iki maçtır kaybeden Darüşşafaka, son 4 resmi maçını da kazanamadı. Hafta içi erteleme maçında Bursaspor’a konuk olacak Daçka, ardından hafta sonu Tofaş karşısında galibiyet arayacak.

Tofaş ise lige iyi başlamış ama daha sonrasında düşüşe geçmişti. Geçtiğimiz hafta Petkimspor önünde yeniden çıkışa geçmek için parkeye çıktılar. Kötü başladıkları maçı geriden gelip kazanmayı başaran Tofaş, Darüşşafaka önünde de galibiyet hedefliyor.

Ligin play-off hattında olması beklenen iki ekibi Darüşşafaka ve Tofaş, Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda kozlarını paylaşıyor. Cumartesi 15.30’daki mücadeleyi, beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz izleyebilirsiniz.