BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes 26 Aralık BEIN LİNK

26.12.2022 - 14:42

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes 26 Aralık BEIN LİNK

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nin iki dişli ekibi olan Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes, lig maçı özelinde birbirlerine rakip oluyor. Bu kıyasıya rekabet, saat 19.00 itibarıyla basketbol severlerle buluşuyor. Maç öncesinde dikkat çeken trend aramaları şu şekilde sıralayabiliriz: Fenerbahçe Beko maçı izle, Anadolu Efes maçı izle, Fenerbahçe Beko Anadolu Efes canlı izle, Fenerbahçe Beko Anadolu Efes canlı maç izle, Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maç izle, Fenerbahçe Beko Anadolu Efes bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Karşılaşmaya ilişkin güncel detayları Spor Ekranı farkıyla inceleyebilirsiniz.

FENERBAHÇE BEKO ANADOLU EFES MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe beko maç afişi efes

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes Linki Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes’in kozlarını paylaşacağı bu önemli maçı beIN Sports 5 kanalından izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes Maçı Canlı Takip

İtoudis ve Ergin Ataman arasında taktik savaşına dönmesi beklenen müsabakayı dilerseniz FB TV üzerinden dilerseniz de federasyonun sitesinden sorunsuz şekilde takip edebilirsiniz.

FENERBAHÇE BEKO ANADOLU EFES MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE BEKO ANADOLU EFES MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Beko Çok Formsuz

 fener efes lig maçı

enerbahçe Beko, bundan sadece bir ay öncesine dek Avrupa’nın en formda ekibi olarak gösteriliyordu. Takımda işler bir anda tam tersine dönmeye başladı. Elbette bu galibiyet serilerinin bir noktada durması bekleniyordu ancak hiç kimse düşüşün bu kadar sert olmasını beklemiyordu. Fenerbahçe Beko’nun bu formsuzluğunda hiç şüphesiz ki üst üste gelen sakatlıkların rolü yadsınamaz. Özellikle de Motley gibi üst düzey verimlilikle oynayan bir pivotun ve Wilbekin gibi yaratıcı bir ismin olmaması, seri mağlubiyetlerde etkili oldu. Takım hem ligde hem de Eurolig’de üst üste maç kaybetmeye devam ediyor. Yeni transfer Kostas’ın süre almadığı maçta Fenerbahçe Beko, eski koçu Obra’nın takımı Partizan’a iç sahada kaybetti.

Anadolu Efes Pana Karşısında Rahat Kazandı

 efes fenerbahçe beko maçı için afiş

Anadolu Efes Fenerbahçe Beko’nun aksine sezona formsuz girip sonradan ritim yakaladı. Buna rağmen Pana karşısında son 2 Eurolig maçını kaybetmiş bir takım olarak çıktılar. Taraftarın çok etkili bir atmosfer yarattığı maçı Efes baştan sona üstün oynadı.  Takım şu an itibarıyla Eurolig’deki 15 maçtan 8 galibiyet çıkardı. Micic ve Clyburn ikilisi yine takımı büyük ölçüde taşımayı başardı. Geçen haftaki Tofaş maçında ise 30 sayı bulan Bryant, kelimenin tam anlamıyla kariyer maçını oynadı. Anadolu Efes ligde 11 haftada elde ettiği 8 galibiyetle 4’üncü basamakta konumlanıyor. Bu maçı kazanması durumunda Fenerbahçe Beko ile galibiyet sayılarını eşitleyecek.

Sakatlarda Durum Ne?

 fenerbahçe beko ve efes sakatlar

Maç öncesinde özellikle Fenerbahçe Beko’da eksik oyuncuların durumu, maçın kaderini etkileyecek gibi görünüyor. İstatistiklerde lider durumda olan Motley’in bu maçtaki durumu belirsizliğini koruyor. Oyuncu son Eurolig maçında riske edilmemişti. Öte yandan Jekiri, geçirdiği ameliyattan dolayı bu maçta forma giyemeyecek. Sakatlıktan dönen Pierre ve Wilbekin için herhangi bir aksilik görünmüyor. Bjelica’nın durumu ise bilindiği üzere stabil bir şekilde devam ediyor. Oyuncunun ocak ayı içerisinde takıma dahil olması bekleniyor. Efes’te ise Larkin’in sakatlığı büyük ölçüde geçmesine rağmen son Eurolig maçında riske edilmemişti. Fenerbahçe Beko maçından hemen önce gerçekleştirilecek son incelemelere göre oyuncunun durumu için karar verilecek.