Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar 23-25 Aralık

23.12.2022 - 08:46

Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar 23-25 Aralık

Spor Ekranı öne çıkanlar ve şifresiz maçlar 23-25 Aralık listesinde ağırlığı Süper Lig oluşturuyor. Basketbol ve futboldan oluşturduğumuz listede Türkiye dışına sadece Belçika ile çıkıyoruz.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma gününü Süper Lig ile açıyoruz. Ardından rotamız Euroleague ve Belçika Pro League oluyor. 

20.00 Ümraniyespor-Başakşehir: Çok ağır bir mağlubiyetle Dünya Kupası arasına giren Başakşehir, ligde oynadığı oyunun hakkını tam anlamıyla alamayan Ümraniyespor’a konuk oluyor. Oynadığı oyunu puanlara dönüştürmek isteyen Ümraniyespor ile ağır mağlubiyet sonrası ligde kazanmak isteyen Başakşehir arasındaki mücadele, beIN Sports 1 ve TOD TV ekranlarında.

20.30 Anadolu Efes-Panathinaikos: Çift maç haftasını iki mağlubiyetle geçen Anadolu Efes, Euroleague’in tempolu oynayan ekiplerinden Panathinaikos ile karşılaşıyor. Eğlenceli geçmeye aday bu mücadele, S Sport ve S Sport Plus’ta.

22.45 Gent-Standard Liege: Lige iyi başlangıç yapsa da daha sonra düşüş yaşayan Standard Liege, ilk 4 hedefleyen ekiplerden Gent ile karşılaşıyor. Dünya Kupası arasında oynadığı tüm hazırlık maçlarını kaybeden Standard Liege’in lige nasıl döneceği merak konusu. Bu eğlenceli mücadele, Tivibu Spor 2 ve S Sport Plus’ta.

1 spor ekranı 23.12.22.jpg      

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi günü 3 mücadele öne çıkıyor. Türkiye sınırlarından ayrılmadığımız günde öne çıkan karşılaşmalar şu şekilde:

13.30 Hatayspor-Giresunspor: Ligde alt sıraları yakından ilgilendiren mücadelede Hatayspor ile Giresunspor karşı karşıya geliyor. Hafta içi kupada beklentilerin bir hayli gerisinde kalan Giresunspor ile Volkan Demirel yönetiminde çıkışa geçen Hatayspor arasındaki bu keyifli mücadele, beIN Sports 2 ve TOD TV’de

15.30 Galatasaray NEF-Türk Telekom: Ligde sadece 1 kez mağlubiyet yaşayan Türk Telekom, ligin iddialı ekiplerinden Galatasaray NEF ile karşılaşıyor. Bu sezon Türk Telekom’un oynadığı tüm maçlar basketbolseverlerin beklentisini karşıladı. Galatasaray NEF de son dönemin yükselişteki ekiplerinden. Bu keyifli mücadele, beIN Sports 5 ekranlarında.

19.00 Trabzonspor-Fenerbahçe: Ligde haftanın maçıyla günü kapatıyoruz. Trabzonspor’un kazanması üst bölümdeki tüm takımlar arasındaki makasın kapanması anlamına gelecek. Fenerbahçe’nin kazanması ise Trabzonspor ile farkın 9 puana çıkmasını sağlayacak. Gergin geçmeye aday bu mücadele, beIN Sports 1 ve TOD TV’de.

2 spor ekranı 23.12.22.jpg      

Pazar Tavsiyeleri

Pazar gününü tamamen Süper Lig maçlarına ayırıyoruz. 13.30’da başlayan serüveni 19.00’daki maçla bitiriyoruz.

13.30 Adana Demirspor-Fatih Karagümrük: Ligde sadece Fenerbahçe karşısında mağlubiyet yaşayan Adana Demirspor, beklentilerin altında kalan Fatih Karagümrük ile karşılaşıyor. Adana Demirspor’un temposu yine futbolseverlere keyifli bir 90 dakika vaat ediyor. Günün eğlenceli geçmeye aday mücadelesi, beIN Sports 2 ve TOD TV’de.

16.00 Gaziantep FK-Beşiktaş: Araya girmeden önce inişli çıkışı bir performans gösteren Gaziantep FK, Şenol Güneş yönetiminde Dünya Kupası arasından sonra yükselişe geçmek isteyen Beşiktaş’ı konuk ediyor. Haftanın keyifli mücadelesi, beIN Sports 1 ve TOD TV’de.

19.00 Galatasaray-İstanbulspor: Hazırlık maçlarında çok iyi bir görüntü vermese de ligin son bölümünü çok iyi geçen Galatasaray, kümede kalma mücadelesi veren İstanbulspor’u konuk ediyor. Haftanın kapanışı, beIN Sports 1 ve TOD TV’de yapılıyor.

3 spor ekranı 23.12.22.jpg      

Şifresiz Maçlar

TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarında TFF 1’inci Lig maçları naklen yayınlanacak.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden iki mücadele Sports TV ekranlarında olacak.

beIN Sports Haber Cumartesi 13.00’teki Beşiktaş Emlakjet-Darüşşafaka ve Cumartesi 20.30’daki Gaziantep Basket-Merkezefendi Belediyesi maçlarını şifresiz yayınlayacak.

Dijital platformlar ise basketbol ve voleybol ağırlıklı yayın yapıyor. Bu haftaya özel Süper Lig maçları da şifresiz yayınlanıyor.

  • Spor Toto Süper Lig: TOD TV
  • Kadınlar Basketbol Süper Ligi: TBF TV YouTube
  • Türkiye Basketbol 1’inci Ligi: TBF TV YouTube
  • Basketbol 2’nci Ligi: TBF TV YouTube
  • TVF Kadınlar 2’nci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
  • TVF Kadınlar 1’inci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
  • TVF Erkekler 2’nci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
  • TVF Erkekler 1’inci Lig: TVF Voleybol TV YouTube

Bu karşılaşmaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz yayınlarla sporseverlerle buluşacak.