BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Anadolu Efes-Panathinaikos 23 Aralık S SPORT LİNK

23.12.2022 - 16:53

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Anadolu Efes-Panathinaikos 23 Aralık S SPORT LİNK

Eurolig’de geçen haftayı 2 yenilgi ile kapatan Anadolu Efes, Panathinaikos karşısında kazanarak rahat bir nefes almak istiyor. Anadolu Efes Panathinaikos ile bu akşam saat 20.30’da karşılaşacak. Sinan Erdem Salonu’nda oynanacak maç öncesi dikkat çeken aramalar şu şekilde: Anadolu Efes maçı izle, Panathinaikos maçı izle, Anadolu Efes Panathinaikos canlı izle, Anadolu Efes Panathinaikos canlı maç izle, Anadolu Efes Panathinaikos maç izle, Anadolu Efes Panathinaikos bedava maç izle, Anadolu Efes maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Maça dair en güncel gelişmeleri Spor Ekranı farkıyla okuyabilirsiniz.

ANADOLU EFES PANATHİNAİKOS MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

efes pana

Anadolu Efes-Panathinaikos Maçı Canlı Yayın Linki

Anadolu Efes Panathinaikos İzleme Linki Anadolu Efes ve Panathinaikos takımlarını karşı karşıya getirecek olan müsabaka, S Sport ekranlarından basketbol severlerle buluşacak.

Anadolu Efes-Panathinaikos Maçı Canlı Takip

Üst sıralara tırmanmak isteyen son şampiyon, taraftarının da desteğiyle Pana engelini aşmak istiyor. Bu kritik maçı Eurolig’in resmi sitesinden takip edebilirsiniz.

ANADOLU EFES PANATHİNAİKOS MAÇI CANLI TAKİP

Efes, Son 2 Maçı Kaybetti

 efes sold out

Geçen hafta, iki temsilcimiz adına ciddi bir hayal kırıklığı yarattı diyebiliriz. Hem Fenerbahçe Beko hem de Efes, oynadıkları 2 maçtan da elleri boş şekilde ayrıldılar. Böylece geçen hafta Eurolig’de 4’te 0 çektik. Buna rağmen Fenerbahçe Beko’nun lider, Efes’in ise play-off potasının içinde olduğunu görüyoruz. Efes önce İstanbul’da Baskonia’ya, daha sonra ise deplasmanda Partizan’a kaybetti. Sırbistan deplasmanında bir ara çift haneli farklara ulaşan ekibimiz, son çeyrekte Partizan’ın geri dönüşüne engel olamadı. Bu sonuçla beraber Efes, %50’lik galibiyet yüzdesine gerilemiş oldu. Ligde ise geçen hafta Sinan Erdem Salonu’nda Tofaş takımını 84-76 ile geçmeyi bildi.

Larkin Geri Dönüyor

 shane larkin

Anadolu Efes’in en önemli yıldızlarından biri olan Shane Larkin, uzun zaman sonra parkelere dönüyor. Başarılı ismin çok özel bir durum olmadığı sürece bu akşam parkede yer alması bekleniyor. Yaklaşık 3 ay önce milli takım kampında yaşadığı sakatlıkla gündeme gelen Larkin, o dönem tedaviye başlamak adına İstanbul’a dönmek zorunda kalmıştı. Parmağındaki his kaybı nedeniyle ameliyat olan oyuncu, nihayet parkelere sağlıklı bir şekilde dönmeye hazırlanıyor. Ergi Ataman, Larkin’in Perşembe günü yapılacak antrenmanda oyuncunun yer alacağını müjdelemişti. Koç Ataman sakatlık sonrasında çok uzun süreler vermese de Larkin’den belli bölümlerde faydalanacaktır.

Pana’nın Yükselişi Durdu

pana efes eurolig

Eurolig’e çok kötü bir başlangıç yaptıktan sonra üst üste gelen galibiyetlerle bir anda toparlanan Panathinaikos, tıpkı Anadolu Efes gibi çift maç haftasında sınıfta kaldı. Geçen haftaki iki maçtan da eli boş ayrılan Pana, galibiyet serisinin bozulmasına engel olamadı. Yunanistan ekibi önce deplasmanda Valencia’ya sonra ise Barcelona’ya kaybetti. İspanya macerasındaki 2 maçtan da galibiyet çıkaramayan takım, bu sonuçlarla beraber 11. basamağa geriledi. Play-off potasının 2 galibiyet gerisinde kalan Panathinaikos takımı, yarışta kalmak adına bu maçı kazanmak zorunda. Bacon, Ponitga, Gudaitis, Papagiannis gibi elit oyuncularla zorlu Efes deplasmanından galibiyet çıkarmaya çalışacaklardır. Geçen sezon oynanan maçı Efes bu salonda 82-81 kazanmıştı.