BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Manchester City-Liverpool 22 Aralık LİNK

22.12.2022 - 18:41

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Manchester City-Liverpool 22 Aralık LİNK

Futbol severler, Dünya Kupası sonrasında çok önemli bir rekabete tanıklık etme şansı bulacak. Manchester City ve Liverpool rekabetini bu defa da Lig Kupası kapsamında izleyeceğiz. Bu erken eşleşme, Türkiye saatiyle bu akşam 23.00’te başlayacak. Maçtan önce trend olan aramaları, “Manchester City maçı izle, Liverpool maçı izle, Manchester City Liverpool canlı izle, Manchester City Liverpool canlı maç izle, Manchester City Liverpool maç izle, Manchester City Liverpool bedava maç izle, Liverpool maçı canlı izle, online maç izle, bedava maç izle, ücretsiz maç linkleri, Lig Kupası izle” şeklinde sıralamak mümkün. Maçla alakalı tüm detayları içeriğimizin devamında bulabilirsiniz.

MANCHESTER CİTY LİVERPOOL CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

city maç afişi lig kupası

Manchester City-Liverpool Maçı Canlı Yayın Linki

Manchester City-Liverpool İzleme Linki İngiltere’nin iki elit takımı, Lig Kupası’nda birbirlerine rakip oluyor. Maçın şu an için resmi bir yayıncısı bulunmuyor.

Manchester City-Liverpool Maçı Canlı Takip

Manchester City ve Liverpool takımlarını karşı karşıya getirecek olan kritik karşılaşmaya dair istatistikleri aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

MANCHESTER CİTY LİVERPOOL MAÇI CANLI TAKİP

City Hazırlık Döneminde İyi Göründü

 city antrenman

Manchester City’nin bu maçta ideal bir kadro ya da form durumuyla sahada olmasını beklemek zor. Hem Dünya Kupası’ndan sonra takıma geç katılan oyuncuların hem de sakat ve cezalı futbolcuların etkisiyle Guardiola’nın nasıl bir 11 tercihinde bulunacağı merak konusu. Yakın zaman önce Girona ile yapılan hazırlık maçında takım hiç de fena görünmedi. Kadrosu ve rotasyon potansiyeli ile City her şeye rağmen turun favorisi olarak gösteriliyor. Uzun bir aradan sonra ilk kez resmi bir maça çıkacak olan son şampiyon, daha önceki turda Chelsea takımını devirmişti. Fransız Mendy, cezalı olduğu için bu maçı kaçıracak. Ayrıca Arjantin Milli Takımı oyuncusu Alvarez de özel olarak izin almış durumda.

Liverpool Araya Özgüvenli Girmişti

 liverpool lig kupası afiş

Liverpool, Dünya Kupası sonrasında oldukça zorlu bir sınavla resmi maç maratonuna başlıyor. Ligde 14 haftada sadece 6 defa kazanabilen ekip, geçen sezonki çizgisinden çok uzakta görünüyor. Buna rağmen ara öncesinde üst üste kazandığı maçlar sayesinde formunu bulmaya başlamıştı. Klopp’un talebeleri, önceki turda Derby County takımını penaltı atışlarından sonra elemeyi bilmişti. Jota, Arthur ve Diaz’ın bu maçta oynaması beklenmiyor.

İkili Rekabette Son Tablo Nasıl?

 city liverpool rekabeti

Manchester City ve Liverpool arasındaki rekabet, son zamanlarda İngiltere’nin en renkli çekişmelerinden biri durumunda. Bu mücadeleye sezon boyunca ligde ve kupa eşleşmelerinde tanıklık etme şansı buluyoruz. Diğer maçlara kıyasla bu maçın atmosferinin daha düşük bir yoğunlukta olması bekleniyor. Hem takımların uzun bir aradan sonra ilk kez resmi bir maça çıkıyor olmaları hem de eksik oyuncuların fazlalığı, Lig Kupası özelindeki maça dair beklentileri aşağı çekiyor. Ligin ilk periyodunda oynanan maçta hatırlanacağı gibi Kırmızılar, City’i devirmeyi başarmıştı. Liverpool, City’ye karşı oynadığı son 3 resmi maçı da kazandı. City en son 7 Şubat 2021 tarihinde oynanan Premier Lig maçında rakibini yenmeyi başarmıştı. O tarihten sonra oynanan 5 maçta da galibiyet göremedi.