S Sport Plus TV Kanalları Listesinin Yenilendiğini Açıkladı

22.12.2022 - 17:06

S Sport Plus TV Kanalları Listesinin Yenilendiğini Açıkladı

Son dönemde yeni TV kanallarını platforma ekleyen S Sport Plus, TV kanalları listesinin yenilendiğini açıkladı. Geçtiğimiz haftalarda TV8,5, TV8 ve daha birçok kanalı ekleyen S Sport Plus’ta artık History Channel, FB TV ve Fox TV kanallarını izleyebilirsiniz. Önümüzdeki dönemde platformun yeni kanalları da izleyicilerle buluşturması bekleniyor.

Bir spor kanalı şeklinde yayın hayatına başlayan S Sport, dijital TV platformuna dönüşme adımlarını atıyor. TV kanalları listesini ortalama ayda bir yenileyen S Sport Plus, yeni kanalların eklendiğini abonelerine duyurdu. Birçok kanalın yayınına ulaşabileceğiniz S Sport Plus’ta artık FB TV, Fox TV ve History Channel kanallarını izleyebilirsiniz.

TV Kanalları Kategorimiz Şimdi Daha Renkli

S Sport Plus, son dönemde farklı kanalları platforma katarak bir dijital platform olma yolunda ilerliyor. TV kanalları kategorisini güncelleyen S Sport Plus, yeni kanalları izleyicilerle buluşturdu. Yeni kanalların eklendiğinin duyurusu ise S Sport Plus Twitter hesabından yapıldı. History Channel, FB TV ve Fox TV’yi izleyicilerle buluşturan S Sport Plus’ın yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

TV kanalları kategorimiz, yeni eklenen kanallarla şimdi daha da renkli!🤩
📺 History Channel, FOX TV, FB TV de artık S Sport Plus'ın TV ve Radyo Kanalları kategorisinde izleyebilirsiniz!


Yeni Kanalların Eklenmesi Bekleniyor

S Sport Plus, geçtiğimiz yıla kadar NBA TV, S Sport, S Sport 2 ve Edge TV kanallarını izleyicilerle buluşturuyordu. 2022 yılında ise platform yeni kanalların ekleneceğini duyurdu. Önce TV8,5’u platforma ekleyen S Sport Plus, ardından TV8, NTV, Habertürk, Haber Global gibi kanalları izleyicilerle buluşturdu. Son hamleyle FOX TV, FB TV ve History Channel de S Sport Plus’tan izlenebiliyor.

Dijital TV platformuna dönüşme yolunda önemli adımlar atan S Sport Plus’ın ulusal kanalları eklemeye devam etmesi bekleniyor. Önümüzdeki günlerde S Sport Plus’ta yeni kanalların yer alacağı tahmin ediliyor.