BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Şanlıurfaspor 21 Aralık A Spor LİNK

21.12.2022 - 16:44

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Şanlıurfaspor 21 Aralık A Spor LİNK

Beşiktaş, Türkiye Kupası 5.Turu’nda TFF 2.Lig takımlarından biri olan Şanlıurfaspor’u Vodafone Park’ta ağırlayacak. Maç, bu akşam saat 21.00’de start alacak. Taraftarların ilgi göstermesi beklenen maç öncesinde popüler arama sonuçları şu şekilde: Beşiktaş maçı izle, Şanlıurfaspor maçı izle, Beşiktaş Şanlıurfaspor canlı izle, Beşiktaş Şanlıurfaspor canlı maç izle, Beşiktaş Şanlıurfaspor maç izle, Beşiktaş Şanlıurfaspor bedava maç izle, Şanlıurfaspor maçı canlı izle, A Spor link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Türkiye Kupası maçı izle. Maçla alakalı en güncel gelişmeler ve canlı yayın bilgileri şimdi sizlerle!

BEŞİKTAŞ ŞANLIURFASPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

beşiktaş urfa kupa maçı

Beşiktaş-Şanlıurfaspor Maçı Canlı Yayın Linki

Beşiktaş-Şanlıurfaspor İzleme Linki Beşiktaş ve Şanlıurfaspor takımlarını karşı karşıya getiren müsabaka, bu akşam sadece A Spor ekranlarında yer alacak.

Beşiktaş-Şanlıurfaspor Maçı Canlı Takip

Türkiye Kupası’nda bu sene ilk kez sahne alacak olan Beşiktaş, Şanlıurfaspor engelini aşarak yoluna devam etmek istiyor. Maçla alakalı istatistikleri BJK resmi sitesindeki “Maç Merkezi” bölümünden takip edebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ ŞANLIURFASPOR MAÇI CANLI TAKİP

Beşiktaş Hazırlık Döneminde Ne Yaptı?

beşiktaş hazırlık dönemi

Lige iddialı bir dönüş yapmak isteyen Beşiktaş, kupa maçındaki Şanlıurfaspor maçına net şekilde favori olarak çıkıyor. Beşiktaş hafta sonunda Gaziantep FK maçı ile lige dönüş yapacak. Bu arada Antalyaspor ile oynanması gereken maçın da İstanbul’daki bombalı saldırı nedeniyle ertelendiğini anımsatalım. Puan durumunda Beşiktaş, 22 puanla 8. basamağa kadar gerilemiş durumda. Oynadıkları son lig maçında Galatasaray’a 2-1 kaybetmişlerdi. Serik Belediyespor karşısında ise takım 3-1 galip gelerek kupada 5. Tur’a yükselmişti. Hazırlık döneminde Beşiktaş toplamda 5 özel maç oynadı. Bu maçlarda 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden siyah beyazlılar, oldukça öz güvenli bir görüntü çizmeyi başardılar.

Sakatlarda Son Durum Ne?

beşiktaş urfa kupa hazırlık

Beşiktaş her ne kadar çok başarılı ve moralli bir kamp geçirse de sakat oyuncuların durumu can sıkmaya devam ediyor. Bilindiği gibi Saiss, Dünya Kupası esnasında ciddi bir sakatlık yaşamış ve Fas Milli Takımı’nın son maçlarında kadroya girememişti. Sakatlığı nükseden Saiss’in bir süre daha takımdan ayrı kalacağı belirtildi. Ghezzal’in ise dönüş tarihinin şubatı bulabileceği öngörülüyor. Yeniden baba olan moralli Josef ise antrenmanlara başladı. Son olarak Tayyip Talha’nın da hafif bir sakatlık yaşadığı, teknik direktör Şenol Güneş tarafından doğrulandı.

Şanlıurfaspor TFF 2.Lig’de Mücadele Ediyor

urfaspor beşiktaş maçına hazırlık

Güneydoğu temsilcisi Şanlıurfaspor, kupaya 3. Tur ile beraber dahil oldu. Bu aşamada Karamanspor’u deviren ekip, daha sonra ise Denizlispor’u deplasmanda 5-0 ile geçtiler. Şanlıurfaspor bu sezon TFF 1. Lig düzeyinde bir kadro kurmayı başardı. Nitekim bu kalite, büyük ölçüde saha skorlarına da yansıyor. TFF 2. Lig’de mücadele eden ekip 33 puanla 2. basamakta konumlanıyor. Bu anlamda lider Amedspor takımıyla müthiş bir rekabet içerisinde olduklarını görüyoruz. Üstelik takımın henüz oynanmış bir maçı da bulunuyor. Son resmi maçlarında iç sahada Afyonspor’a 2-1 kaybettiler. Bu yenilgi ile beraber 3 maçlık kazanma serisi de son bulmuş oldu. Beşiktaş deplasmanı öncesinde takımda sakat ya da eksik bir oyuncu söz konusu değil.