BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Partizan 22 Aralık S SPORT LİNK

22.12.2022 - 17:11

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Partizan 22 Aralık S SPORT LİNK

Eurolig’de bu hafta, belki de sezonun en çok beklenen maçına tanıklık etme şansı bulacağız. Fenerbahçe Beko’yu 7 sezon boyunca başarılı bir şekilde çalıştıran Obradovic’in Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’na Partizan koçu olarak döneceği maç, bu akşam saat 20.45’te başlayacak. Keyifli geçmesi beklenen maç öncesinde trend olan aramalar şu şekilde: Fenerbahçe Beko maçı izle, Partizan maçı izle, Fenerbahçe Beko Partizan canlı izle, Fenerbahçe Beko Partizan canlı maç izle, Fenerbahçe Partizan maç izle, Fenerbahçe Beko Partizan bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Canlı yayın detaylarına ve güncel takım bilgilerine içeriğimiz üzerinden erişebilirsiniz.

FENERBAHÇE BEKO-PARTİZAN MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe beko partizan maç afişi

Fenerbahçe Beko-Partizan Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe Beko-Partizan İzleme Linki Fenerbahçe Beko, Eurolig liderliğini korumak adına Partizan engelini aşmak zorunda. Zorlu maç, bu akşam sadece S Sport ekranlarında olacak.

Fenerbahçe Beko-Partizan Maçı Canlı Takip

Taraftarın büyük bir heyecanla beklediği Partizan karşılaşması, Sold Out olarak açıklandı. Maç istatistiklerini takip etmek için FB TV yayınından yararlanabilirsiniz.

FENERBAHÇE BEKO PARTİZAN MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko Düşüşte

 ıtoudis açıklama partizan

Fenerbahçe Beko, müthiş form tutarak başladığı sezonda sakatlıkların da etkisiyle düşüş yaşamaya başladı. Bu galibiyetlerin elbette sezon sonuna dek kesintisiz şekilde devam etmesi olağan bir durum değildi. Fenerbahçe Beko’da hem mental hem de fiziksel anlamda ciddi bir gerileme söz konusu. Özellikle geçtiğimiz çift maç haftasında alınan yenilgiler bunun açık bir göstergesiydi. Olympiakos karşısında alınan yenilgi, bir Eurolig liderine pek de yakışmadı. Fenerbahçe Beko oyunun hiçbir bölümünde Yunanistan temsilcisine karşı fark yaratamadı. Netice itibarıyla eksik kadrosuyla mücadele eden Fenerbahçe Beko, 94-67’lik bir yenilgi ile parkeden ayrıldı. Sonrasında ise kendi salonunda Baskonia ile karşılaşan temsilcimiz, bu karşılaşmayı da 70-76 kaybetti. Eurolig’de 4 yenilgisi bulunan ekibimiz her şeye rağmen liderliğini koruyor.

Partizan Şansızlığını Kırdı

 partizan eurolig

Sırbistan temsilcisi Partizan, çok uzun bir aranın ardından yeniden Eurolig’de oynamanın coşkusunu yaşıyor. Obradoviç önderliğindeki takım, hem kendi liginde hem de Eurolig’de rekabetçi olabilmek için iyi bir kadro kurdu. Bir Obra takımına göre savunma konusunda ciddi zaafları olan Partizan, özellikle oyunun son bölümlerinde gelen kötü tercihlerle pek çok maçı elinden kaçırdı. Takım 5 maç üst üste kaybettikten sonra nihayet geçen hafta Sırbistan’da Efes’i geriden gelerek devirdi. Muhteşem bir atmosferde oynanan maçta eski Fenerbahçe Beko oyuncusu Nunnally iyi bir performans sergiledi. Partizan takımı bu sezon oynadığı 14 Eurolig maçının 5 tanesinden galibiyet çıkarttı.

Ülker Arena’da Tarihi Maç

 obradovic fenerbahçe

Fenerbahçe Beko ve Partizan arasında oynanacak olan Eurolig normal sezon maçı, aynı zamanda sarı lacivertli taraftarlar için de çok özel bir hikayeyi bünyesinde barındırıyor. Fenerbahçe Beko’nun Avrupa’da bir basketbol markası olmasında büyük emekleri olan Obradovic, ilk kez resmi bir müsabaka için salona geliyor. Partizan’ı çalıştırmaya başladığı ilk dönemde bir hazırlık turnuvası için efsane koç İstanbul’a gelmişti ancak oradaki atmosferin oldukça sönük olduğunu söyleyebiliriz. Bu maçta ise Obradovic için gerçek bir karşılama töreni yapılacak. Sırp koça Fenerbahçe Beko’daki müthiş başarıları için maç öncesinde özel plaket takdim edilecek. Taraftarların Obra’ya maç boyunca özel sevgi gösterilerinde bulunacağı düşünülüyor. Obradovic maçtan bir gün önce ise salon içerisinde yer alan Basketbol Müzesi’ni ziyaret etti.