BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor-Samsunspor 21 Aralık A Spor LİNK

21.12.2022 - 12:12

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor-Samsunspor 21 Aralık A Spor LİNK

Trabzonspor takımı günler sonra ilk resmi maçına Samsunspor karşısında çıkıyor. Türkiye Kupası kapsamında oynanacak olan müsabaka, bu akşam saat 19.00’da başlayacak. Trabzonspor Samsunspor karşılaşmasına dair popüler arama sonuçları şu şekilde sıralanıyor: Trabzonspor maçı izle, Samsunspor maçı izle, Trabzonspor Samsunspor canlı izle, Trabzonspor Samsunspor canlı maç izle, Trabzonspor Samsunspor maç izle, Trabzonspor Samsunspor bedava maç izle, Samsunspor maçı canlı izle, A Spor link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Türkiye Kupası maçı izle. Maça dair güncel gelişmelere gelin birlikte göz atalım.

TRABZONSPOR SAMSUNSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

trabzonspor samsunspor kupa

Trabzonspor-Samsunspor Maçı Canlı Yayın Linki

Trabzonspor-Samsunspor İzleme Linki Trabzonspor ve Samsunspor takımlarını karşı karşıya getirecek olan karşılaşmayı A Spor ekranları üzerinden izleyebilirsiniz.

Trabzonspor-Samsunspor Maçı Canlı Takip

Trabzonspor’un kendi sahasında Samsunspor’u ağırlayacağı maçı Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi sitesinden takip edebilirsiniz.

TRABZONSPOR SAMSUNSPOR MAÇI CANLI TAKİP

Trabzonspor Hazırlık Dönemini Nasıl Geçirdi?

abdullah avcı

Geçen sezonun Trabzonspor, aynı başarıyı bu sene de tekrar etmek istiyor. Fakat bu sezon işleri hiç de kolay görünmüyor. Zira üç büyük takımla beraber Başakşehir de aktif şekilde yarışın içerisinde. Trabzonspor şimdilik bir nebze geri planda kalmış görünse de kadro kalitesinin bu yarış için yeterli düzeyde olduğunu unutmamak gerekiyor. Özellikle Visca gibi lider bir oyuncunun sakatlığını atlatması, Trabzonspor’un öz güvenini olumlu yönde etkileyecektir. Trabzonspor ara döneminde 3 hazırlık maçı oynadı. Fakat oynadığı 3 takımında elit düzeyde takımlar olduğunu anımsatalım. Bu üç maçtan da beraberlikle ayrılan takım, hafta sonunda Fenerbahçe’yi sahasında ağırlayacak. Dolayısıyla bu maçta yedek ağırlıklı bir kadro bizleri bekliyor olabilir. Takımda şu an Dorukhan dışında ciddi bir eksik görünmüyor.

Samsunspor Buraya Nasıl Geldi?

samsunspor'un maç afişi trabzonspor

Karadeniz ekibi Samsunspor, 11 senedir Süper Lig’den uzak bir şekilde mücadelesini sürdürüyor. Bu sezon görece daha iddialı bir takım kuran Samsunspor, muhteşem stadyumuna ve taraftarına rağmen istediği başarıyı bir türlü elde edemiyor. Bu sezon artık şeytanın bacağını kırmak isteyen Samsunspor, hafta sonunda Bodrumspor ile golsüz berabere kaldı. Bu maçta özellikle gol pozisyonuna girmekte epey zorlandı. Hüseyin Eroğlu önderliğindeki takım, 29 puanla şu anda ligin 2. sırasına dek yükseldi. Karadeniz ekibi Türkiye Kupası’nda ise şu ana dek 2 eleme turunu geçmeyi başardı. 3. Tur kapsamında Muşspor takımını eleyen Samsunspor, 4. Tur’da ise Adanaspor’u 4-0 ile geçti. Samsunspor takımı şu ana dek kupada hiç gol yemedi.

Yıllar Sonra Gelen Karadeniz Derbisi

günün programı kupa

Samsunspor ile Trabzonspor yıllar sonra ilk kez bir resmi müsabakada birbirlerine rakip olacak. Futbol severlerin de gayet iyi bileceği üzere bu iki takım arasındaki maçlar, oldukça özel hikayelere sahne olmaktadır. Karadeniz’in iki güçlü temsilcisi en sonra 2012 yılında Süper Lig maçında karşılaşmışlardı. O sezonun sonunda Samsunspor küme düştüğü için bu iki takım ancak hazırlık maçlarında birbirlerine rakip olabilmişlerdi. Son 8 Süper Lig maçının 6 tanesini Trabzonspor, 1 tanesini Samsunspor kazanırken 1 maç da beraberlikle sonuçlandı.