2022/23 Basketbol Süper Ligi 12’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

21.12.2022 - 11:21

2022/23 Basketbol Süper Ligi 12’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Basketbol Süper Ligi’nde 12’nci haftanın programı belli oldu. 12’nci haftada yine iki mücadele şifresiz yayınla beIN Sports Haber ekranlarında basketbolseverlerle buluşacak. Yayınların önümüzdeki haftalarda da devam etmesi bekleniyor.

Basketbol Süper Ligi’nde 11’inci hafta sürprizlerle geride kaldı. Play-off yarışının heyecan kazandığı ligde serüven 12’nci hafta maçlarıyla devam ediyor. Her hafta iki mücadeleyi şifresiz yayınlayan beIN Sports da geçtiğimiz saatlerde haftanın programını açıkladı. Yine iki karşılaşma, beIN Sports Haber’den şifresiz yayınlanacak. 

Beşiktaş Emlakjet Mağlubiyet Serisini Sonlandırmak İstiyor

Sezona yenilenmiş kadrosuyla giriş yapan ve kötü sonuçların ardından takviyeler yapan Beşiktaş Emlakjet, ligde 5 maçtır mağlup oluyor. Geçtiğimiz hafta Petkimspor’a konuk olan Siyah Beyazlılar, 97-83’lük mağlubiyet aldı. Ligin 15’inci sırasında yer alan Beşiktaş Emlakjet, kötü gidişatı Darüşşafaka önünde sonlandırmak istiyor.

Darüşşafaka is ligde 4 maç üst üste kazandıktan sonra geçtiğimiz hafta Pınar Karşıyaka’ya mağlup oldu. FIBA Şampiyonlar Ligi’nde de üst üste iki maç kaybeden Darüşşafaka, 3 maçlık mağlubiyet serisini sonlandırmak için parkeye çıkacak.

Bu sezonun şu zamana kadarki bölümünde hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş Emlakjet ile biraz daha üst bölüme yaklaşmak isteyen Darüşşafaka arasındaki Basketbol Süper Ligi 12’nci hafta maçı, Cumartesi 13.00’te beIN Sports Haber’de.

1 bsl 21.12.22.webp      

Gaziantep Basket Alt Sıralardan Kurtulmaya Çalışıyor

Basketbol Süper Ligi’nde iddialı ekiplerden biri olması beklenen Gaziantep Basket ligin kalan bölümünde hayal kırıklığı yarattı. Sadece 3 kez galip gelen Gaziantep Basket, geçtiğimiz hafta da lig lideri Türk Telekom karşısında umduğunu bulamadı.

Merkezefendi Belediyesi ise geçtiğimiz hafta ligin en büyük sürprizlerinden birine imza attı. Eksikler sebebiyle sorun yaşasa da ligin en güçlü ekiplerinden Fenerbahçe Beko’yu mağlup eden Merkezefendi Belediyesi, kendini play-off hattının dibinde buldu.

Alt sıralardan kurtulmak isteyen Gaziantep Basket ile play-off yarışının içine dahil olan Merkezefendi Belediyesi arasındaki Basketbol Süper Ligi 12’nci haftasının kritik mücadelesi, Cumartesi 20.30’dan itibaren şifresiz yayınla beIN Sports Haber’de.