BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Arjantin-Fransa Final 18 Aralık TRT 1 LİNK

18.12.2022 - 14:11

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Arjantin-Fransa Final 18 Aralık TRT 1 LİNK

Dünya Kupası’nda günlerdir heyecanla beklenen final günü nihayet gelip çattı. 2022 Dünya Kupası’nın kazananı bu akşam Türkiye saatiyle 18.00’de başlayacak olan Arjantin Fransa maçıyla beraber belli olacak. Arjantin Fransa maçı öncesinde dikkat çeken arama sonuçlarını şu şekilde sıralayabiliriz: Arjantin maçı izle, Fransa maçı izle, Arjantin Fransa canlı izle, Arjantin Fransa canlı maç izle, Arjantin Fransa maç izle, Arjantin Fransa bedava maç izle, Fransa maçı canlı izle, TRT link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Dünya Kupası izle, Dünya Kupası maçı izle, açılış maçı hangi kanalda, TRT şifresiz izle. Karşılaşmaya ilişkin merak edilen tüm soruların yanıtlarını sizler için derlemeye çalıştık.

ARJANTİN-FRANSA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

messi world cup

Arjantin-Fransa Maçı Canlı Yayın Linki

Arjantin Fransa İzleme Linki Arjantin Fransa Dünya Kupası Final müsabakasını organizasyonun resmi yayıncısı olan TRT 1 üzerinden izleyebilirsiniz.

Arjantin-Fransa Maçı Canlı Takip

Messi’li Arjantin, Fransa engelini geçerek yıllar sonra bu özel kupaya uzanmak istiyor. Bu kritik maça ilişkin istatistikleri FIFA resmi sitesi üzerinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

ARJANTİN FRANSA MAÇI CANLI TAKİP

Arjantin Çok Tutkulu

 arjantin final

Arjantin belki şu ana dek çok göz alıcı ve estetik bir futbol ortaya koyamadı ancak takım ruhu, tutku ve adanmışlık noktasında tam anlamıyla fark yarattı. Messi’nin etrafından birleşmeyi başaran Güney Amerika temsilcisi, Suudi Arabistan yenilgisinden sonra daha da kenetlendi ve bu noktaya kadar gelmeyi bildi. Meksika ve Polonya’yı devirip gruptan lider çıkan takım, Top 16 Turu kapsamında Avustralya engelini 2-1 ile geçti. Çeyrek finalde ise Avrupa’nın dişli takımlarından Hollanda’yı penaltılarla devre dışı bıraktılar. Yarı finalde onları, kupanın son finalisti olan Hırvatistan bekliyordu. Tam biri turnuva takımı olan Hırvatistan’ı tahmin edilenin aksine rahat bir oyunla geçen Arjantin, finalde Fransa’nın rakibi oldu. 1 aydır verilen büyük emeklerin sonucunu almak ve mutlu sona ulaşmak isteyen Arjantin, şu an için kupaya kenetlenmiş durumda. Takım birlikteliği açısından Arjantin’in bir adım daha önde görünmesi, psikolojik açıdan ibreyi Arjantin lehine çeviriyor.

Fransa Kupayı Üst Üste Kazanabilecek mi?

 deschamps

Didier Deschamps liderliğinde bir kez daha finale çıkma başarısı gösteren Fransa, hem oynadığı futbolla hem de gösterdiği istikrarla saygıyı fazlasıyla hak ediyor. Mbappe, Giroud, Dembele, Griezmann gibi üst düzey futbolcuları bünyesinde barındıran Fransa, Rusya’daki Dünya Kupası’ndan sonra Katar’da organize edilen kupaya da göz dikmiş durumda. Bu başarıyı bir kez daha başarmaları için önlerinde şu an sadece tek bir engel kaldı. Son 16 Turu kapsamında Polonya’yı çok rahat şekilde eleyen Fransa, çeyrek finalde ise İngiltere’yi 2-1’lik skorla geçti. Yarı finale geldiklerinde ise rakipleri sürpriz bir takımdı. Kuzey Afrika temsilcisi olan Fas’ı yarı finalde 3-0 ile geçen takım, kendini finale atmayı bildi. Fransa’nın önemli sakatları olduğu için kimse onlara turnuva başında pek şans tanımıyordu ancak Horozlar, ne denli geniş bir kadroya sahip olduklarını fazlasıyla gösterdiler. Özellikle de Mbappe ve Giroud ikilisinin müthiş uyumu, bu maçta da Arjantin için en önemli tehditlerden biri olacak gibi görünüyor.

Messi-Mbappe Kapışması

 messi mbappe

Fransa ve Arjantin arasında oynanacak olan müthiş final, aynı zamanda iki süper starın gol krallığı yarışına da sahne olacak. Fransa’nın müthiş gol silahı Mbappe ile Arjantin kaptanı Messi arasındaki gol krallığı rekabeti turnuvaya renk katmış durumda. Şu an için 2022 Dünya Kupası’nda Mbappe 5, Messi ise 4 gole ulaştı. Bu arada bu iki büyük yıldızın PSG’de takım arkadaşı olduklarını da unutmayalım. Birbirini çok iyi tanıyan Messi ve Mbappe hem takımlarına bir kupa kazandırmak hem de gol krallığını ele geçirmek için mücadele edeceklerdir. Bu arada Fransa takımında Rabiot’un sakatlık durumu maç saatine doğru netleşecek. Fakat Lucas Hernandez’in sakatlığından dolayı oynaması beklenmiyor. Fransa ve Arjantin milli takımları son olarak 2018 senesindeki kupanın Son 16 Turu’nda karşılaştılar. O maç, 4-3 Fransa’nın lehine sonuçlanmıştı.