TOD Trabzonspor-Fenerbahçe Maçını Ücretsiz Yayınlayacağını Açıkladı

19.12.2022 - 16:26

TOD Trabzonspor-Fenerbahçe Maçını Ücretsiz Yayınlayacağını Açıkladı

beIN Media’nın yeni dijital platformu TOD, Süper Lig’in geri dönmesini avantajlı bir kampanyayla kutluyor.23-25 Aralık tarihleri arasında TOD üyesi olmanız durumunda Spor Toto Süper Lig’de 15’inci hafta maçlarını ücretsiz izleyebileceksiniz. Sosyal medya hesaplarından duyuruyu yapan TOD’un önümüzdeki dönemde sürprizlere devam etmesi bekleniyor.

beIN Media, beIN Connect yerine TOD TV’yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. TOD üzerinden yayın yapacak beIN Media, Süper Lig’in geri dönüşünü avantajlı bir kampanya ile kutluyor. 23-25 Aralık tarihlerinde TOD’a üye olmanız durumunda Spor Toto Süper Lig 15’inci hafta maçlarını ücretsiz izleyebilirsiniz. Trabzonspor-Fenerbahçe maçını ücretsiz yayınlayacak TOD’un önümüzdeki dönemde yeni sürprizlerle futbolseverlerin karşısına çıkması bekleniyor.

TOD’dan Yılın Golü

TOD Türkiye Twitter hesabından yapılan duyuruyla Spor Toto Süper Lig 15’inci hafta maçlarının ücretsiz yayınlanacağı açıklandı. Trabzonspor-Fenerbahçe maçını da ücretsiz yayınlayacak TOD’un yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Tod’dan yılın golü…Tod dev derbiyi Türkiye’ye ücretsiz veriyor. Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi ve Spor Toto Süper Lig’de 15’inci haftanın tüm maçları Tod’a üye olan herkese hediye. Hemen sen de Tod’a gel derbi heyecanının Tod’una var.



Üye Olup 26 Aralık 23.59’a Kadar İptal Etmek Gerekiyor

TOD’un bu kampanyasının ardından birçok futbolsever üyelik oluşturmaya hazırlanıyor. Üyelik ekranında farklı paketler yer alıyor. Bu paketlerden birini seçip, 23-25 Aralık tarihleri arasında üyelik oluşturmanız gerekiyor. Üyelikleri 26 Aralık 23.59’a kadar iptal ettirmeniz durumunda herhangi bir ücret ödemeden karşılaşmaları izleme şansını yakalıyorsunuz. TOD’un kampanya ile ilgili açıklaması şu şekilde:

Kampanya 23, 24 ve 25 Aralık 2022 tarihlerinde www.todtv.com.tr sitesinden TOD’a üye olma şartı ile geçerlidir. TOD üyeliği 26 Aralık 23.59’a kadar iptal edilmediği takdirde, seçilen paket üzerinden ücretlendirme başlayacaktır.


1 TOD 19.12.22.jpg      

Spor Toto Süper Lig Geri Dönüyor

beIN Sports ekranlarından futbolseverlerle buluşan Spor Toto Süper Lig, 13 Kasım’da araya girmişti. Dünya Kupası arasından önümüzdeki hafta sonu itibarıyla dönecek Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesinin heyecanı yaşanacak.  

Spor Toto Süper Lig’de 15’inci hafta Cuma günü oynanacak iki maçla başlıyor. Haftanın tüm maçlarını beIN Sports kanallarının yanı sıra TOD’da ücretsiz izleyebilirsiniz. 15’inci haftanın programı şu şekilde:

Cuma
  • 20.00 Fraport TAV Antalyaspor-MKE Ankaragücü
  • 20.00 Hangi Kredi Ümraniyespor-Medipol Başakşehir

Cumartesi
  • 13.30 Atakaş Hatayspor-Bitexen Giresunspor
  • 16.00 Kasımpaşa-Demir Grup Sivasspor
  • 19.00 Trabzonspor-Fenerbahçe 

Pazar
  • 13.30 Adana Demirspor-Vavacars Fatih Karagümrük
  • 16.00 Gaziantep Futbol Kulübü-Beşiktaş
  • 16.00 Arabam.com Konyaspor-Corendon Alanyaspor
  • 19.00 Galatasaray-İstanbulspor