beIN Connect Gidiyor TOD TV Geliyor

25.11.2022 - 07:24

beIN Connect Gidiyor TOD TV Geliyor

beIN Media Group, yatırımlarına bir yenisini ekledi ve TOD TV’yi Türkiye’deki izleyicilerle buluşturdu. Birçok özel içerik artık TOD TV’de sporseverlerle buluşacak. beIN Connect’teki tüm hizmetlere TOD TV adresinden ulaşabilirsiniz.

beIN Sports, tüm içeriklerini dijital platform beIN Connect üzerinden izleyicilerle buluşturuyordu. Kurulum, taahhüt ve iptal derdiyle uğraşmak istemeyen izleyiciler beIN Connect abonesi oluyor ve tüm içerikleri internet üzerinden takip edebiliyordu. Geçtiğimiz aylarda beIN Connect yerine TOD TV’nin geleceği duyuruldu ve Kasım sonu itibarıyla TOD TV yayın hayatına başladı.

beIN Connect üzerinden takip edilebilen tüm içeriklere TOD TV’den ulaşabilirsiniz. Mevcut beIN Connect şifreniz ve kullanıcı adınızla TOD TV’ye giriş yapabilir ve Süper Lig başta olmak üzere birçok spor müsabakasını takip edebilirsiniz.

TOD 21 Kasım’da Yayın Hayatına Başladı

beIN Connect üzerinden hizmet veren beIN Media Group, TOD’a geçiş yapıyor. TOD, todtv.com.tr web sitesi, TOD mobil uygulamaları ve TV uygulamaları üzerinden Türkiye’deki kullanıcılara hizmet verecek. beIN Connect paketlerine abone kullanıcılar, ek ücret ödemeden TOD'u kullanabilecek. 

Türkiye’de yayın hayatına 21 Kasım’da başlayan TOD TV’nin Türkiye öncesinde MENA ve Kuzey Afrika bölgesinde faaliyete geçtiği biliniyor. Mart ayında bu bölgelerin lideri olmak için faaliyete geçen TOD’un iddialı yapımları da izleyicilerle buluşturması bekleniyor.

1 bein 25.11.2022.jpg      

Daha Yüksek Çözünürlük

Spor izleyicilerinin beIN Connect şikayet konuları arasında yüksek çözünürlük geliyordu. Yayınların kalitesinin düşük olduğundan şikayetçi birçok sporsever, beIN Connect’i bu sebeple tercih etmiyordu.

Yapılan açıklamalara ve TOD’un MENA ve Kuzey Afrika’da verdiği hizmete bakıldığında çözünürlüğün artık istenilen boyutta olacağı tahmin ediliyor. Birçok ülkede 4K hizmet veren TOD’un bu noktada Türkiye’deki sporseverleri memnun etmesi bekleniyor.

Bütün bunların yanı sıra özellikle eğlence paketine üyelik oluşturanlar için farklı profil özelliği devreye girecek. Bir hesapta 5 farklı profil oluşturulabileceği belirtiliyor. Önümüzdeki günlerde Digitürk’ün TOD hakkında açıklamalar yapması ve izleyicileri yeni platform hakkında bilgilendirmesi bekleniyor.