Fenerbahçe’nin Hazırlık Maçları S Sport Plus’ta

25.11.2022 - 07:14

Fenerbahçe’nin Hazırlık Maçları S Sport Plus’ta

Dünya Kupası arasında iki hazırlık maçına çıkacak Fenerbahçe’nin bu karşılaşmalarının adresi S Sport Plus oldu. 30 Kasım’da Rayo Vallecano’yu konuk edecek Fenerbahçe, 3 Aralık’ta Villarreal ile karşılaşacak. İki mücadeleyi de S Sport Plus platformundan takip edebilirsiniz.

Dünya Kupası arasında Süper Lig ekipleri hazırlık maçlarına imza atıyor. Aralık sonunda başlayacak lig öncesinde hazırlık maçları yapacak kulüplerden biri Fenerbahçe. Ligin ilk bölümünü lider kapatan Fenerbahçe, İspanya La Liga ekipleriyle iki hazırlık maçı yapacak. 

Fenerbahçe’nin 30 Kasım Çarşamba günü 20.00’deki Rayo Vallecano ve 3 Aralık Cumartesi 19.00’daki Villarreal mücadelelerini S Sport Plus’tan takip edebilirsiniz. S Sport Plus üyesi olup karşılaşmaları takip etmek için buraya tıklayın.

Fenerbahçe önce Rayo Vallecano ile kozlarını paylaşacak. 30 Kasım Çarşamba 20.00’deki Fenerbahçe-Rayo Vallecano mücadelesi, S Sport Plus’ta olacak. Fenerbahçe’nin diğer rakibi ise Villarreal. 3 Aralık 19.00’daki Fenerbahçe-Villarreal mücadelesini de S Sport Plus’tan takip edebilirsiniz.

La Liga ile Dostluk Turnuvası

Fenerbahçe’nin Villarreal ve Rayo Vallecano mücadeleleri, La Liga Dostluk Turnuvası kapsamında oynanacak. La Liga’nın iki başarılı ekibi Türkiye’de Galatasaray’la da maç yapacak.

Kulüpler Birliği, geçtiğimiz günlerde karşılaşmalarla ilgili açıklama yaptı. Karşılaşmaların İstanbul’da oynanacağını açıklayan Kulüpler Birliği, şu ifadeleri kullandı:

Kulüpler Birliği Vakfımız, iş birliği içerisinde olduğu La Liga ile Katar'da gerçekleştirilecek Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada dostluk turnuvası düzenleyecektir. Bu organizasyon kapsamında La Liga takımlarından Villarreal CF ve Rayo Vallecano, Süper Lig takımlarımızdan Fenerbahçe ve Galatasaray AŞ ile karşılaşacaktır. Karşılaşmalar ekiplerimizin stadyumlarında oynanacaktır. Turnuva ile alakalı detaylar ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır.

1 fb 25.11.2022      

Fenerbahçe Lige Trabzonspor Maçıyla Dönüyor

Lige verilen ara öncesinde iç sahada Giresunspor’a mağlup olan Fenerbahçe, Dünya Kupası arasına bu sonuca rağmen lider girdi. Oynadığı futbolla takdir toplayan Fenerbahçe, Dünya Kupası arasından sonra ilk maçında Trabzonspor’a konuk olacak. Ligde zorlu bir dönem girecek Sarı Lacivertliler, hazırlık maçlarıyla son durumunu test edecek.