Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar 25-27 Kasım

24.11.2022 - 21:54

Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar 25-27 Kasım

Dünya Kupası’nda grup aşamasının ikinci maçları oynanacak. Euroleague ve Basketbol Süper Ligi’nde de heyecan tam gaz devam edecek. Spor Ekranı öne çıkanlar ve şifresiz maçlar 25-27 Kasım listesiyle karşınızdayız.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma gününü üç karşılaşma ile geçiyoruz. Dünya Kupası’ndan iki maçı izliyor ve ardından kapanışı Euroleague ile yapıyoruz.

19.00 Hollanda-Ekvador: İlk maçında iyi oynamadan kazanan Hollanda, Katar karşısında Enner Valencia’nın golleriyle galibiyete uzanan Ekvador ile karşılaşıyor. Kazananın gruptan çıkmayı büyük ölçüde garantileyeceği bu mücadelenin adresi, TRT 1.

22.00 İngiltere-ABD: B grubunda ilk maçını gösterişli şekilde kazanan İngiltere, şimdiden bir sonraki Dünya Kupası’nın hazırlığını yaptığı görülen ABD ile karşılaşıyor. 6-2’lik galibiyetin ardından birçok kişinin favorisi haline gelen İngiltere’nin genç ve dinamik ABD önündeki sınavı, TRT 1’de.

22.30 Virtus Bologna-Anadolu Efes: Euroleague’de iki maç kazandıktan sonra Çarşamba günü Panathinaikos’a uzatmalarda kaybeden Virtus Bologna, Milano galibiyetiyle rakiplerine gözdağı veren Anadolu Efes ile karşılaşıyor. Galibiyet serisini üç maça çıkarmak isteyen Anadolu Efes’in Bologna deplasmanında neler yapacağının yanıtı, S Sport ve S Sport Plus’ta verilecek.

1 spor ekranı 24.11.2022.webp      

Cumartesi Tavsiyeleri

Pazar gününü Basketbol Süper Ligi ile açıyoruz. Ardından Dünya Kupası’nda iki kritik maç ile devam ediyoruz.

15.30 Beşiktaş Emlakjet-Türk Telekom: Beşiktaş, Avrupa’daki ilk senesini oynayan oyunculardan bir kadro kurmuş ve bunun sonuç vermeyeceğini kısa sürede anlamıştı. Daha sonrasında yapılan hamleler takımın en azından basketbol oynayabilmesini sağladı. Galatasaray NEF deplasmanından itibaren daha iyi oynayan Beşiktaş Emlakjet, geçtiğimiz hafta da Gaziantep Basket deplasmanında geriden gelip kazandı. Türk Telekom ise ligin akıcı basketbol oynayan ekiplerinden biri. Ligin de zirvesinde yer alıyorlar. BSL’nin keyifli geçmeye aday maçlarından Beşiktaş Emlakjet-Türk Telekom mücadelesini, beIN Sports 5 ekranlarından takip edebilirsiniz.

19.00 Fransa-Danimarka: Eksikler sebebiyle turnuvada neler yapacağı merak edilen Fransa, Avustralya karşısında görkemli bir galibiyet aldı. Öte yandan Avustralya’nın da turnuvadaki en kötü 3-4 takımdan biri olduğunu söylemek gerekiyor. Danimarka ise beklentilerin altında bir giriş yaptı. Tunus karşısında kötü oynadılar ve birçok pozisyon da verdiler. Buna rağmen 1 puanı almayı başardılar. Bu maçta mağlubiyet, ikinci tur şansını zora sokmalarına sebep olabilir. Keyifli geçmeye aday mücadelenin adresi, TRT 1.

22.00 Arjantin-Meksika: İlk maçta yakın dönem Dünya Kupası tarihinin en büyük sürprizlerinden biri yaşandı ve Arjantin, Suudi Arabistan’a kaybetti. Dakika 53’te geri düşmelerine rağmen neredeyse hiçbir reaksiyon gösteremediler ve amiyane tabirle buz kestiler. Bu maçta da bir hata yapmaları turnuvaya veda etmeleri anlamına gelecek. Meksika ise Ochoa önderliğinde Polonya karşısında 1 puan çıkardı. Sorunlu bir yapıları var. Özellikle ileri uçta Jimenez’in formsuzluğunda problem yaşıyorlar. Buradan galibiyet çıkarmaları bir üst tur için dev bir adım atmalarını sağlayacak. İkinci maçların belki de en kritiğini, TRT 1 ekranlarından takip edebilirsiniz.

2 spor ekranı 24.11.2022.webp      

Pazar Tavsiyeleri

Pazar gününde iki Dünya Kupası maçının arasına Basketbol Süper Ligi ekliyoruz. Günün öne çıkan maçları şu şekilde:

19.00 Hırvatistan-Kanada: İlk maçlarda Hırvatistan inanılmaz üretim sorunu yaşadı ve Fas savunmasını aşamayarak 1 puanla yetindi. Kanada ise Belçika önünde girebileceği maksimum sayıda pozisyona girdi ama son vuruş gelmeyince sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Kanada için ya tamam ya devam maçı. Öte yandan Hırvatistan da Belçika mücadelesi öncesinde kazanmak isteyecektir. Günün keyifli geçmeye aday mücadelesini, TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

20.30 Galatasaray NEF-Fenerbahçe Beko: Belki de Avrupa’nın en formda basketbol takımı Fenerbahçe Beko, milli ara sonrasında daha iyi oyun oynayan Galatasaray NEF’e konuk oluyor. BSL’de haftanın maçını beIN Sports 5 ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.00 İspanya-Almanya: Luis Enrique iki turnuvadır kadro seçimleriyle eleştiriliyor ve buna karşılık iyi performans gösteriyor. 2022 Dünya Kupası’na da 7-0’lık Kosta Rika galibiyeti ile başladılar. 2020’de oyuna hükmeden ama üretim sorunu yaşayan İspanya, bu sorunu aşmayı başarırsa turnuvanın 1 numaralı favorisi olacak. Bu sorunu aşmayı başarıp başarmadıklarını test etmek için Almanya maçına bakmak gerekiyor. İlk maçı çok kötü oynamamasına rağmen Japonya’ya kaybeden Almanya, İspanya’yı mağlup edip grubu tekrar lehine döndürmeye çalışacak. Bu kusursuz eşleşme TRT 1’de futbolseverlerle buluşacak.

3 spor ekranı 24.11.2022.webp      

Şifresiz Maçlar

TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarında TFF 1'inci Lig maçları naklen yayınlanacak.

Dünya Kupası heyecanı 1 ay boyunca TRT 1’de yaşanacak.

beIN Sports Haber’de Basketbol Süper Ligi’nden iki karşılaşma naklen yayınlanacak. 

Dijital platformlar ise basketbol ve voleybol ağırlıklı yayın yapıyor. İzlenebilecek şifresiz maçlar şu şekilde:

  • TFF 2'nci Lig: Fuchs Sports
  • TFF 3'üncü Lig: Fuchs Sports
  • Türkiye Basketbol 1'inci Ligi: TBF TV YouTube
  • Basketbol 2'nci Ligi: TBF TV YouTube
  • TVF Kadınlar 2'nci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
  • TVF Kadınlar 1'inci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
  • TVF Erkekler 2'nci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
  • TVF Erkekler 1'inci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
  • Kadınlar Basketbol 1'inci Lig: TBF TV YouTube