BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Milano-Fenerbahçe Beko 24 Kasım S SPORT LİNK

24.11.2022 - 18:50

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Milano-Fenerbahçe Beko 24 Kasım S SPORT LİNK

Eurolig’de çift maç haftasının ilk ayağında temsilcilerimiz son derece zorlu deplasmanlardan galibiyetle döndüler. Salı akşamı Monaco’yu deviren ekibimiz, şimdi de formsuz Olimpia Milano ile kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe Beko’nun İtalya mesaisi bu akşam saat 22.30’da başlayacak. Maç öncesi dikkat çeken arama trendleri karşımıza şu şekilde çıkıyor: Fenerbahçe Beko maçı izle, Milano maçı izle, Milano Fenerbahçe Beko canlı izle, Milano Fenerbahçe Beko canlı maç izle, Milano Fenerbahçe maç izle, Milano Fenerbahçe bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Canlı yayın detaylarını ve güncel form durumlarını merak eden takipçilerimiz, içeriğimizin devamını okuyabilir.

MİLANO-ENERBAHÇE BEKO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fenerbahçe Beko'nun Milano maçı paylaşımı

Milano–Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Yayın Linki

Milano-Fenerbahçe Beko İzleme Linki Eurolig’de zirveye yerleşerek hepimizi gururlandıran Fenerbahçe Beko, Milano karşısında serisini sürdürmek istiyor. Bu keyifli maç ülkemizde sadece S Sport ekranlarında olacak.

Milano-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Takip

Avrupa’nın en formda ekipleri arasında yer alan Fenerbahçe Beko’nun Milano deplasmanındaki performansına tanıklık ederken diğer yandan da istatistikleri görüntülemek isterseniz FB TV yayınından ya da Eurolig resmi sitesinden yararlanabilirsiniz.

MİLANO-FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko Maçın Favorisi

 itoudis

Fenerbahçe Beko, adeta Obradoviç’li o altın döneminin bir benzerini yaşıyor. Kurulan bu çekirdek kadro ve Obra ekolünden gelen lider bir koç, başlangıç için gerçekten de müthiş adımlar olarak kabul edilebilir. İtoudis’in liderliğinde şekillenen takım, şu ana kadar Eurolig’de tek bir yenilgi aldı. Ligin zirvesine yerleşen sarı lacivertli takım, bu hafta alınan sonuçlarla beraber en yakın takipçileriyle arasındaki farkı 2 maça çıkardı. Olympiakos’un kaybetmesiyle liderliğini pekiştiren ekibimiz, müthiş bir öz güven yakalamış durumda. Buna rağmen Fenerbahçe Beko’nun; Monaco maçının son çeyreğinde 19 sayılık farktan rakibi kazanma noktasına kadar getirtmesi, belli soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Son çeyrekte müthiş bir kırılganlık gösteren ekibimiz, maçı 93-96 kazanmayı bildi. Maçta özellikle Calathes ve Hayes sayı yükünü önemli ölçüde üstlenen isimler oldular.

Başarı, Taraftarın İlgisini Artırdı

 sold out fenerbahçe beko

Fenerbahçe Beko, bu sezonun başından günümüze dek belli bir ivmeyle formunu artırdı. Oyun performansı hafta hafta yukarı çıkan takım, taraftarı da salona çekmeye başladı. Eurolig’in ilk haftalarında oynanan birkaç iç saha maçında salondaki boşluklar dikkat çekiciydi ancak sonraki haftalarda taraftarla yeni takım arasında müthiş bir bağ oluşmaya başladı. Barcelona ve sezon başındaki Efes maçı dışında tüm resmi maçlarını kazanan takıma taraftarı hak ettiği ilgiyi gösteriyor. Fenerbahçe Beko yönetimi, Twitter sayfasından paylaştığı postla, önümüzdeki hafta içi iç sahada oynanacak olan Real Madrid maçının Sold Out olduğunu aktardı. Böylece takım, üst üste iki maçı da dolu tribünler önünde oynama fırsatı bulmuş olacak.

Milano Çöküş Yaşıyor

 milano efes maçı

Olimpia Milano tam anlamıyla kabus dolu günler yaşıyor. Takım, çıkış maçı olarak gördüğü Efes maçında adeta çöktü. Oyunun ilk devresinde bir şekilde oyunun içinde kalmalarına rağmen üçüncü ve dördüncü çeyrekte, kulüp tarihinin en kötü hücum performanslarından birine imza atan İtalyan ekip, temsilcimizden tarihi bir fark yedi. Milano maçın ikinci yarısında sadece 17 sayı bulabildi. Bu anlamda sadece Milano’nun kötü hücumuna değil aynı zamanda temsilcimizin de muhteşem savunmasına dikkat çekmek gerekiyor. Milano’yu bir kez daha bu seviyede tutabildiler. Zira geçen sezonki seride de İtalyan takımına sadece 48 sayı attırmışlardı. Milano’da Fenerbahçe Beko maçı da kaybedilirse Messina’nın koltuğu çok ciddi bir şekilde sallanacaktır. Şampiyon olmak adına kurulan iddialı kadro, şu an gelinen noktada ligin 15’inci basamağında. Bu maçta Milano’nun kesin olarak bir reaksiyon vermesi gerekiyor. Fakat karşılarında Eurolig’in en formda takımı olan Fenerbahçe Beko’nun bulunduğunu unutmayalım.