BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Brezilya-Sırbistan 24 Kasım TRT LİNK

24.11.2022 - 17:34

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Brezilya-Sırbistan 24 Kasım TRT LİNK

Dünya Kupası’nda ilk maçlar, bu akşam oynanacak olan Brezilya Sırbistan maçı ile beraber sona eriyor. Günün programın son ayağında Sambacılar, Sırbistan karşısında sahne alıyor. Dünya Kupası’nın en iddialı takımları arasında yer alan Brezilya’nın Sırbistan müsabakası, saat 22.00’da başlayacak. Maça dair gerçekleştirilen popüler aramalar şu şekilde sıralanıyor:  Brezilya maçı izle, Sırbistan maçı izle, Brezilya Sırbistan canlı izle, Brezilya Sırbistan canlı maç izle, Brezilya Sırbistan maç izle, Brezilya Sırbistan bedava maç izle, Brezilya maçı canlı izle, TRT link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Dünya Kupası izle, Dünya Kupası maçı izle, açılış maçı hangi kanalda, TRT şifresiz izle. Karşılaşmaya ilişkin tüm detayları sizler için bu içerikte bir araya getirdik.

BREZİLYA-SIRBİSTAN MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

neymar tite

Brezilya-Sırbistan Maçı Canlı Yayın Linki

Brezilya-Sırbistan İzleme Linki Turnuvaya mutlak şampiyonluk iddiası ile gelen Brezilya’nın Sırbistan karşısındaki performansına şahitlik etmek isteyen futbol severler, TRT 1 kanalına yönelmeli.

Brezilya-Sırbistan Maçı Canlı Takip

Güney Amerika temsilcisi Brezilya, Sırbistan karşısında alışılagelmiş şovlarından birine imza atabilecek mi? Bu sorunun yanıtı için aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

BREZİLYA SIRBİSTAN MAÇI CANLI TAKİP

Brezilya 1 Numaralı Favori Olarak Gösteriliyor

 brezilya sırbistan maçı

Günlerdir pek çok futbol sever, Dünya Kupası’nın en önemli favorilerinden biri olan Brezilya’nın maçını sabırsızlıkla bekliyordu. Sambacılar nihayet bu akşam, muhteşem kadrolarıyla ilk kez sahne alacaklar. Çoğu futbol otoritesi kendilerini 1 numaralı favori olarak gösteriyor. Hatta şu anda bahis sitelerinde de en favori takım durumundalar. Neymar önderliğinde oldukça formda bir dönemden geçen Güney Amerika ekibi, Dünya Kupası’na gelirken birbirinden zorlu rakiplerle oynadı. Başarılı ekip; 17 maçta toplamda 14 galibiyet ve 3 beraberlik elde ederek tarihi bir performansa imza attı. Bu maçlarda toplamda 40 gole imza atan Brezilya’da teknik direktörlük koltuğunda Tite bulunuyor.

Brezilya’nın Dünya Kupası Karnesi

 tite antrenman

Dünya Kupası denilince akla gelen ilk takımlardan biri hiç şüphesiz ki Brezilya. Latin ülkesi, her Dünya Kupası’na müthiş düzeyde renk katmayı başarıyor. Son olarak 2014 senesinde bu büyük organizasyona ev sahipliği yapmışlardı. Fakat yarı finaldeki unutulmaz Almanya faciası, Brezilya için oldukça sarsıcı olmuştu. Rusya’da organize edilen son kupada ise Brezilya, çeyrek finalde Belçika engeline takılmıştı. 2002 senesinde Japonya ve Kore’nin ortak düzenlediği turnuvada Brezilya şampiyon olmuştu. O zafer, Brezilya’nın Dünya Kupası özelinde son büyük başarısıydı. Hatta yarı finalde hatırlanacağı üzere milli takımımızı 1-0 ile geçmişti. Brezilya, bu organizasyonda en çok kupa kazanan takım durumunda. Brezilya’nın müzesinde şu an toplamda kupa bulunuyor.

Sırbistan Sürpriz Peşinde

 sırbistan katar 2022

Sırbistan, bu grupta Sambacılar’ı en çok zorlayacak takım gibi görünüyor. Bu iki takım dışında grupta Kamerun ve İsviçre yer alıyor. Sırbistan, Avrupa Elemeleri kapsamında Portekiz’i unutulmaz maçta 2-1 ile geçmiş ve liderliğe yükselmişti. Atılan o değerli gol sayesinde de Portekiz play-off oynamak zorunda kalmıştı. Sırbistan için bu maçtan alınacak 1 puan dahi gruptan çıkmak adına oldukça kıymetli olacaktır. Kolay lokma olmadığını kanıtlamak isteyen Avrupa temsilcisi, elemelerde her maçta gol atmayı başarmıştı. Sürpriz yapmaya oldukça müsait bir takım olan Sırbistan, son hazırlık maçında Bahreyn’e 5 gol atmıştı. Tadic, Jovic, Mitrovic, Savic ve Maksimovic gibi çok etkili isimlerin kadroda yer aldığını anımsatalım.