BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Portekiz-Gana 24 Kasım TRT LİNK

24.11.2022 - 15:34

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Portekiz-Gana 24 Kasım TRT LİNK

FIFA 2022 Dünya Kupası’nın beşinci günü, birbirinden keyifli maçlara sahne olmaya devam ediyor. Günün programında üçüncü maç, Portekiz ve Gana arasında oynanacak. Portekiz’in Gana ile mücadelesi bu akşam saat 19.00’da başlayacak. Maç öncesi dikkat çeken arama sonuçları şu şekilde sıralanıyor: Portekiz maçı izle, Gana maçı izle, Portekiz Gana canlı izle, Portekiz Gana canlı maç izle, Portekiz Gana maç izle, Portekiz Gana bedava maç izle, Portekiz maçı canlı izle, TRT link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Dünya Kupası izle, Dünya Kupası maçı izle, açılış maçı hangi kanalda, TRT şifresiz izle. Müsabakaya dair güncel haberler ve canlı yayın detayları şimdi sizlerle!

PORTEKİZ-GANA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

portekiz kadrosu

Portekiz-Gana Maçı Canlı Yayın Linki

Portekiz-Gana İzleme Linki Ronaldo önderliğindeki Portekiz, kupanın en önemli favorilerinden biri olduğunu açılış maçında kanıtlamak istiyor. Maçı ülkemizde TRT 1 kanalı üzerinden izlemek mümkün olacak.

Portekiz-Gana Maçı Canlı Takip

Portekiz Gana müsabakasına Doha’da yer alan Stadium 974 ev sahipliği yapacak. Maça dair istatistikleri 90 dakika boyunca takip etmek için aşağıdaki bağlantıdan faydalanabilirsiniz.

PORTEKİZ GANA MAÇI CANLI TAKİP

Portekiz Şampiyonluk için İddialı

 portekiz gana maçı antrenman

Ronaldo gibi bir süper starı kadrosunda bulundurmasından dolayı Portekiz’in sahne alacak olması, tüm dünyada heyecanla bekleniyor. Portekiz milli takımında son dönemde ortaya atılan Ronaldo eksenli iddialar, takımın sahada göstereceği performansa dair merak unsurunu da iyice artırdı. Portekiz Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamında liderliği son maçta Sırbistan takımına kaptırmıştı. Bu nedenle toplamda iki play-off maçı oynamak zorunda kalmışlardı. O dönemde play-off kapsamında Türkiye ile eşleşen takım, Burak Yılmaz’ın penaltı kaçırdığı o maçı 3-1 ile geçmişti. İtalya’yı sürpriz bir şekilde safdışı bırakan Kuzey Makedonya, bir sonraki aşamada Portekiz’in rakibi olmuştu. Portekiz o turu da geçerek adını bir kez daha Dünya Kupası’na yazdırmıştı. Portekiz, H Grubu’nun net şekilde favorisi durumunda.

Tüm Gözler Ronaldo’da

 ronaldo milli takım

Ronaldo, çok özel bir durum oluşmadığı sürece Portekiz Milli Takımı ile son Dünya Kupası’na katılıyor. Benzer bir açıklamayı birkaç gün önce bir diğer futbol efsanesi Messi de kendi adına yapmıştı. Bu nedenle Ronaldo, söz konusu turnuvaya çok büyük bir önem veriyor. Bu sezon Manchester United takımında yaşadığı çalkantılı süreç, kupaya özel olarak motive olmasında bir diğer etken olabilir. United’da deyim yerindeyse istenmeyen adam olmaya başlanan, birçok maçta ilk 11’de kendine yer bulamayan Portekizli yıldız, geçtiğimiz hafta resmi olarak sözleşmesini feshettiğini duyurdu. Fesih işleminin bu maçtan önce tamamlanması, bir anlamda Ronaldo’nun daha rahat bir kafayla oynamasına yardımcı olabilir. Süper yıldız, son oynanan hazırlık maçında mide rahatsızlığından dolayı takımının yanında olamamıştı.

Gana Kolay Lokma Değil

gana maç afişi 

Afrika’yı kupada temsil eden takımlardan biri olan Gana, kolay lokma olmadığını ilk maçtan güçlü Portekiz karşısında kanıtlamak istiyor. Gana Portekiz maçından sonra Uruguay ve Güney Kore gibi iki güçlü takımla daha maç yapacak. Gruptan çıkmak adına Portekiz’den alınacak ekstra puanlar hayati derecede önem teşkil ediyor. Dünya Kupası tarihinde Gana’nın en önemli başarısı 2010 yılındaki çeyrek finaldi. Katar’da organize edilen turnuvayla beraber toplamda 5’inci kez dünyanın en büyük futbol şöleninde yer almış olacaklar. Afrika Elemeleri kapsamında 3’üncü turda Nijerya’yı devre dışı bırakarak Katar vizesini almaya hak kazanmışlardı. Takımın başında başarılı teknik adam Otto Addo yer alıyor.