2022/23 Basketbol Süper Ligi 8’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

24.11.2022 - 12:49

2022/23 Basketbol Süper Ligi 8’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Basketbol Süper Ligi’nde 8’inci hafta heyecanı Cuma günü başlayacak. Her hafta olduğu gibi 8’inci haftada da Basketbol Süper Ligi’nden iki karşılaşma şifresiz yayınlanacak. Ligin kritik karşılaşmalarını beIN Sports Haber ekranlarından takip edebilirsiniz.

Basketbol Süper Ligi 1 haftalık aranın ardından geçtiğimiz hafta oynanan 7’nci hafta maçlarıyla başladı. Her hafta 2 mücadeleyi şifresiz ekranlara getiren beIN Sports, 8’inci haftada da iki karşılaşmayı beIN Sports Haber’den yayınlayacağını duyurdu. 

Ligin yayın haklarını aldığı dönemden bu yana Cuma ve Cumartesi 18.00 maçlarını şifresiz yayınlayan beIN Sports, 8’inci haftada da geleneği bozmadı. Cuma günü 19.00’daki Büyükçekmece-Darüşşafaka ve Cumartesi 18.00’deki Pınar Karşıyaka-Merkezefendi Belediyesi maçları beIN Sports Haber’den şifresiz yayınlanacak.

Darüşşafaka Geriden Gelip Kazandı

Geçtiğimiz haftanın açılış maçında Darüşşafaka Bahçeşehir Koleji’ni konuk etti. Mücadelenin ilk çeyreğinde farklı geri düşen Darüşşafaka, daha sonrasında oyuna ağırlığını koydu ve mücadeleyi kazanmasını bildi. İki haftadır kazanan Darüşşafaka, deplasmanda seriyi devam ettirmek istiyor.

Büyükçekmece ise oynadığı 6 maçta da galibiyet alamadı. Ligdeki tek galibiyetsiz takım konumundaki Büyükçekmece, geçtiğimiz hafta da Petkim Spor’a 79-75 mağlup oldu.

Sezonun ilk galibiyetini almak isteyen Büyükçekmece ile üst sıralara biraz daha yaklaşmayı hedefleyen Darüşşafaka arasındaki Basketbol Süper Ligi 8’inci hafta mücadelesi, Cuma 19.00’da beIN Sports Haber’de.

1 basketbol süper ligi 24.11.2022.webp      

Pınar Karşıyaka Mağlubiyet Serisini Sonlandırmak İstiyor

Ligde en son Beşiktaş Emlakjet deplasmanında galip gelen Pınar Karşıyaka, üç maçtır mağlup oluyor. Tofaş, Fenerbahçe Beko ve Türk Telekom karşılaşmalarından eli boş dönen Pınar Karşıyaka, hafta içi da FIBA Şampiyonlar Ligi’nde Reggio Emilia’ya kaybetti. Mağlubiyet serisini sonlandırmak için Merkezefendi Belediyesi karşısına çıkacaklar.

Merkezefendi Belediyesi ise ligde üç maçtır galip geliyor. Büyükçekmece, Konyaspor ve Manisa BB’yi geçmeyi başaran Merkezefendi Belediyesi, zorlu Pınar Karşıyaka deplasmanında da galibiyet hedefliyor.

Ligdeki iddialı ekiplerden Pınar Karşıyaka ile galibiyet serisini 4 maça çıkarmak isteyen Merkezefendi Belediyesi arasındaki mücadele, Cumartesi 18.00’de beIN Sports Haber’de.