BEDAVA CANLI MAÇ İZLE İspanya-Kosta Rika 23 Kasım TRT 1 LİNK

23.11.2022 - 15:03

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE İspanya-Kosta Rika 23 Kasım TRT 1 LİNK

FIFA 2022 Dünya Kupası’nda 4’üncü günün 3’üncü maçında Avrupa’nın en güçlü ekiplerinden biri olan İspanya, Kosta Rika ile karşılaşıyor. Kupanın favorilerinden biri olan İspanya’nın Kosta Rika ile oynayacağı maç bu akşam saat 19.00’da başlayacak. Maça canlı olarak tanıklık etmek isteyenler; “İspanya maçı izle, Kosta Rika maçı izle, İspanya Kosta Rika canlı izle, İspanya Kosta Rika canlı maç izle, İspanya Kosta Rika maç izle, İspanya Kosta Rika bedava maç izle, İspanya maçı canlı izle, TRT link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Dünya Kupası izle, Dünya Kupası maçı izle, açılış maçı hangi kanalda, TRT şifresiz izle” gibi aramalara yöneliyor. Karşılaşmadan önce dikkat çeken detayları gelin birlikte inceleyelim.

İSPANYA KOSTA RİKA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

ispanya maç afişi

İspanya-Kosta Rika Maçı Canlı Yayın Linki

İspanya Kosta Rika İzleme Linki Katar’da düzenlenen Dünya Kupası’nda dev takımlar tek tek sahne almaya devam ediyor. Kupanın en deneyimli ekiplerinden biri olan İspanya ile Kosta Rika’yi karşı karşıya getirecek olan maç, ülkemizde TRT 1 ekranlarında olacak.

İspanya-Kosta Rika Maçı Canlı Takip

İspanya ve Kosta Rika’yı karşı karşıya getirecek olan maça dair istatistikleri FIFA’nın resmi sitesinden anlık olarak takip edebilirsiniz.

İSPANYA KOSTA RİKA MAÇI CANLI TAKİP

İspanya Genç Bir Kadroyla Geldi

 ispanya antrenman

İspanya hiç tartışmasız ki 2000’li yıllara damga vurmuş milli takımlardan biri durumda. Özellikle 2010-2020 yılları arasındaki altın nesil, hem büyük başarıları hem de yepyeni bir futbol yaklaşımını getirdi. Bugün birçok kulüp, İspanya’nın dünyaya kazandırdığı futbol felsefesini benimsiyor. Pas oyunu ve geriden oyun kurma noktasında dünyanın en iyi takımlarından biri olan İspanya’da efsane oyuncular artık yaşlandı. Buna rağmen takımın oturttuğu ekol, büyük ölçüde varlığını koruyor. Alt yaş gruplarının tamamında bu sistem tıkır tıkır işlemeye devam ediyor. Bu Dünya Kupası’nda İspanya kadro olarak kabuk değiştirecek. Yenilenen ve büyük ölçüde gençleşen İspanya’nın nasıl bir performans göstereceğini bugün hep birlikte izleyeceğiz.

İspanya Buraya Nasıl Geldi?

 luis enrique antrenman

İspanya Milli Takımı’nın başında dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri olan Luis Enrique bulunuyor. Başarılı hoca, kadroda yer alan Pedri, Fati, Gavi, Pino gibi isimlere fazlasıyla güveniyor. Bu isimler, sonraki yıllarda da İspanya’nın iskelet kadrosunda kendilerine yer bulacaklar gibi görünüyor. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamında İspanya B Grubu’nda mücadele etti. İspanyollar 8 maç sonunda 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Bu performansla kendilerini Katar’da bulan İspanya, toplamda 15 gole imza attı. İspanya genç kadrosuyla turnuvanın elbette öncelikli favorileri arasında gösterilmiyor ama potansiyelleri nedeniyle zafere ulaşmaları da hiç kimseyi şaşırtmayacaktır..

Kosta Rika Ölüm Grubunda

 kosta rika maç paylaşımı

2002 Dünya Kupası’nda Türkiye A Milli Futbol Takımı ile aynı grupta mücadele eden Kosta Rika, bir kez daha dünyanın en önemli futbol organizasyonunda kendine yer bulmayı başardı. Orta Amerika temsilcisi, tam anlamıyla ölü grubunda mücadele etmek zorunda. Grupta İspanya dışında Almanya ve Japonya gibi iki dişli ekibe karşı mücadele verecekler. Bu anlamda işleri gerçekten de hiç kolay görünmüyor. Otoriteler, gruptan çıkma noktasında Kosta Rika’ya neredeyse hiç şans tanımıyor. CONCACAF Elemeleri kapsamında play-off oynamak zorunda kalan ekip, o süreçte Yeni Zelanda ile eşleşmişti. O turu başarılı bir şekilde geçen Kosta Rika, bir kez daha bu turnuvaya adını yazdırmıştı. Orta Amerika ekibi, Bryan Ruiz, Oscar Duerte ve Keylor Navas gibi isimlerle İspanya’ya karşı sürpriz yapmaya çalışacaktır.