BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Almanya Japonya 23 Kasım TRT 1 LİNK

23.11.2022 - 12:49

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Almanya Japonya 23 Kasım TRT 1 LİNK

Katar’da düzenlenen FIFA 2022 Dünya Kupası’nın 4’üncü gününde bizi toplamda 4 maç bekliyor. Günün ikinci maçında şampiyonluk adaylarından biri olan Almanya, Japonya ile karşılaşıyor. Grupta ilk maçlarına çıkacak iki takımın kapışması, saat 16.00’da başlayacak. Almanya Japonya maçına yönelik olarak gerçekleştirilen trend aramaları şu biçimde sıralayabiliriz: Almanya maçı izle, Japonya maçı izle, Almanya Japonya canlı izle, Almanya Japonya canlı maç izle, Almanya Japonya maç izle, Almanya Japonya bedava maç izle, Almanya maçı canlı izle, TRT link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Dünya Kupası izle, Dünya Kupası maçı izle, açılış maçı hangi kanalda, TRT şifresiz izle. Bu keyifli maça dair güncel gelişmeleri sizler için bu yazıda bir araya getirdik.

ALMANYA JAPONYA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

almanya takımı afiş

Almanya Japonya Maçı Canlı Yayın Linki

Almanya Japonya İzleme Linki Dünya Kupası’na iddialı bir kadroyla gelen ve doğal şampiyonluk adaylarından biri olan Almanya’nın Japonya karşısındaki performansına tanıklık etmek için TRT 1 kanalına yönelebilirsiniz.

Almanya Japonya Maçı Canlı Takip

Almanya Japonya maçını bir yandan TRT 1 ekranlarından izlerken diğer yandan da canlı istatistikleri takip etmek isterseniz, FIFA’nın resmi sitesinden faydalanabilirsiniz.

ALMANYA JAPONYA MAÇI CANLI TAKİP

Almanya İyi Başlamak İstiyor

 almanya antrenman

Bu tip turnuvalarda her zaman fark yaratan bir performans gösteren Almanya, Asya kıtasının önemli temsilcisi Japonya ile karşılaşıyor. Flick le beraber çok önemli bir ivme yakalayan Panzerler, İspanya le beraber grubun en önemli iki favorisinden biri durumunda. Euro 2020 kapsamında tam olarak istediği başarıyı yakalayamayan takım, Flick önderliğinde Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamında maç kaybetmedi. O grupta Löw, takımıyla sadece 3 maça çıkabilmişti. Buna rağmen UEFA Uluslar Ligi’nde aynı başarıyı göstermediler. Orada oynadıkları 6 maçtan yalnızca 1 galibiyet çıkarabildiler. Almanya, İspanya’nın önünde grubu lider olarak tamamlayarak diğer turda daha uygun bir rakiple eşleşmek isteyecektir.

Almanya’nın Dünya Kupası Karnesi

 Almanya japonya maçı hazırlık

Almanya, Dünya Kupası ile tam anlamıyla özdeşleşmiş bir takım olarak bilinir. Panzeler, aynı zamanda bu turnuvaya en çok katılım gösteren ülkelerden biri durumunda. Almanya, Katar’da organize edilecek turnuva ile beraber kupayı 5. kez evine götürme niyetinde. Almanya hatırlanacağı üzere son zaferine 2014 yılında ulaşmıştı. Yarı finalde Brezilya’ya tarihi bir fark atıp finalde Arjantin’i yenen Almanya, Mesut Özil önderliğinde unutulmaz bir başarı elde etmişti. Ayrıca Almanya 2002 Dünya Kupası’nda Brezilya ile finale çıkma başarısı göstermişti. Panzerler; 1954, 1974 ve 1990 yıllarında düzenlenen kupaları müzesine götürmüştü. Almanya’nın bu kupayı 5’nci kez müzesine götürüp götüremeyeceği ise merak konusu.

Japonya, İki Devi Geride Bırakabilecek mi?

 japonya takımı kadro

Turnuvada performansı merakla beklenen bir diğer takım da Asya kıtasından gelen Japonya. Japonlar, Asya Elemeleri’nde 22 puan topladılar ve Arabistan’ın ardından grubu ikinci sırada bitirdiler. Burada Umman, Çin, Vietnam gibi takımlarla da mücadele ettiler. Genel olarak buraya zorlanmadan katılma hakkı gösteren Japonya, ilk maçta en kötü olasılıkla 1 puanı cebine koymak isteyecektir. İspanya ve Almanya gibi iki büyük takımın yer aldığı bir grupta işleri gerçekten de çok zor. Bu nedenle ortaya fark yaratan bir oyun koymak zorundalar. Moriyasu’nun talebeleri, kupa öncesinde son hazırlık maçında Kanada’ya 2-1 kaybetmişti.