BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Milano-Anadolu Efes 22 Kasım S SPORT LİNK

22.11.2022 - 18:32

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Milano-Anadolu Efes 22 Kasım S SPORT LİNK

Son sezonlardaki müthiş başarısına rağmen bu sezona kabus gibi bir başlangıç yapan Anadolu Efes, geçtiğimiz hafta toparlanma sinyalleri verdiği bir galibiyet elde etti. Barcelona maçında önemli bir moral kazanan Efes’in sıradaki rakibi Olimpia Milano. Milano Efes maçı Türkiye saatiyle 22.30’da başlayacak. Maçtan önce basketbol severler, “Anadolu Efes maçı izle, Milano maçı izle, Milano Anadolu Efes canlı izle, Milano Anadolu Efes canlı maç izle, Milano Anadolu Efes maç izle, Milano Anadolu Efes bedava maç izle, Anadolu Efes maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle” gibi aramalara öncelik veriyor. Maça dair tüm güncel gelişmeleri içeriğimizin devamından okumanız mümkün.

MİLANO-ANADOLU EFES MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

milano efes maç öncesi afiş

Milano-Anadolu Efes Maçı Canlı Yayın Linki

Milano  Anadolu Efes İzleme Linki Eurolig’de haftalar sonra kazanma başarısı gösteren Efes, Barcelona maçındaki güzel oyununu Milano deplasmanına da taşımak niyetinde. Bu kritik maçı ülkemizde S Sport ekranları üzerinden izleyebilirsiniz.

Milano-Anadolu Efes Maçı Canlı Takip

Ergin Ataman önderliğindeki Efes, bu sezona kendisi gibi kötü başlayan Milano ile kozlarını paylaşıyor. Zorlu maça dair istatistikleri canlı takip etmek adına Eurolig’in resmi sitesinden yararlanabilirsiniz.

MİLANO ANADOLU EFES MAÇI CANLI TAKİP

Efes Sonunda Nefes Aldı

 efes istatistik liderleri

Anadolu Efes, oldukça karamsar başlayan sezonda nihayet altın değerinde bir galibiyet almayı başardı. Geçen hafta Eurolig’de şampiyonluk adaylarından biri olan Barcelona ile karşılaşan temsilcimiz, özellikle ikinci çeyrekte başlayan çıkışını maçın geneline yaymayı başardı. Alınan bu galibiyetle beraber Efes bu sezonki 3. galibiyetine ulaşmayı başardı. Takımın bu sezon henüz deplasmanda maç kazanamadığını anımsatalım. Şu anda 12’nci basamakta konumlanan Efes’te Clyburn ve Micic’in dışında özellikle M’Baye Barca maçında çok etkili oldu. Takımda X faktör olmayı başaran M’Baye ilk yarıda üst üste bulduğu üçlüklerle takımın oyunda kalmasını sağladı.

Larkin Ne Zaman Dönecek?

 larkin efes

Ergin Ataman önderliğindeki Efes’te gözler artık Shane Larkin’in dönüş tarihine çevrildi. Parmak sakatlığından dolayı milli takım kampındayken sakatlanan ve kadrodan zorunlu olarak çıkartılan Larkin, Efes adına bu sezon hiçbir maçta forma giyemedi. Alper Yılmaz tarafından yapılan son açıklamada, Larkin’in son durumunun kasım ayının son haftasında yeniden değerlendirileceği belirtildi. Clyburn ve Micic gibi iki süper starın yer aldığı takımda Larkin’in takıma kısa bir süre sonra dönecek olması, Efes’li taraftarları şimdiden heyecanlandırıyor. Birçok yorumcu, Efes’in gerçek çıkışının Larkin’in sakatlığına paralel bir şekilde gerçekleşeceğini belirtiyor.

Milano Kötü Başladı

efes maçı öncesi milano paylaşım

İtalya’nın Milano takımı, kurulan kadro ölçüsünde hayal kırıklığı yaratıyor. Milano sezona şampiyonluk parolasıyla girmiş olmasına rağmen şu ana dek beklentilerin epey altında kaldı. Her şeye rağmen Milano’nun Messina liderliğinde, taraftarının desteğiyle çok tehlikeli olduğunu anımsatmak gerekiyor. Bilindiği gibi geçen sezon Milano ve Efes, play-off turu kapsamında birbirlerine rakip olmuştu. Efes, çok da zorlanmadığı seride Milano’yu safdışı bırakmayı başarıp final four’a uzanmıştı. Özellikle deplasmanda oynanan ilk maçta Milano gibi bir takımı sadece 48 sayıda tutarak tarihi bir başarıya imza atmıştık. Milano’da o serinin yarattığı ekstra bir motivasyon söz konusu olabilir. Ancak Milano’nun form durumu ortada. Onlar da tıpkı Efes gibi bir momentum yakalamak istiyorlar. Maçtan önce Messina, Efes’in son yıllarda Avrupa’nın en başarılı takımlarından biri olduğunu söylerken koç Ergin Ataman’a da övgü dolu sözlerde bulundu. İtalyan ekip son olarak Litvanya deplasmanında Zalgiris’e 71-62 kaybetti.