BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Monaco-Fenerbahçe Beko 22 Kasım S SPORT LİNK

22.11.2022 - 17:14

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Monaco-Fenerbahçe Beko 22 Kasım S SPORT LİNK

Eurolig’de bizi bu sezon oynadığı muhteşem basketbolla gururlandıran Fenerbahçe Beko, Monaco deplasmanında galibiyet arıyor. Maç, Türkiye saatiyle bu akşam 21.00’da başlıyor. Kritik karşılaşmadan önce ön plana çıkan arama sonuçları karşımıza şu şekilde çıkıyor: Fenerbahçe Beko maçı izle, Monaco maçı izle, Monaco Fenerbahçe Beko canlı izle, Monaco Fenerbahçe Beko canlı maç izle, Monaco Fenerbahçe maç izle, Monaco Fenerbahçe bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Temsilcimizin Fransa’daki mücadelesine dair merak ettiğiniz tüm gelişmeler şimdi sizlerle!

MONACO-ENERBAHÇE BEKO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

monaco fenerbahçe beko

Monaco–Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Yayın Linki

Monaco-Fenerbahçe Beko İzleme Linki Eurolig’de liderlik koltuğunu haftalardır korumayı başaran Fenerbahçe Beko, bu etkileyici durumu sürdürmek adına Monaco deplasmanında kazanmak istiyor. Monaco Fenerbahçe Beko maçını S Sport ekranlarından izleyebilirsiniz.

Monaco-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Takip

İtoudis önderliğindeki Fenerbahçe Beko’nun Monaco deplasmanındaki performansına tanıklık ederken diğer yandan da istatistikleri takip etmek istiyorsanız FB TV yayınından faydalanabilirsiniz.

MONACO-FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko Harika İlerliyor

 wilbekin açıklama

Fenerbahçe Beko, rüya gibi bir sezon geçiriyor. Bu sezon yeni transferlerin hemen hemen tamamından üst seviyede verim alınabilmesi, takımın başarısında önemli bir rol oynuyor. Sarı lacivertli ekip 8 haftanın sonunda Eurolig’in zirvesine kurulmuş durumda. Bu akşam, tam da arkasında yer alan iki ekipten biri olan Monaco karşısında gerçek bir test maçına çıkacaklar. Hem Monaco’yu arkadan uzaklaştırmak hem de zirvedeki yeri güçlendirmek adına bu maçı deplasmanda kazanabilmek çok önemli. Çift maç haftasının ilk ayağında Monaco karşısına çıkacak olan temsilcimiz, Eurolig’deki son maçta Panathinaikos’u 30 farkla geçti. 100 sayı baremini geçerek taraftarını adeta coşturan Fenerbahçe Beko, parkede oldukça uyumlu ve coşkulu görünüyor. Son maçta 12 oyuncunun 11 tanesi de parkeye girdi ve sayı katkısı yaptı. Wilbekin ise attığı 19 sayı ile biraz daha ön plana çıktı.

En Verimli Oyuncu Motley

 motley

Fenerbahçe Beko bu sezon topu paylaşmakta oldukça başarılı bir şekilde ilerliyor. Bu anlamda skor ve asist katkısı noktasında belli oyuncuların dominasyonundan söz etmek pek mümkün değil. Buna rağmen Motley’e ayrı bir parantez açmakta fayda var. Vesely’nin yerine transfer edilen yıldız isim, şu ana dek ne kadar doğru bir tercih olduğunu fazlasıyla gösterdi. Eurolig deneyimi olmamasına rağmen Kuban formasıyla Eurocup’ta daha önce çok etkili bir performans gösteren Motley, Eurolig düzeyinde bir basketbolcu olduğunu kanıtladı. Şu anda 5.8 ribaund ve 15.1 sayı ortalamaları ile oyuncu Eurolig özelinde takımı adına istatistik lideri durumunda. Motley’in ortalama verimlilik puanı ise 8 hafta sonunda 18.3 şeklinde oluştu.

Monaco Zirveye Yerleşmek İstiyor

 monaco basketbol

Monaco da tıpkı Fenerbahçe Beko gibi harika bir sezon geçiriyor. Takım 8 hafta sonunda elde ettiği 6 galibiyetle bu sezona damga vurdu. Özellikle beklentiler ölçüsünde çok iyi bir başlangıç yapan Monaco’da Mike James, tahmin edileceği üzere birçok kalemde istatistik lideri durumunda. Geçen sezon play-off yapma başarısı elde eden takım, bu başarısının tesadüf olmadığını ilk 8 haftada net şekilde gösterdi. James dışında Hall, Motiejunas, Moerman, Diallo, Okobo ve Loyd gibi yetenekli isimler de fark yaratmayı sürdürüyor. Sasa Obradovic önderliğindeki takım, son hafta Baskonia’yı 79-74 ile geçti. O maçta özellikle attığı 22 sayı ile Okobo’nun öne çıktığını ifade edebiliriz.