BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-MOL Fehervar 5 Temmuz Fenerbahçe S Sport LİNK

05.07.2022 - 12:08

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Fehervar 5 Temmuz Fenerbahçe S Sport LİNK

Fenerbahçe, Avusturya kampı kapsamında son hazırlık maçına Macaristan’ın MOL Fehervar takımına karşı çıkıyor. Şampiyonluğa mutlak bir şekilde odaklanan Fenerbahçe, şu ana dek hiçbir hazırlık maçını kaybetti. Sarı lacivertlilerin MOL Fehervar maçı Türkiye saati ile bu akşam 19.30’da başlayacak. Maç öncesi futbol tutkunlarının yöneldiği aramalar genel olarak şu şekilde sıralanıyor: Fenerbahçe maçı izle, MOL Fehervar maçı izle, Fenerbahçe MOL Fehervar canlı izle, Fenerbahçe MOL Fehervar canlı maç izle, Fenerbahçe MOL Fehervar maç izle, Fenerbahçe MOL Fehervar bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle,  S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, hazırlık maçı izle. Maça dair tüm önemli detayları içeriğimizin devamında bulabilirsiniz.

FENERBAHÇE MOL FEHERVAR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe MOL Fehervar

Fenerbahçe-MOL Fehervar Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe MOL Fehervar İzleme Linki Fenerbahçe ile MOL Fehervar takımlarını karşı karşıya getirecek olan hazırlık maçını S Sport ekranlarından izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe-MOL Fehervar Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe’nin Macaristan ekibi olan MOL Fehervar ile mücadelesi, Avusturya’nın Graz şehrinde oynanacak. Maça dair istatistik takibi yapmak isteyenler kulüp televizyonundan yararlanabilir.

FENERBAHÇE MOL FEHERVAR MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Henüz Maç Kaybetmedi

fenerbahçe fikstür

Fenerbahçe ve MOL Fehervar arasındaki maç normal koşullarda 6 Temmuz Çarşamba günü oynanacaktı. Fakat kulüpten yapılan açıklamayla maçın bu akşama alındığı duyuruldu. Jesus’un isteği doğrultusunda bol bol hazırlık maçı yapmak isteyen Fenerbahçe, rakiplerine kıyasla sezonu erkenden açtı. Temmuz ayının üçüncü haftasında ilk resmi maçına çıkacak olan sarı lacivertli ekip, şu ana dek genellikle ülkelerini şampiyon ya da ikinci bitiren takımlarla hazırlık maçları yaptı. Çıktığı 4 hazırlık maçından 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan takım, oldukça iyi bir görüntü yarattı. Son maçta taraftarlar Arda, Emre Mor, Lincoln, Muhammed, Burak, Bruma gibi isimleri izleme şansı buldu. Valencia’nın maçın hemen başında bulduğu gol sonrası kalesinde gole izin vermeyen Fenerbahçe, 1-0’lık galibiyetle oyunu noktaladı. Bu maçta Ferdi Kadıoğlu ilk kez kaptan olarak sahada yer aldı.

Fenerbahçe’nin Dinamo Kiev Maçı Öncesi Programı

fenerbahçe avusturya kampı partizan maçı

Fenerbahçe bir yandan transfer çalışmalarına hız verirken diğer yandan da yaklaşan Dinamo Kiev maçı öncesinde takımı hazır tutmaya çalışıyor. Gelen ve giden oyuncuların Dinamo Kiev maçına dek büyük ölçüde netleşmesi bekleniyor. Ozan Tufan’ı Hull City’e yollayan takımda Mesut Özil henüz affedilmedi. Ayrıca kiralık olarak takıma gelen oyuncuların da akıbeti 10 gün içinde netlik kazanacak gibi görünüyor. Fenerbahçe bu maçı oynadıktan sonra Avusturya etabını tamamlayacak ve yurda dönecek. Bu süreçte ise takım, Sakarya şehrinde Hull City ile özel bir maç yapacak. Kiev maçı öncesinde sarı lacivertli ekibin bir hazırlık maçı daha yapabileceği ön görülüyor.

MOL Fehervar Ligini Dördüncü Tamamladı

Macaristan’ın önemli temsilcilerinden biri olan MOL Fehervar, geçtiğimiz sezon kendi ligini dördüncü sırada tamamladı. Bu başarısı ile beraber 2022-2023 sezonunda UEFA Konferans Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandılar. Takım 3 maçı 13 tanesinden galibiyet çıkarmayı başardı. Geçen sene genel olarak az gol atan ve az gol yiyen bir takım görüntüsü çizen MOL Fehervar, son hazırlık maçını 24 Haziran’da yaptı ve o müsabakadan 5-0’lık galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe ve MOL Fehervar arasındaki son resmi maço 1976 senesinde oynandı. O sene UEFA Kupası kapsamında karşılaşan iki takım, yaklaşık yarım asır sonra birbirlerine yeniden rakip olacak.