Fenerbahçe-Hull City Hazırlık Maçı TV8’de

06.07.2022 - 07:59

Fenerbahçe-Hull City Hazırlık Maçı TV8’de

Fenerbahçe-Hull City hazırlık maçı TV8’de. Pazar (10 Temmuz) 20.30’daki mücadeleyi, TV8 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi elemeleri öncesinde son hazırlık maçına çıkıyor. Dinamo Kiev karşısında Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde bir üst tur için mücadele edecek Fenerbahçe, son hazırlık maçında Hull City ile karşılaşıyor. Fenerbahçe-Hull City mücadelesinin yayıncısı ise TV8 oldu. Pazar 20.30’da Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanacak mücadeleyi, TV8 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe Avusturya Kampını Tamamladı

Sezonu İstanbul’da açan ve ardından Avusturya’da kampa giren Fenerbahçe, toplam 5 hazırlık maçı yaptı. İstanbul’da üç hazırlık maçına çıkan Fenerbahçe, Avusturya’da iki hazırlık maçı oynadı. Bu karşılamaların 4’ünü kazanan ve 1’inden beraberlikle ayrılan Fenerbahçe, Avusturya kampının son maçında Mol Fehervar ile karşılaştı.

S Sport ve S Sport Plus ekranlarından yayınlanan mücadelede Mol Fehervar’ı 3-0 geçen Fenerbahçe, Avusturya kampını da böylece tamamlamış oldu.
1 fb 6.7.2022.jpg      

Hull City Türkiye’den Transferlerine Devam Ediyor

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, transfer politikasını Türkiye üzerine kurmuş durumda. Ozan Tufan transferiyle dikkat çeken Hull City, Hatayspor forması giyen Adama Traore’yi de kadrosuna kattı. Antalyaspor’da geçtiğimiz sezon çıkış yakalayan Doğukan Sinik transferinde de sona yaklaşan Hull City, transfer dönemini bir santrafor hamlesiyle sonlandırmak istiyor.

Yeni sezonda Championship’te mücadele edecek Hull City’nin ligdeki maçlarının ise TV8’den yayınlanması bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde Sansürsüz Futbol YouTube kanalına katılan Acun Ilıcalı, bir aksilik olmazsa yeni sezonda Hull City’nin tüm karşılaşmalarını yayınlayacaklarını açıkladı.
2 acun ılıcalı 6.7.2022.jpeg      

Dinamo Kiev Maçının Yayıncısı Belli Olmadı

Fenerbahçe, 10 Temmuz’daki Hull City mücadelesinin 10 gün sonrasında Dinamo Kiev maçına çıkacak. Polonya’da oynanacak ilk maçın yayıncısı ise henüz belli olmadı. Önümüzdeki günlerde “Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçı hangi kanalda?” sorusunun yanıt bulması bekleniyor.

Fenerbahçe hazırlık maçları bu sezon Fenerbahçe Youtube Katıl, TRT Spor ve S Sport’tan yayınlandı. Son hazırlık maçı ise TV8 ekranlarında futbolseverlerle buluşacak. Fenerbahçe-Hull City hazırlık maçını, Pazar 20.30’dan itibaren TV8 ekranlarından takip edebilirsiniz.