Fenerbahçe-Mol Fehervar Hazırlık Maçı S Sport ve S Sport Plus’ta

04.07.2022 - 17:23

Fenerbahçe-Mol Fehervar Hazırlık Maçı S Sport ve S Sport Plus’ta

Fenerbahçe, Avusturya’daki son hazırlık maçına Macaristan temsilcisi Mol Fehervar önünde çıkıyor. Fenerbahçe-Mol Fehervar hazırlık maçı, Salı 19.30’da S Sport ve S Sport Plus’ta.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdürüyor. Avusturya’daki ilk hazırlık maçında Partizan ile karşılaşan Fenerbahçe, ikinci maçta Mol Fehervar ile kozlarını paylaşacak. Daha önce TRT Spor ekranlarından yayınlanacağı açıklanan Fenerbahçe-Mol Fehervar mücadelesinin yayıncısı ise geçtiğimiz saatlerde değişti. Fenerbahçe-Mol Fehervar karşılaşmasını, Salı 19.30’dan itibaren S Sport ve S Sport Plus’tan izleyebilirsiniz.

Hazırlık Maçlarını Firesiz Geçiyor

Fenerbahçe, yeni sezonu Haziran ortasında açtı ve hazırlıklarına İstanbul’da başladı. İstanbul’da üç hazırlık maçına çıkan Fenerbahçe, ardından Avusturya’da kampa girdi. Burada da Partizan ile karşılaşan Sarı Lacivertliler, 4 hazırlık maçında da mağlubiyet yaşamadı.

Fenerbahçe, önce Shkupi ile kozlarını paylaştı ve 2-2’lik beraberlikle sahadan ayrıldı. Ardından Tiran’yı 4-0 mağlup eden Fenerbahçe, İstanbul’daki son hazırlık maçında Al Shamal’ı 4-2 ile geçmeyi başardı. 

Hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Fenerbahçe, buradaki ilk hazırlık maçında Partizan ile karşılaştı. Mücadeleyi 1-0 kazanan Fenerbahçe 4 hazırlık maçında da mağlup olmadı. Avusturya’daki son hazırlık maçına çıkacak Fenerbahçe, ardından Sakarya’da Hull City ile karşılaşacak. 
1 fb 4.7.2022.jpg      

Joshua King İddiası 

Hazırlık maçlarında iyi sonuçlar alan Fenerbahçe, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Emre Mor, Lincoln ve Bruma gibi isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe’nin Joshua King için girişimlerde bulunduğu iddia edildi. Bonservisi elinde bulunan ve geçtiğimiz sezonu Watford’da geçiren Norveçli oyuncunun menajeriyle temas halinde olan Fenerbahçe, Dinamo Kiev mücadelesine kadar transferi sonlandırmak istiyor.

Önümüzdeki sezon için orta saha, kaleci ve sol bek bölgelerine transfer yapması beklenen Fenerbahçe’nin forvet ve stoper de alabileceği tahmin ediliyor. İlerleyen günlerde Fenerbahçe’nin birkaç isimle daha anlaşması bekleniyor.
2 fb 4.7.2022.jpg      

Dinamo Kiev Maçı Öncesi İki Sınav Daha

Dinamo Kiev eşleşmesine odaklanan Fenerbahçe, 20 ve 27 Temmuz’da oynanacak bu karşılaşmalar öncesinde iki hazırlık maçına çıkacak. S Sport ve S Sport Plus’tan yayınlanacak Mol Fehervar karşılaşmasının ardından 10 Temmuz 20.30’da Hull City ile Sakarya’da karşılaşacak Fenerbahçe, böylece hazırlıklarını tamamlayacak. Fenerbahçe-Hull City mücadelesinin yayıncısının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.