Acun Ilıcalı Bazı Avrupa Maçlarının Şifresiz Yayınlanacağını Açıkladı

04.07.2022 - 16:27

Acun Ilıcalı Bazı Avrupa Maçlarının Şifresiz Yayınlanacağını Açıkladı

Acun Ilıcalı, Sansürsüz Futbol YouTube kanalında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TV8,5’un spor ağırlıklı bir kanal olacağını belirten Acun Ilıcalı, bazı Avrupa maçlarını TV8,5 ekranlarından yayınlayacaklarını açıkladı.

TV8,5’un yeni sezonda spor kanalı olacağına dair iddialar son dönemde artmıştı. Acun Ilıcalı bu iddiaların doğru olduğunu Sansürsüz Futbol YouTube kanalında açıkladı. Gündüz kuşağında yine eğlence programlarına yer verileceğini belirten Ilıcalı, akşam kuşağında ligler devam ettikçe spor programlarına imza atacaklarını belirtti. Süper Lig özetlerini de alacaklarını belirten Ilıcalı, TV8,5 kanalında isim değişikliğine gideceklerini de sözlerine ekledi.

Çok İddialı Bir Spor Kanalı Kuracağız

Ahmet Ercanlar’ın sorularını yanıtlayan Acun Ilıcalı, çok iddialı bir spor kanalı kuracaklarını belirtti. Acun Ilıcalı’nın konuyla ilgili yaptığı açıklamalar şu şekilde:

Çok iddialı bir spor kanalı kuracağız. Spor kanalı kurmayacağız aslında. İçinde sporun ağırlıkta olduğu bir kanal kuruyoruz. TV8,5’un isminde de değişiklik yapacağız büyük ihtimalle. Gündüzleri yine eğlence programları olacak ama akşamları lig oynandığı sürece spor programlarına ayıracağız.
                   1 aılıcalı 4.7.2022      

Bazı Avrupa Maçlarını Yeni Kanaldan Vereceğiz

Avrupa maçlarının yayın haklarının da kendilerinde olduğunu belirten Acun Ilıcalı, bazı Avrupa maçlarını yeni spor kanalından canlı vereceklerini açıkladı.

Biliyorsun Avrupa maçları bizde. Salı, Çarşamba ve Perşembe bazı maçları da açık kanaldan vereceğiz. Onun dışında da en önemlisi Süper Lig maçlarının akşamında çok iyi bir kadroyla ekranda olacağız. İsim vermeyeyim şimdi ama 4-5 kişiyle iki ayrı program yapmayı planlıyoruz. Bir maçların sonrasında bir de akşamları iki programla ekranlarda olacağız. Maç özetlerini de alacağım.
2 acun ılıcalı 4.7.2022.jpeg      

Para Odaklı Bir Proje Değil

Yeni kanalının para odaklı bir proje olmadığını belirten Ilıcalı, sevdiği yorumcuları bir araya getirmek istediğini açıkladı.

Futbolda şunu özlüyorum açıkçası. Sevdiğim yorumcuları bir arada bulamıyorum. Baktım bir yorumcu orada, bir yorumcu burada. Kanala bakıyorsun saati farklı filan. Hepsini bir araya toplamak istedim. Ben bir şeyi beğeniyorsam, Türkiye de beğendi. Çok beğendiğim isimlerin bir arada olduğu proje yapacağım. Bütün Türkiye de inşallah beğenir diye düşünüyorum.