Beşiktaş’ın Hazırlık Maçları D-Smart’ta

04.07.2022 - 08:24

Beşiktaş’ın Hazırlık Maçları D-Smart’ta

Sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Beşiktaş’ın hazırlık maçları D-Smart’ta. Beşiktaş’ın Avusturya ve İspanya’da oynayacağı 5 hazırlık maçını Spor Smart ekranlarından takip edebilirsiniz.

Yeni sezon hazırlıklarına Haziran sonunda başlayan Beşiktaş, Avusturya ve İspanya’da toplam 5 hazırlık maçına çıkacak. Bu karşılaşmaları ekranlara getirecek kanal ise geçtiğimiz günlerde belli oldu. 5 karşılaşmayı da D-Smart platformundan izleyebilirsiniz.

Program Belli Oldu

D-Smart’ın ekranlara getireceği hazırlık maçlarını Aykut Aydın açıkladı. Temmuz ayında Beşiktaş ve Galatasaray’ın tüm hazırlık maçlarını ekranlara getireceklerini belirten Aydın’ın paylaşımı şu şekildeydi:

Değerli D-Smart izleyicileri, Temmuz ayında Galatasaray ve Beşiktaş'ın toplam 12 hazırlık maçı sadece Spor Smart'tan yayınlanacak. Maç programını paylaşıyorum, iyi seyirler.




Werder Bremen Mücadelesiyle Hazırlık Maçları Başlıyor

Beşiktaş, Türkiye’deki çalışmalarını noktaladıktan sonra Avusturya’da kampa girecek. Avusturya’da üç hazırlık maçına çıkacak Beşiktaş’ın ilk sınavı Werder Bremen. Bu maçın ardından Avusturya’da iki maça daha çıkacak Beşiktaş’ın Avusturya’daki maçları şu şekilde:
9 Temmuz 
  • 17.00 Beşiktaş-Werder Bremen
12 Temmuz
  • 17.00 Beşiktaş-Viktoria Plzen
15 Temmuz
  • 19.00 Beşiktaş-Mainz
 1 beşiktaş 4.7.2022      

Avusturya’dan Sonra Rota İspanya

Beşiktaş Avusturya’daki hazırlıklarını tamamladıktan sonra sezon öncesinde İspanya’da kampa girecek. Burada ise iki hazırlık maçına çıkacak Beşiktaş, sezon açılışını ise Temmuz sonunda Vodafone Park’ta oynayacağı Sampdoria mücadelesiyle yapacak. Beşiktaş’ın İspanya’daki hazırlık maçlarını ekranlara getirecek D-Smart, yayın akışını şu şekilde paylaştı:
23 Temmuz
  • 20.00 Beşiktaş-Wolves
26 Temmuz
  • 20.00 Beşiktaş-Alaves

2 ismael 4.7.2022.jpg      

Beşiktaş Weghorst’a Kilitlendi

Kamp programını paylaşan Beşiktaş, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Romain Saiss ve Cenk Tosun ile anlaşan Beşiktaş, Wout Weghorst transferinde sona yaklaştı. Önümüzdeki günlerde Weghorst’un kendisini Beşiktaşlı yapacak imzayı atması bekleniyor. 

Transferde stoper bölgesinde yerli oyuncu arayışlarını da sürdüren Beşiktaş’ın Avusturya kampı öncesinde bazı transferleri tamamlayacağı tahmin ediliyor. 

Yeni sezon öncesinde güçlü bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş’ın Avusturya ve İspanya’daki tüm hazırlık maçlarını Spor Smart ekranlarından takip edebilirsiniz.