Galatasaray’ın Hazırlık Maçları D-Smart’ta

04.07.2022 - 08:03

Galatasaray’ın Hazırlık Maçları D-Smart’ta

Galatasaray hazırlık maçları D-Smart’ta. İki ayrı kamp yapacak Galatasaray’ın toplam 7 hazırlık maçını Spor Smart ekranlarından takip edebilirsiniz.

Sezon öncesinde teknik direktör değişikliğine giden ve Okan Buruk yönetiminde geçtiğimiz sezonun hayal kırıklığını unutturmak isteyen Galatasaray’ın hazırlık maçları belli oldu. Yeni sezon öncesinde toplam 7 hazırlık maçına çıkacak Galatasaray’ın tüm hazırlık maçları geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine D-Smart’ta. Spor Smart ekranlarında Temmuz ayında Galatasaray’ın 7 hazırlık maçını izleyebilirsiniz.

Programı Aykut Aydın Açıkladı

Galatasaray ve Beşiktaş’ın hazırlık maçlarını D-Smart’tan yayınlanacağını Aykut Aydın açıkladı. Temmuz ayında toplam 12 mücadelenin Spor Smart ekranlarında olacağını belirten Aydın’ın paylaşımı şu şekildeydi:

Değerli D-Smart izleyicileri, Temmuz ayında Galatasaray ve Beşiktaş'ın toplam 12 hazırlık maçı sadece Spor Smart'tan yayınlanacak. Maç programını paylaşıyorum, iyi seyirler.


Avusturya Kampının İlk Maçı Sturm Graz ile

Galatasaray, hazırlıklarını Avusturya’da sürdürecek. İstanbul etabını tamamlayan Galatasaray, ilk hazırlık maçına Sturm Graz önünde çıkacak. Burada 6 maça çıkması beklenen Galatasaray’ın son hazırlık maçı ise İstanbul’da Fiorentina ile olacak. Galatasaray’ın planlanan hazırlık maçları şu şekilde:

9 Temmuz
  • 20.30 Galatasaray-Sturm Graz
13 Temmuz
  • 20.00 Galatasaray-Mol Fehervar
16 Temmuz
  • 20.00 Galatasaray-Sigma Olomouc
19 Temmuz
  • 19.00 Galatasaray-Pardubice
24 Temmuz
  • Galatasaray-Kasımpaşa (Saati henüz belli değil)
27 Temmuz
  • Galatasaray-Salernitana (Saati henüz belli değil)
30 Temmuz 
  • 19.00 Galatasaray-Fiorentina
1 okan buruk 4.7.2022.webp      

Galatasaray’da Forvet Transferi Gündemde

Okan Buruk yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Konyaspor’dan Abdülkerim Bardakçı’yı kadrosuna kattı. Marcao’nun olası transferi durumunda stopere bir isim daha katmayı isteyen Galatasaray’da şu an için öncelik forvet transferi.

Geçtiğimiz günlerde Erden Timur, Erik Botheim transferini belli bir noktaya getirdiklerini açıkladı. İtalya basını ise Joao Pedro’nun yeni sezonda Galatasaray forması giyeceğini iddia etti. Bu iddianın yanı sıra Okan Buruk’un Vedat Muriqi’i istediği biliniyor. Önümüzdeki günlerde Galatasaray’ın forvet transferini sonlandırması bekleniyor.

Sezonu şampiyonluk hedefiyle açan Galatasaray’ın Avusturya ve Türkiye’deki toplam 7 hazırlık maçını D-Smart ekranlarından izleyebilirsiniz.